Ben mi haksızım bilemedim ki

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
İnişli çıkışlı bir türlü birbirinden kopamaksızın devam eden 9 aylık bir ilişkim var evlerimizde yan yana. Neyse açık öğretim sınavları vardı sevgilimde giriyordu unutmuş bu dönem ben dün hatırlattım bakta yarınki nerdeymiş gidelim dedim oda bana mesaj gelmedi bakayım dedi ama bu mesajlarda tamam gideriz falan demedi gece oldu hiç bir şekilde yarın şöyle çıkarız ederiz demedi bile bende bir daha demedim gelmemi istemiyor üstemeleye gerek yok diye düşündüm sabah 8 gbi günaydın yazmış bende 10:30 da günaydın yazdım aradı hemen hani gelcektin bak dönüyom sınavdan dedi bende sölemedin ki nereden bileyim dedim neşeli tavrı gergin bi hale girdi uyanmamıştın falan dedi söleseydin geceden o saate kalkardım dedim falan filan. Neyse teli yüzüme kapadı bende mesaj attım dalga geçiyorsun heralde benle sabah sabah cidden komik amacın ne söleseydin gelirdim gelmemi istemedin zoruma gidin bir şey de yok zorla kendimimi çağırtcaktım bir daha söliyip. Gibilerinden mesaj attım. Oda of morkalp tamam sen haklısın dedi cevap vermedim. Anlamıyorum çok sacma bir durum ama ne bu şimdi cidden dengesizlikleri yetti artık.

Sizin tekrar sormanızda bir sakınca yoktu bence. Benim nişanlımda böyle tamam gideriz ederiz demez ama mutlaka ben gidelim diyorsam birlikte yaparız. Kendisinin huyu böyle olabilir.

Ben olsam tekrardan sorardım zaten ben birlikte giderim diyorsam yapışırım adamın peşine :halay: Büyütülecek bir konu değil yanlış anlaşılma olmuş siz birlikte gidelim diyince sizin zaten geleceğinizi düşünerek o arada kaynamış olabilir

Bu sefer kendimi zorla yanına yama yaptım gibi hissetcem ama. Ayrıca ben ona hatırlatmışım haberi
Bile yoktu bir teşekkür etceğini dalga geçer gibi ne bileyim. Ama biz kadınlar gene kendimizde suç arıyoruz her durumda ama cidden bu sefer ne bileyim.

Kızlar haklısınız söyliye bilirdim ama sınav şu saate, burada demedi bile. İstemiyor ki demedi ama haksızmıyım? Geceden insan der şu saaate çıkarız falan filan.

Sende yazsaydın kaçta gideriz falan diye ?
Onunkide sacma sen nerden bileceksin ne zaman gidecek ?
Saglıklı bi ilişki yok gibi..

Kızlar haklısınız söyliye bilirdim ama sınav şu saate, burada demedi bile. İstemiyor ki demedi ama haksızmıyım? Geceden insan der şu saaate çıkarız falan filan.
Sabah 8'de mesaj gelir gelmez kapida hazir olda beklemen lazimdi.:KK35:

Bence olan olmuş Zaten ilişkinizde yeni olduğundan bazı şeyler tam oturmamış. Tabi erkek arkadaşınızın tavır yapması doğru değil de dediğim gibi büyütmeye gerek olduğunu düşünmüyorum :spor:

Hahhah aynen sanırım hatta 6 da kalkıp giynip beyfendiyi beklemeliydim. Sanırım haksızım aynen. Allahım neyle sınıyor beni böle...
Daha cok haksiz cikarir seni. Bir de evlenince gör. Boyle egolu erkekler flortte bir nebze cekiliyor da evlenince cok zor. Bdv bunlarin magdurlariyla dolu. Seninki de gumbur gumbur geliyor telefon kapatmalar falan...:olamaz:

Daha cok haksiz cikarir seni. Bir de evlenince gör. Boyle egolu erkekler flortte bir nebze cekiliyor da evlenince cok zor. Bdv bunlarin magdurlariyla dolu. Seninki de gumbur gumbur geliyor telefon kapatmalar falan...:olamaz:
Ego tavan zaten kendi mükemmelliğine çok inanan bir tip. Sinirlerim bozuldu yani kızlar cidden yıpranır ya insan tipim herşeyim çöktü eski halim daha bir güzelmiş resmen çökertti beni piskolojik, fiziki bu en basit şeyimiz. Pişman oluyo bende uzatmıyorum ama bu mu reva anlamadım. Hatırlatmışım sayemde gidiyosun kalkıp neler yapıyo. Ne diyim yani.

Back
X