İnişli çıkışlı bir türlü birbirinden kopamaksızın devam eden 9 aylık bir ilişkim var evlerimizde yan yana. Neyse açık öğretim sınavları vardı sevgilimde giriyordu unutmuş bu dönem ben dün hatırlattım bakta yarınki nerdeymiş gidelim dedim oda bana mesaj gelmedi bakayım dedi ama bu mesajlarda tamam gideriz falan demedi gece oldu hiç bir şekilde yarın şöyle çıkarız ederiz demedi bile bende bir daha demedim gelmemi istemiyor üstemeleye gerek yok diye düşündüm sabah 8 gbi günaydın yazmış bende 10:30 da günaydın yazdım aradı hemen hani gelcektin bak dönüyom sınavdan dedi bende sölemedin ki nereden bileyim dedim neşeli tavrı gergin bi hale girdi uyanmamıştın falan dedi söleseydin geceden o saate kalkardım dedim falan filan. Neyse teli yüzüme kapadı bende mesaj attım dalga geçiyorsun heralde benle sabah sabah cidden komik amacın ne söleseydin gelirdim gelmemi istemedin zoruma gidin bir şey de yok zorla kendimimi çağırtcaktım bir daha söliyip. Gibilerinden mesaj attım. Oda of morkalp tamam sen haklısın dedi cevap vermedim. Anlamıyorum çok sacma bir durum ama ne bu şimdi cidden dengesizlikleri yetti artık.