22 yaşındayım o 27.Iliskiye sevgilin buyuyunce devam edin bence.
Sabah 8'de mesaj gelir gelmez kapida hazir olda beklemen lazimdi.Kızlar haklısınız söyliye bilirdim ama sınav şu saate, burada demedi bile. İstemiyor ki demedi ama haksızmıyım? Geceden insan der şu saaate çıkarız falan filan.
Hahhah aynen sanırım hatta 6 da kalkıp giynip beyfendiyi beklemeliydim. Sanırım haksızım aynen. Allahım neyle sınıyor beni böle...Sabah 8'de mesaj gelir gelmez kapida hazir olda beklemen lazimdi.
27. Pratikte 07sevgiliniz kaç yaşında?
17 -18 ??
Daha cok haksiz cikarir seni. Bir de evlenince gör. Boyle egolu erkekler flortte bir nebze cekiliyor da evlenince cok zor. Bdv bunlarin magdurlariyla dolu. Seninki de gumbur gumbur geliyor telefon kapatmalar falan...Hahhah aynen sanırım hatta 6 da kalkıp giynip beyfendiyi beklemeliydim. Sanırım haksızım aynen. Allahım neyle sınıyor beni böle...
Ego tavan zaten kendi mükemmelliğine çok inanan bir tip. Sinirlerim bozuldu yani kızlar cidden yıpranır ya insan tipim herşeyim çöktü eski halim daha bir güzelmiş resmen çökertti beni piskolojik, fiziki bu en basit şeyimiz. Pişman oluyo bende uzatmıyorum ama bu mu reva anlamadım. Hatırlatmışım sayemde gidiyosun kalkıp neler yapıyo. Ne diyim yani.Daha cok haksiz cikarir seni. Bir de evlenince gör. Boyle egolu erkekler flortte bir nebze cekiliyor da evlenince cok zor. Bdv bunlarin magdurlariyla dolu. Seninki de gumbur gumbur geliyor telefon kapatmalar falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?