Ben mi haksizim

Esim koyde buyumus ve ailesine gore o baya baya iyi boyle konularda.ailesi asiri ataerkil esim eskiden boyle degildi.gecen yil bulundugumuz yerden ilceye geldik ve burdaki insanlar cok geri kafali esimde onlardan etkileniyo sanirim.o bile bazen soyluyo etkisi oldugunu

Kucuk bebegik var halisiz olsa kayip duser.ayrica mutfak bence kadinin alanidir diye dusunuyorum
Altları kaymayan terlik te giydiribilirsiniz..
Mutfak kadinin alani evet ama evin bir bolumu yinede..Benim esimden ornek vereyim.ne ben ne de o en kucuk esyayi bile birbirimize sormadan almiyoruz.Zevklerimiz ayri bile olsa bir noktada bulusuyoruz.Ve bu benim daha cok hosuma gidiyor bizim cunku ikimizin zevki diye bakiyorum olaya..

Konusup baristik ortuden hic bahsetmedim onun konusmasini bekliycem.ben boyle sacma konuda bile oni ikna etmek zorunda miyim diye uzuluyorum

Dedi ki ben neye yok desem beni ikna ediyosun tamam de olsun bitsin.bende dedim ki ben senin kolen miyim herseye evet diyip susucam.mantiksiz biseyse zaten ikna etmem seni
o ev ikinizin evi ortak kararlar verilir fakat bu konuda karışması çok mantıksız ne olacak yani altı üstü bir örtü abartmaya gerek yok.

Bizde oyleyiz habersiz almayiz bu kadar tepki verecegini bilsem hayatta almazdim

Kucuk bebegik var halisiz olsa kayip duser.ayrica mutfak bence kadinin alanidir diye dusunuyorum

Eşin mutfakta hiçbir şey yapmıyor mu?
Bence evin her yeri evde yaşayanların ortak kullanım alanıdır
Ama eşinin canı başka bişeye sıkılmış sanki
Annene kadar bağlamış
Bence halıya yağ falan dökülsün iflah olmayacak şekilde
Eşin de yeni halı alsın
Daha koyu renk kir tutmayan bişey alın

Normalde almam zaten sorarim yok dese tamam derim bu kadar tepki verecegini hic dusunmemistim

Ben koyu renkli hali sevmiyorum.bebegim buyuse sermem zaten ama mecburum cok kirleniyor her hafta silsemde temizlenmez

Bu hali ortusu kac para

maddi durumunuz nasıl?
bizde eşimle hemen hemen herşeyi sorarak alırız
maddiyat kötü ise tepki vermiş olabilir

o annenize gitmenize takılmış burdan patlamış

Etkileniyordur o zaman ne kadar kendisi istemese öyle düşünmese bile aile çevre etkiliyor bir şekilde. Bu konuyu sakince güzellikle konuşun biz bir aileyiz neyin var neden böyle yapıyorsun yoksa birilerinden mi etkileniyorsun eğer öyleyse kimse bizim ekmeğimizi suyumuzu vermiyor herkesin dediğine bakarsak ohoo herkes kendi hayatından sorumludur o çok erkek gibi görünenler dışardan öyleler ayrıca marifet sanıyorlar bu bir cahillik. ben senin sözünü dinlemiyomuyum bir örtü yüzünden böyle tepki vermeni anlayamıyorum gibi... Ayrıca örtü konusunda sözünü dinlesen ne olur dinlemesen ne olur yani ne o küçülür ne sen. Etkileniyor bariz...

Esim hic boyle yapmazdi eskiden cok moderndir.burdakiler oyle degil oda etkileniyo istemeden de olsa.

Eşin gergindi sana patlamış diye düşündüm özür diler de uzamaz inşallah

Eşinizin canı ya başka birşeye sıkkın,yada genelde başınıza buyruk davranıyorsanız tek karar vermenize karşı çıkıyor.

bence haklısınız ev dizaynı kadına aittir oraya serdiğiniz bi örtü sizi mutlu eder evinizi sevdirir, eşiniz için çok fark etmez ki erkekler daha fonksiyon odaklı. pembe diye bu kdr tepki vermiş heralde. instagram daki pembiş ev hesaplarını gösterin de görsün pembe ev nasıl olurmuş:)))

Eşinizin canı ya başka birşeye sıkkın,yada genelde başınıza buyruk davranıyorsanız tek karar vermenize karşı çıkıyor.
Hic oyle bi karakterim yok markete gitsem arar soylerim.kendimle ilgili herseyde sorarim kabul etmezse ikna etmeye calisirim oda diyoki niye ikna ediyosun kabul et.bana cok mantiksiz geliyo niye herseyde evet diyeyim ki ben ayni seyi ondna beklemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…