- 25 Haziran 2016
- 7.497
- 13.331
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Esim koyde buyumus ve ailesine gore o baya baya iyi boyle konularda.ailesi asiri ataerkil esim eskiden boyle degildi.gecen yil bulundugumuz yerden ilceye geldik ve burdaki insanlar cok geri kafali esimde onlardan etkileniyo sanirim.o bile bazen soyluyo etkisi oldugunuEşiniz nasıl yetiştirilmiş bilmiyorum ama tahminimce kadın sözü dinleyen erkek erkek değildir, erkek kadına söz dinletmeli, hanım köylü müsün... diyenlerin arasında yetişmiş olabilir. Pembeye bu kadar düşmanlık, örtünün rengine takmak, senin onun sözünü dinlemediğini düşünmesi... bir örtü yüzünden böyle tepki vermesi saçma. Eşinizin çevresi, ailesi nasıldır ? Davranışlarını iyice gözlemleyin bence eşinizi dolduruyor olabilirler. Benim sevgilimde öyleydi oradan aklıma geldi. Sorunun kaynağına inin yani... ona göre yolunuzu çizin
Altları kaymayan terlik te giydiribilirsiniz..Kucuk bebegik var halisiz olsa kayip duser.ayrica mutfak bence kadinin alanidir diye dusunuyorum
Konusup baristik ortuden hic bahsetmedim onun konusmasini bekliycem.ben boyle sacma konuda bile oni ikna etmek zorunda miyim diye uzuluyorumAman gülüm boşver ya delireceği zamanmış delirmiş boşver takma örtme örtüyü biraz zaman geçsin güzelce neden istemediğini sor altından gir üstünden çık bi daha sormadan bişey yapmam felan de sesini çıkarmaz. Benimkide öyle saçma sapan şeylere takıp dellenmekte üstüne yoktur. Takma kafana boşver
o ev ikinizin evi ortak kararlar verilir fakat bu konuda karışması çok mantıksız ne olacak yani altı üstü bir örtü abartmaya gerek yok.Dedi ki ben neye yok desem beni ikna ediyosun tamam de olsun bitsin.bende dedim ki ben senin kolen miyim herseye evet diyip susucam.mantiksiz biseyse zaten ikna etmem seni
Bizde oyleyiz habersiz almayiz bu kadar tepki verecegini bilsem hayatta almazdimAltları kaymayan terlik te giydiribilirsiniz..
Mutfak kadinin alani evet ama evin bir bolumu yinede..Benim esimden ornek vereyim.ne ben ne de o en kucuk esyayi bile birbirimize sormadan almiyoruz.Zevklerimiz ayri bile olsa bir noktada bulusuyoruz.Ve bu benim daha cok hosuma gidiyor bizim cunku ikimizin zevki diye bakiyorum olaya..
Kucuk bebegik var halisiz olsa kayip duser.ayrica mutfak bence kadinin alanidir diye dusunuyorum
Belki kotu bir gunune denk gelmistir..bir kac gun yok edin ortuyu unutulsun konu,sonra yine serin.Bakalim ne diyecek.Bizde oyleyiz habersiz almayiz bu kadar tepki verecegini bilsem hayatta almazdim
Normalde almam zaten sorarim yok dese tamam derim bu kadar tepki verecegini hic dusunmemistimben eşimin alma dediği birşeyi almam
alsam da böyle tepki vermez ; ancak mutfak benim alanım diye birsey oldugunu sanmıyorum evde
o ev ikinizin de evi.
eşin aşırı tepki vermiş ama sen de onun istemediği birseyi almayabilirdin
Kaldirdim konusunu bile acmiyorum bakalim ne zaman acacak konuyuBelki kotu bir gunune denk gelmistir..bir kac gun yok edin ortuyu unutulsun konu,sonra yine serin.Bakalim ne diyecek.
Ben koyu renkli hali sevmiyorum.bebegim buyuse sermem zaten ama mecburum cok kirleniyor her hafta silsemde temizlenmezEşin mutfakta hiçbir şey yapmıyor mu?
Bence evin her yeri evde yaşayanların ortak kullanım alanıdır
Ama eşinin canı başka bişeye sıkılmış sanki
Annene kadar bağlamış
Bence halıya yağ falan dökülsün iflah olmayacak şekilde
Eşin de yeni halı alsın
Daha koyu renk kir tutmayan bişey alın
Bu hali ortusu kac paraMerhaba,sizden bi konuda fikir almak istiyorum.4 yillik evliyiz esimle.arada ufak tefek sorunlar olur ama gerek ben gerek esim sorunun buyumemeis icin elimizden geleni yapariz.esim cok anlayisli biridir ama dun beni cildirtti nerdeyse hemen konuyi anlatayim acaba ben mi haksizim.evimizin butun esyalarini esimle beraber aldik hem o hem ben ortak bi noktada bulustuk.kucuk bebegim oldugu icin evimin halilari cok cabuk kirlenir ozellikle mutfak halim.bende biraz titiz oldugum icin hali ortusu almaya karar verdim.daha once esimle konustugumuzda alma demisti bende kirleniyor hali mecbur alalim dedim.neyse dun gidip tek renk pembe bi hali ortusu aldim.esim eve gelip gordugunde cildirdi resmen yok iste sen beni takmiyosun benim sozumun bi degeri yok niye gidip aldin hemde pembe renk dedi(evimizde mutfak disinda pembenin kullanildigi hic bi yer yok)bende dedim ki mutfak benim alanim pembeyi seviyorum diger yerlerde sana soruyorum.tabi esim yatismadi bende sinirlenip kaldirdim ortuyu.esim susmadi sen annenler gittiginde bile kararini verip gununu soyluyosun.annemler bize 1 saat uzaklikta 3 haftada bir giderim
Maddi durumumuz iyi sorun maddi degilmaddi durumunuz nasıl?
bizde eşimle hemen hemen herşeyi sorarak alırız
maddiyat kötü ise tepki vermiş olabilir
o annenize gitmenize takılmış burdan patlamış
Esim koyde buyumus ve ailesine gore o baya baya iyi boyle konularda.ailesi asiri ataerkil esim eskiden boyle degildi.gecen yil bulundugumuz yerden ilceye geldik ve burdaki insanlar cok geri kafali esimde onlardan etkileniyo sanirim.o bile bazen soyluyo etkisi oldugunu
Esim hic boyle yapmazdi eskiden cok moderndir.burdakiler oyle degil oda etkileniyo istemeden de olsa.Etkileniyordur o zaman ne kadar kendisi istemese öyle düşünmese bile aile çevre etkiliyor bir şekilde. Bu konuyu sakince güzellikle konuşun biz bir aileyiz neyin var neden böyle yapıyorsun yoksa birilerinden mi etkileniyorsun eğer öyleyse kimse bizim ekmeğimizi suyumuzu vermiyor herkesin dediğine bakarsak ohoo herkes kendi hayatından sorumludur o çok erkek gibi görünenler dışardan öyleler ayrıca marifet sanıyorlar bu bir cahillik. ben senin sözünü dinlemiyomuyum bir örtü yüzünden böyle tepki vermeni anlayamıyorum gibi... Ayrıca örtü konusunda sözünü dinlesen ne olur dinlemesen ne olur yani ne o küçülür ne sen. Etkileniyor bariz...
Hic oyle bi karakterim yok markete gitsem arar soylerim.kendimle ilgili herseyde sorarim kabul etmezse ikna etmeye calisirim oda diyoki niye ikna ediyosun kabul et.bana cok mantiksiz geliyo niye herseyde evet diyeyim ki ben ayni seyi ondna beklemiyorumEşinizin canı ya başka birşeye sıkkın,yada genelde başınıza buyruk davranıyorsanız tek karar vermenize karşı çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?