- 25 Haziran 2016
- 7.497
- 13.330
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Sadece bir halı örtüsü için bu kadar sinirlenmesi normal değil bence ihtiyaç olan birşeyi almışsınız ve almak için geçerli sebebin var maddi olarakda sizi zora soktuğunu düşünmüyorum öyle birşeyden söz etmemişsiniz çünkü,daha büyük bir eşya alsan hadi neyse koltuk,buzdolabı vs o zaman elbette fikir alışverişi yapılır ama halının üstüne serilen bir örtü için bu kadar kavga çıkarması saçma bence.Merhaba,sizden bi konuda fikir almak istiyorum.4 yillik evliyiz esimle.arada ufak tefek sorunlar olur ama gerek ben gerek esim sorunun buyumemeis icin elimizden geleni yapariz.esim cok anlayisli biridir ama dun beni cildirtti nerdeyse hemen konuyi anlatayim acaba ben mi haksizim.evimizin butun esyalarini esimle beraber aldik hem o hem ben ortak bi noktada bulustuk.kucuk bebegim oldugu icin evimin halilari cok cabuk kirlenir ozellikle mutfak halim.bende biraz titiz oldugum icin hali ortusu almaya karar verdim.daha once esimle konustugumuzda alma demisti bende kirleniyor hali mecbur alalim dedim.neyse dun gidip tek renk pembe bi hali ortusu aldim.esim eve gelip gordugunde cildirdi resmen yok iste sen beni takmiyosun benim sozumun bi degeri yok niye gidip aldin hemde pembe renk dedi(evimizde mutfak disinda pembenin kullanildigi hic bi yer yok)bende dedim ki mutfak benim alanim pembeyi seviyorum diger yerlerde sana soruyorum.tabi esim yatismadi bende sinirlenip kaldirdim ortuyu.esim susmadi sen annenler gittiginde bile kararini verip gununu soyluyosun.annemler bize 1 saat uzaklikta 3 haftada bir giderim
Kisiye gore degisir bana gore siz haklisiniz 50 100 tllik birsey icin kalp kirmaya degmez.Merhaba,sizden bi konuda fikir almak istiyorum.4 yillik evliyiz esimle.arada ufak tefek sorunlar olur ama gerek ben gerek esim sorunun buyumemeis icin elimizden geleni yapariz.esim cok anlayisli biridir ama dun beni cildirtti nerdeyse hemen konuyi anlatayim acaba ben mi haksizim.evimizin butun esyalarini esimle beraber aldik hem o hem ben ortak bi noktada bulustuk.kucuk bebegim oldugu icin evimin halilari cok cabuk kirlenir ozellikle mutfak halim.bende biraz titiz oldugum icin hali ortusu almaya karar verdim.daha once esimle konustugumuzda alma demisti bende kirleniyor hali mecbur alalim dedim.neyse dun gidip tek renk pembe bi hali ortusu aldim.esim eve gelip gordugunde cildirdi resmen yok iste sen beni takmiyosun benim sozumun bi degeri yok niye gidip aldin hemde pembe renk dedi(evimizde mutfak disinda pembenin kullanildigi hic bi yer yok)bende dedim ki mutfak benim alanim pembeyi seviyorum diger yerlerde sana soruyorum.tabi esim yatismadi bende sinirlenip kaldirdim ortuyu.esim susmadi sen annenler gittiginde bile kararini verip gununu soyluyosun.annemler bize 1 saat uzaklikta 3 haftada bir giderim
Bende anlamadim beni takmiyosun ben yok dedim niye aldin diye bagirip durduEşinin stresli gunune denk gelmissin demekki. . Bence sende haksiz bi yön yok..
Hem ortuyu sermemi hemde pembe olmasini istemiyomusSorun ne pek anlamadım örtünun rengini mi beğenmedi herifin
Dedi ki ben neye yok desem beni ikna ediyosun tamam de olsun bitsin.bende dedim ki ben senin kolen miyim herseye evet diyip susucam.mantiksiz biseyse zaten ikna etmem seniEşin bence örtüyü bahane etmiş asıl sorun başka gibi duruyor . baksana annenizi de katmış olaya
Kucuk bebegik var halisiz olsa kayip duser.ayrica mutfak bence kadinin alanidir diye dusunuyorumEşiniz hakli..oda o evde yasiyor begenmedigi gözünü rahatsiz ettigi bir esyayi istememesi normal..saygi duymalısınız.
Ayrica halı örtüsü nedir ki acaba?Sacma degilmi o?Haliyi kaldırın mutfaktan daha iyi..yada baska hali alin..
Sahsen ben mutfak ve banyoda hali kullanmam.
Boyle seylere karisir malesef iyidir ama boyle huylari beni sinir ediyo ve oyle bi konusuyoki nerdeyse ben ozur diliycemMutfaktaki halının üstündeki örtüye kadar karışan bir adam..Allah size kolaylık versin.
Aynen alt tarafi 60 tllik bisey.hatta dedim misafir gelince kaldiririm madem sevmedin ama onu bile kabul etmediSadece bir halı örtüsü için bu kadar sinirlenmesi normal değil bence ihtiyaç olan birşeyi almışsınız ve almak için geçerli sebebin var maddi olarakda sizi zora soktuğunu düşünmüyorum öyle birşeyden söz etmemişsiniz çünkü,daha büyük bir eşya alsan hadi neyse koltuk,buzdolabı vs o zaman elbette fikir alışverişi yapılır ama halının üstüne serilen bir örtü için bu kadar kavga çıkarması saçma bence.
ben eşimin alma dediği birşeyi almamMerhaba,sizden bi konuda fikir almak istiyorum.4 yillik evliyiz esimle.arada ufak tefek sorunlar olur ama gerek ben gerek esim sorunun buyumemeis icin elimizden geleni yapariz.esim cok anlayisli biridir ama dun beni cildirtti nerdeyse hemen konuyi anlatayim acaba ben mi haksizim.evimizin butun esyalarini esimle beraber aldik hem o hem ben ortak bi noktada bulustuk.kucuk bebegim oldugu icin evimin halilari cok cabuk kirlenir ozellikle mutfak halim.bende biraz titiz oldugum icin hali ortusu almaya karar verdim.daha once esimle konustugumuzda alma demisti bende kirleniyor hali mecbur alalim dedim.neyse dun gidip tek renk pembe bi hali ortusu aldim.esim eve gelip gordugunde cildirdi resmen yok iste sen beni takmiyosun benim sozumun bi degeri yok niye gidip aldin hemde pembe renk dedi(evimizde mutfak disinda pembenin kullanildigi hic bi yer yok)bende dedim ki mutfak benim alanim pembeyi seviyorum diger yerlerde sana soruyorum.tabi esim yatismadi bende sinirlenip kaldirdim ortuyu.esim susmadi sen annenler gittiginde bile kararini verip gununu soyluyosun.annemler bize 1 saat uzaklikta 3 haftada bir giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?