Ben mi haksızım?

Ailemi de cok özlediğimi biliyor kac ay oldu göremedim.

Kpin teyzesi ya, o kadar da gidilecek biri degil bana gore
Yakin miydin kendisiyle?
Ben olsam ben de gitmezdim,ama esinin tepkisi yanlis

Ben tavır yapamıyorum ama o yapıyor.şimdi nasıl bir tavır almalıyım tavrına karsı. Bilemiyorum.

İkinizinde ailesi Ankaradaymış. 'Sen de gel,hem başsağlığı dilersin babama hem de bahaneyle ailenide görmüş olursun' diyebilirdi. Ya çok düşüncesiz eşiniz ya da aklına gelmemiş o an onu demek. Ama uslüp ve tavrı çok yanlış. O da ayrı bi konu. Hem böyle çocuk gbi mi davranır eşiniz. Trip atmalar,tavır almalar,terslemeler..

Genelde evet.

Cenaze bahane şu durumda. Eşinizin size karşı anlayışı yok. Başta bunu düzeltmeniz lazım. Eşinizle öncelikle ';Güzellikle' oturup konuşun. Kalbinizin ona karşı çok kırıldığını ve ailenizi çok özlediğinizi ,1 hafta özlem gdermek istediğinizi söyleyin. Ne diyecek.

İşten izin almam sıkıntı olacaktır bir hafta cok yolunuz. Ama yapabilsem cok iyi gelirdi.

Ne zamandır gitmiyorsunuz ailenizin yanına ? :/ Ben de sizi anlıyabiliyorum. İkinizin memlektide Ankara mı. Tayin dolayısıyla mı Bursada yaşıyrsunuz.
Evet 4 ay oldu görmeyeli. Ocakta bir aksam yemegi gibi bir zaman gecirebilmiştim.

muhakka esindens enin bende geleyim teklifini bekliyordu, sen soylemeyince oda soylemedi simdide gitmedin diye trip yapiyor.
maden gitmek istiyorsun soyleseydin keske, niye ondan bekledinki.

muhakka esindens enin bende geleyim teklifini bekliyordu, sen soylemeyince oda soylemedi simdide gitmedin diye trip yapiyor.
maden gitmek istiyorsun soyleseydin keske, niye ondan bekledinki.
Söyledim bende gelmek isterdim diye geliştirdi ne isin var a getirdi .şimdi aradım acmıyor

Ben evlilik işine alışamıyorum sanırım.çok yalnız hissediyorum her defasında trip tavır bana yapılıyor.

Söyledim bende gelmek isterdim diye geliştirdi ne isin var a getirdi .şimdi aradım acmıyor

bende gelmek isterdim degilde gelmek istiyorum demelisin bence, erkekler gelende dolayli soylemlerden anlamiyorlar.
ilk zmnlar bende esim anlasin o teklik etsind erdim, sonra surat asmalar falan.
simdi dusundugumu soyluyorum, daha kolay oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…