Ben mi haksızım?

carmina000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
504
166
23
Kayınpederimin teyzesi vefat etmiş bugün işlerinde haber aldık.öğlen eşimle bilet almaya cıktığımızda tek basına gitmek istediğini hissettim .Tek basına mı gideceksin dedim .oda evet ya kimle gideyim diye sesini yükseltti. Bende gitmek istiyordum hem kendisinin hemde kayınpederimin yanında olmak istiyordum.ama baktım kafasında plan yapmış peki dedim.sonra bileti aldık aksam oldu.ben tavrına üzüldüm.fikrimi sormasını bekledim en azından.bu gitti yolda beni arıyor.gelmediğin iyi oldu .babamda böyle diyor yorulursun filan diyor.benim agzımı arıyor .bende dedim ki bu konuda konuşmak , yorum yapmak istemiyorum.zorladı beni.bursa da yasıyoruz biz Ankaraya gidecek esim .ikimizinde ailesi orda. Benimde fikrimi almanı beklerdim dedim .Kayınpederimin yanında olmak isterdim sevdiğim için dedim .beni dusuncesizlikle ve egoistlik ile suçladı. Egom cokmus.bu halde bunları nasıl dusunmusum.telefonu kapatmak istedi ve bana yakıstıramadıgını söyledi.konu hassas nasıl davranacağını bilemedim bende .:( yorumlarınıza ve farklı bakış acılarına ihtiyacım var arkadaslar.teşekkür ederim şimdiden.

eşinin derdini anlayamadım gitmek istemişsin yanlız gitmiş sonra telefonda trip atmış kavga çıkarmaya yer mi arıyo anlamadım ki

Kayınpederimin teyzesi vefat etti benim de, aradım baş sağlığı diledim o kadar. Eşiniz de böyle düşünmüş olabilir. Ya da ben olayı anlamadım. Eşiniz sen gelme dediyse bir bildiği vardır

Kayınpederimin teyzesi vefat etti benim de, aradım baş sağlığı diledim o kadar. Eşiniz de böyle düşünmüş olabilir. Ya da ben olayı anlamadım. Eşiniz sen gelme dediyse bir bildiği vardır
Kayınpederimin baska kimsesi yok ve cok iyi aramız .seviyorum yani .bana sorup fikrimi almasını beklemenin neresi egoistlik ?

Sen bende geliyorum demedin mi bilet alinirken.o tek gidecem diyince bisey demedinmi.
Gitmesen sorun olur.gitmek istesen goturmezler.

Sen bende geliyorum demedin mi bilet alinirken.o tek gidecem diyince bisey demedinmi.
Gitmesen sorun olur.gitmek istesen goturmezler.
Evet ya kimle gideceğim diye sesini yükseltip kestirip attı.bişey diyemedim.şimdide onu bu halde uzen egoist bir kadın oldum.nasıl bunları düşünebilirmişim o haldeyken o .şimdi ben ne yapayım ne diyeyim bilemiyorum. Yolda suu anda.

Kayınpederimin teyzesi vefat etmiş bugün işlerinde haber aldık.öğlen eşimle bilet almaya cıktığımızda tek basına gitmek istediğini hissettim .Tek basına mı gideceksin dedim .oda evet ya kimle gideyim diye sesini yükseltti. Bende gitmek istiyordum hem kendisinin hemde kayınpederimin yanında olmak istiyordum.ama baktım kafasında plan yapmış peki dedim.sonra bileti aldık aksam oldu.ben tavrına üzüldüm.fikrimi sormasını bekledim en azından.bu gitti yolda beni arıyor.gelmediğin iyi oldu .babamda böyle diyor yorulursun filan diyor.benim agzımı arıyor .bende dedim ki bu konuda konuşmak , yorum yapmak istemiyorum.zorladı beni.bursa da yasıyoruz biz Ankaraya gidecek esim .ikimizinde ailesi orda. Benimde fikrimi almanı beklerdim dedim .Kayınpederimin yanında olmak isterdim sevdiğim için dedim .beni dusuncesizlikle ve egoistlik ile suçladı. Egom cokmus.bu halde bunları nasıl dusunmusum.telefonu kapatmak istedi ve bana yakıstıramadıgını söyledi.konu hassas nasıl davranacağını bilemedim bende .:KK43: yorumlarınıza ve farklı bakış acılarına ihtiyacım var arkadaslar.teşekkür ederim şimdiden.
Aman neyini takıyorsun düğün değil alt tarafı cenaze gitsin tek başı belki göğe erer otur evinde keyfine bak orada hizmet et götür getir yapacaktın gelin olarak al kumandayı tv aç uzat bacaklarını huzura kulak ver.

eşinin cenazeye gittiğinden eminsen büyütülcek bişey yok seni yormak istememiş olabilir hem bi kaç gün ayrılık iyi gelir birbirinizi özlersiniz aşkınız tazelenir

Aman neyini takıyorsun düğün değil alt tarafı cenaze gitsin tek başı belki göğe erer otur evinde keyfine bak orada hizmet et götür getir yapacaktın gelin olarak al kumandayı tv aç uzat bacaklarını huzura kulak ver.
Şimdi orası öyle ama söylediklerime alındı .tavır yapıp duracak şimdi.sanki benim suçum.

ikimizin de ailesi ankarada dediniz ya acaba farklı mı düşündü sizin için ..hani cenaze die ailesinin yanına gitmek istiyor tarzı..Ya da sürekli birlikte takılma isteğinde bulunuyorsanız bi yere de peşimden gelme yalnız gideyim psikolojisine bürünmüş olabilir..Başka da bişey bulamadım yani sonuç eşiniz haksız..

Evet ya kimle gideceğim diye sesini yükseltip kestirip attı.bişey diyemedim.şimdide onu bu halde uzen egoist bir kadın oldum.nasıl bunları düşünebilirmişim o haldeyken o .şimdi ben ne yapayım ne diyeyim bilemiyorum. Yolda suu anda.
Burda egoistsin diyecek bindurum yokki.akli sira boyle bi durumda nasil bunlari dusunursun diye senin sucluluk duymani istiyor.kendi yaptigindan dolayi.

ben sizin ısrarla gitmek isteme sebebinizi de eşinizin ısrarla gelmenizi isteme sebebini de anlamadım valla.

eşinizin teyzesi olsa vs anlıycam da kayınpederin teyzesi yani ki yaşlı başlı insandır hani bu kadar destek olunacak ne durum var. haa eşinizin davranışı da anlamsız.

ben sizin ısrarla gitmek isteme sebebinizi de eşinizin ısrarla gelmenizi isteme sebebini de anlamadım valla.

eşinizin teyzesi olsa vs anlıycam da kayınpederin teyzesi yani ki yaşlı başlı insandır hani bu kadar destek olunacak ne durum var. haa eşinizin davranışı da anlamsız.
Gitmek istemekten ziyade tavrı beni rahatsız eden şey .hiç fikrimi bile sorma ihtiyacı duymadı. Kayınpederimin kardeşi yok akrabası iki tane var birisi buydu.ve ben kendini çok severim.yanında olmak istememin sebebi buydu.

Back
X