- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
-
Neden peki haklı?Tokat kısmına kadar adam haklı dedim...
Aynı pozisyondayıZEşiniz işyerinde müdür falan mı?
Kendisi işyerinde karısını milletin önünde azarlayabilir ama ona tavır yapınca iki tokat atarmış vay bee,
Neden peki haklı?
Orası devlet dairesi.babasını işi değil ama.kaldık ortada bir yanlış yok olsa daha iyi olurdu durumu var.bana baska bir iş arkadaşım öyle hadsiz konuşsaydı ona cevabım farklı olurdu.ve orada olurdu.İş yerinde eş diye kayırılmaz kimse. Herkese nasıl davranıyorsa size de öyle davranmalı. Ha karısı olmayan birine bağırması da hoş değil ama bazı insanlar böyle. Onun dışında eşiniz tam bir öküzcan bence de.
Orası devlet dairesi.babasını işi değil ama.kaldık ortada bir yanlış yok olsa daha iyi olurdu durumu var.bana baska bir iş arkadaşım öyle hadsiz konuşsaydı ona cevabım farklı olurdu.ve orada olurdu.
ses ediyorum pesetmiyorum hemenAdam paranı elinden alır ses etme.
İşte bağırır ses etme.
Amaann neyse.
Duygular onplandayken
Siz ne ÖneriyorSunuz ?Esiniz size ayrıcalıklı davranmamali is ortamında elbette, sadece bu konuda haklı adam. Yoksa o tokat mevzusu falan çüş der insan.
Su noktada esinizin sürünmesi de yetmez, önce öküzlükten insana evrilmesi gerek.
insanlar içinde de onlara laf verilmemesi için düzgün davranılır değil mi ?aaa çok profosydmi dediler bugün ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?