• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi hatalıyım kaynana mı?

Hanımlar yorumlar icin sagolun geneli benim haksız olduğum yönünde. kayınpeder rahmetli olduğu için gelip kalıyor, farklı şehirlerde yaşıyoruz. Diğer zamanlar görüşmüyoruz. Eşim sakin biridir genelde,inatçıdır da. Gözü bazen dışarı takılır ama hep bir bahanesi vardır. Önüme de mi bakmayayım nereye bakayım at gözlüğü tak istersen buyur der. Neyse kaynanamı tanıyorsam o da gitmez virus var diye bir süre, oturup düşüncem. Eve kayınvalide gidince dönmek en güzeli olacak. Gerçi özür dilemezsem de eşim boşanma davası açacak büyük ihtimalle.
gitmemin sebebi agzımı kapatması annesi varken bana hayvan gibi ne çağırıyorsun lan diye bütün gücüyle bağırması... Odaya gelse tamam kavgaya devam edecektim belki ama zamanla sinirim geçecekti. Kendimi haklı gördüm o an onun yemesini istemedim onu düşündüm.

Ay hala kayınvalide gidince eve dönücem diyorsunuz. Hanımefendi artık anlayın sorun kayınvalide değil. Konunun da her ne kadar başlık kayınvalide ile ilgili olsa da kayınvalide ile ilgisi yok. Sorun tamamen sizsiniz sizin hata kabul etmemeniz, ağzınızın ayarının olmaması,çocuk gibi anneyi oğula şikayet etmeniz, şımarıklığınız, kayınvalideye takmış olmanız, saygısızlığınız, paranoyaklığınız. Eşinizi bezdirmişsiniz, kendinizi haklı çıkartmak için eklediğiniz her bilgide eşinize daha çok hak verdik.

Bir şeyi merak ettim. Konu sahibini tanımıyorum belki kayınvalidesi çok kötüdür belki iyidir bilmiyorum. Şunu merak ettim; siz sadece bu konuya bakarak kayınvalidenin kişiliğini (huzur bozucu bir yapıda olması, bu olaydan dolayı göbek atacak bir karakterde olduğunu) nasıl analiz ettiniz?Çünkü bahsi geçen konuda kayınvalidenin bir tane hakaret edici ya da benzer kışkırtıcı bir cümlesi yok.
Annemden ozurdıleyeceksın yoksa seni bosarım demesinden cıkardım. Ben hıcbır oglan annesinin gelınını sevdıgını tuttuğunu görmedım. Gerek cevremde gerek burda.

Merhaba hanımlar

Sırf bu konuyu açabilmek için üye oldum, yıllardır bu sayfaları takip ederim. Eşimle 5 yıldır evliyiz, arada sırada kavgalarla geçen hayatımız var. Kayınpederim rahmetli olduğu için her yıl kaynanam gelir , bir bir buçuk ay kadar bizle kalır.
Sorun şu ki kaynanam eşime bir yemek hazırlamış. Eşimin dikkat etmesi gereken bir kaç sağlık sorunu var, kaynanam da yemeği hazırlarken yemeği hiç yağsız yap demişti , tamam demiştim. Sonra onun yaptığı yemeğe baktım kızlar, içi tamamen yağ dolu bir yemek... Kaynana duymayacak şekilde eşimi mutfağa çağırıp yemeği gösterdim, bir de annen bana yemeği yağsız yap diyor kendi yaptığı yemeğe bak dedim. Eşim o an neden böyle yapıyorsun, senin onla ne derdin var, olabilir filan dedi, o an ben onu odamıza çektim konuşmak için. Konu uzadıkça uzadı, annemle zorun ne, ne dese yanlış anlıyorsun ne yapsa sana ters geliyor dedi eşim. En sonunda iş hakaret boyutuna geldi, odadan çıktı eşim. Ben de onu whatsapp tan geri çağırdım odaya, gelmedi. Beni görmezden gelince bağırdım hemen gel buraya diye , gene duymazlıktan geldi. 2 kez daha ben sesim yüksek onu çağırınca sen kimi çağırıyorsun hayvan mı çağırıyorsun diye bağırdı bana annesi yanında. Sonra ben bağırdım , o bağırdı, bu arada bağırmayayım diye ağzımı tuttu o arada canım yandı. Annesi araya girdi, ben ailemi aradım şu anda kendi evimdeyim. Kendi annem beni eve almaya geldiğinde ne olduğunu sorunca da eşim onları mutfağa götürüp yemeği gösterdi, bu yemeğe laf ediyor diyip olayı anlattı orada ayrıca bir sinir oldum kızlar. Annem buraya kırk yılın başı gelmiş, ne var herşeye takılmasan da güzelce zamanımız geçse diyor, annemden özür dilemeden seni kabul etmem diyor. Uzun oldu farkındayım ama moralim çok bozuk, sizce kim haklı?
Prens hazretlerinin yemeği, iki kadına dert olmuş. Kim yağlı yaparsa yapsın çok tın. Bu arada haksız olan sizsiniz. Uzatmayın bir dahaki sefer.

Ne kadar abartilmiş bir yemek gelmiyorsa sizde whatsaptan yazsaydiniz 🙄 nasil olsa okuyacakti bagirmaniza gerek yoktu

gitmemin sebebi agzımı kapatması annesi varken bana hayvan gibi ne çağırıyorsun lan diye bütün gücüyle bağırması... Odaya gelse tamam kavgaya devam edecektim belki ama zamanla sinirim geçecekti. Kendimi haklı gördüm o an onun yemesini istemedim onu düşündüm.
Ya iyi misiniz? Koca adam ne yerse yesin. Kendisine ne yasak bilmiyor mu? Şımartmayın şu adamları lütfen...

Muhtemelen siz ,o yemeği yemeyeceksin falan dediniz. Esiniz yemeseydi sen rahatlayacaktin gordun mu kaynana senin yaptığın yağa bulanmış yemeği yemedi demiş olacaktınız bi nevi 😁 ama annesi yapmis 'ya zehir olsa yer.. buda sizi sinir ediyor. Ama yinede evinizden cikip gidecek kadar buyutmeseydiniz. Şimdi ondan özür dinlemeniz de sizi rahatsız edecektir . Ayy çok karışık durumlar 😑 ama konu boşanmaya gelmeseydi keşke. Yuvalar kolay kurulmuyor

Merhaba hanımlar

Sırf bu konuyu açabilmek için üye oldum, yıllardır bu sayfaları takip ederim. Eşimle 5 yıldır evliyiz, arada sırada kavgalarla geçen hayatımız var. Kayınpederim rahmetli olduğu için her yıl kaynanam gelir , bir bir buçuk ay kadar bizle kalır.
Sorun şu ki kaynanam eşime bir yemek hazırlamış. Eşimin dikkat etmesi gereken bir kaç sağlık sorunu var, kaynanam da yemeği hazırlarken yemeği hiç yağsız yap demişti , tamam demiştim. Sonra onun yaptığı yemeğe baktım kızlar, içi tamamen yağ dolu bir yemek... Kaynana duymayacak şekilde eşimi mutfağa çağırıp yemeği gösterdim, bir de annen bana yemeği yağsız yap diyor kendi yaptığı yemeğe bak dedim. Eşim o an neden böyle yapıyorsun, senin onla ne derdin var, olabilir filan dedi, o an ben onu odamıza çektim konuşmak için. Konu uzadıkça uzadı, annemle zorun ne, ne dese yanlış anlıyorsun ne yapsa sana ters geliyor dedi eşim. En sonunda iş hakaret boyutuna geldi, odadan çıktı eşim. Ben de onu whatsapp tan geri çağırdım odaya, gelmedi. Beni görmezden gelince bağırdım hemen gel buraya diye , gene duymazlıktan geldi. 2 kez daha ben sesim yüksek onu çağırınca sen kimi çağırıyorsun hayvan mı çağırıyorsun diye bağırdı bana annesi yanında. Sonra ben bağırdım , o bağırdı, bu arada bağırmayayım diye ağzımı tuttu o arada canım yandı. Annesi araya girdi, ben ailemi aradım şu anda kendi evimdeyim. Kendi annem beni eve almaya geldiğinde ne olduğunu sorunca da eşim onları mutfağa götürüp yemeği gösterdi, bu yemeğe laf ediyor diyip olayı anlattı orada ayrıca bir sinir oldum kızlar. Annem buraya kırk yılın başı gelmiş, ne var herşeye takılmasan da güzelce zamanımız geçse diyor, annemden özür dilemeden seni kabul etmem diyor. Uzun oldu farkındayım ama moralim çok bozuk, sizce kim haklı?
Bu mesaji 2 ay filan once mi dosediniz,yani simdi korona var da,kv anne filan goremiyoruz:)
Korona ne mio_O
Simdi soyle soyleyeyim,Cinde basladi konu..........
..........
........................
....
......

Haksızsın. Çok uzatmışsın. Resmen annesini ezmek gibi olmuş. Seninle bir olup aman o öyle boşver dese karaktersiz bir insan izlenimi uyandırırdı bende. Direk annesine, ay anne bana diyosun yağsız yap diye yemeğe bakdeseydin bu kadar olmazdı. Sonu daha kötü de olabilirdi. Artık eşinin gözünde annesinin açığını arayan biri oldun.

Amma abartmisiniz ardından da ailenizı çağırmak bu sebebten evi terketmek falan.
Yemeği neden gosterdiniz onu da anlamadım. Velev ki kayinvalideniz çok karışıyor ondan yaptınız sofrada anne bana diyodun unuttun heralde sen de yağ koymuşun diyebilirdin. Ki ben gerek dahi durmaz dim.
Odaya cagirmalariniz olayları büyütmeniz falan çok cahilce olmuş ...
Ailenizİ de olaya karistirinca iyice karman çorman olmuş olay. Hatanin çoğu sizde ve cahilliğinizden nefsinizden olmuş . (Cahil lafini kötu anlamda söylemedim ,tecrübesiz ve egolu davranmanizdan dolayı söyledim. ) inşallah hersey yoluna girer bu da tecrübe olur sana.

Annemden ozurdıleyeceksın yoksa seni bosarım demesinden cıkardım. Ben hıcbır oglan annesinin gelınını sevdıgını tuttuğunu görmedım. Gerek cevremde gerek burda.
Adam annemden özür dilemezsen boşarım dememiş. Ben gördüm. Hem çevremde hem de sayıca az da olsa burada açılan konuların bazı yorumlarında veya konularda. Umarım siz de görürsünüz, iyi insanlar çıkar karşınıza.

Adam annemden özür dilemezsen boşarım dememiş. Ben gördüm. Hem çevremde hem de sayıca az da olsa burada açılan konuların bazı yorumlarında veya konularda. Umarım siz de görürsünüz, iyi insanlar çıkar karşınıza.
Ben hıc görmedım. Iyı erkek annesi. Görecegımıde sanmıyorum.cümlemızı iyilerle karsılastırsın

Çok genelleme olmuş. Ayrıca gerçekten anneden özür gerekiyor. Resmen ona yönelik bu bağrışlar. Evde olmasından rahatsız olunduğu için. Bu yemeği kadın kendi evinde yapsa bu hale gelmeyecekti. Burda olman huzurumu kaçırıyor demeye getirmiş.

Böyle artistik çıkışlar için sağlam altyapı lazım. Eşi tamamen görmüş ne yapmak istediğini. Elinde patlamış showu

Vicdansız olsam evimde hiç istemem baştan kavga çıkarırım . Şöyle de birşey var hanımlar, ben ertesi gün eşyalarımı almaya eve gittim ailemle. Oturup konuştuk herneyse, eşimin annesi biz evden giderken eşime oğlum yardımcı ol valize, taşıyamazlar dedi. Biz ailecek buna çok bozulduk. Sonra ailem eşimle konuşurken eşim onlara başka kaynana olsa direk kapı dışına koyar, annem onu derken siz zaten valizi alacaktınız yorulmayın diye dedi demiş.
Neyse ya,gide gele kadin kapmistir virusu zaten,ortada yakinda kv de,yagli yemekte kalmaz,uzatirsin keyifle ayaklarini,kocasini seven gelin:KK51:

Çok genelleme olmuş. Ayrıca gerçekten anneden özür gerekiyor. Resmen ona yönelik bu bağrışlar. Evde olmasından rahatsız olunduğu için. Bu yemeği kadın kendi evinde yapsa bu hale gelmeyecekti. Burda olman huzurumu kaçırıyor demeye getirmiş
Ben gelinim sebepsiz yere yaptıgını dusunmuyorum. Ben daha olgunun evine gıdıpte ortalığı karıstırmayan kaynana görmedım

Buranın yüzde 80 i gelindir canım. Yüzde 5 damat varsa var yani. Hepimiz geliniz. Bu şekil davranılın sonuçlarına katlanılır.
Ben gelinin yazıcaktım gelinim olmus:) yanı konu sahibinin sebepsiz yere yaptıgını düşünmüyorum anlamında Yazmıstım.

Ben gelinin yazıcaktım gelinim olmus:) yanı konu sahibinin sebepsiz yere yaptıgını düşünmüyorum anlamında Yazmıstım.
Sebep, kadının kalıypr olması canım bnm. Başka bir şey yok. Kadınla ilgili yazılabilen en kötü şey de yağlı yemek anlaşşılan başka şeyler olsa numaralandırılırdı tek tek.

Merhaba hanımlar

Sen hatalısın kadın bişy yapmamış ki yemek yapmış illa agzına tutamayıp söyleyeceksen şaka yollu söyleseydin de eşinde tepki vermeseydi bana kalsa şikayet edilecek bişyde yokta

Konu sahibesi, annesine laf ettirmeyen adam, senin lafını da onlara ettirmiyordur. Çok başka problmleriniz yoksa incir çekirdeğini doldurmaz bu konu. Sen de haksızsın biraz alttal al bence. Yuva kolay kurulmaz. Burada aile apartmanında yaşayıp her akşam yoklama verenler var. Senede 1 ay kadına değişiklik oluverse nolur. Zaten burnundan da gelmiş kadının.

Back
X