- 7 Ocak 2016
- 10.354
- 49.960
- 598
Hanımlar yorumlar icin sagolun geneli benim haksız olduğum yönünde. kayınpeder rahmetli olduğu için gelip kalıyor, farklı şehirlerde yaşıyoruz. Diğer zamanlar görüşmüyoruz. Eşim sakin biridir genelde,inatçıdır da. Gözü bazen dışarı takılır ama hep bir bahanesi vardır. Önüme de mi bakmayayım nereye bakayım at gözlüğü tak istersen buyur der. Neyse kaynanamı tanıyorsam o da gitmez virus var diye bir süre, oturup düşüncem. Eve kayınvalide gidince dönmek en güzeli olacak. Gerçi özür dilemezsem de eşim boşanma davası açacak büyük ihtimalle.
gitmemin sebebi agzımı kapatması annesi varken bana hayvan gibi ne çağırıyorsun lan diye bütün gücüyle bağırması... Odaya gelse tamam kavgaya devam edecektim belki ama zamanla sinirim geçecekti. Kendimi haklı gördüm o an onun yemesini istemedim onu düşündüm.
Ay hala kayınvalide gidince eve dönücem diyorsunuz. Hanımefendi artık anlayın sorun kayınvalide değil. Konunun da her ne kadar başlık kayınvalide ile ilgili olsa da kayınvalide ile ilgisi yok. Sorun tamamen sizsiniz sizin hata kabul etmemeniz, ağzınızın ayarının olmaması,çocuk gibi anneyi oğula şikayet etmeniz, şımarıklığınız, kayınvalideye takmış olmanız, saygısızlığınız, paranoyaklığınız. Eşinizi bezdirmişsiniz, kendinizi haklı çıkartmak için eklediğiniz her bilgide eşinize daha çok hak verdik.