eşinin iletişim bilgisini verir misinyaşım 30 canım, daha önce de bir kaç olayımız oldu. Ailemin yanına bir kez daha gittim, doğum günümde hediye almamıştı vaktinde kaç kere uyardığım halde. Bu yüzden kavga çıktı, gecenin yarısı evden gitmek istiyorum diye izin vermedi kollarımdan tuttu, kollarım simsiyah oldu tuttuğu yerler.Sabahı aileme gittim 1 hafta kaldım almaya bile gelmedi kızlar. Ailem çağırdı araya girdi de öyle geldi adam. Ailem çağırmasa geleceği yok. Hem özel günlere önem verme, hem kollarımdan tut fiziksel şiddet uygula hem de gelip ailemin yanından alma...
Bu adam için sen neler yapıyorsun ya da yaptın biraz da onu yazsana..sürekli karsı tarafı eleştiriyorsun.!!yaşım 30 canım, daha önce de bir kaç olayımız oldu. Ailemin yanına bir kez daha gittim, doğum günümde hediye almamıştı vaktinde kaç kere uyardığım halde. Bu yüzden kavga çıktı, gecenin yarısı evden gitmek istiyorum diye izin vermedi kollarımdan tuttu, kollarım simsiyah oldu tuttuğu yerler.Sabahı aileme gittim 1 hafta kaldım almaya bile gelmedi kızlar. Ailem çağırdı araya girdi de öyle geldi adam. Ailem çağırmasa geleceği yok. Hem özel günlere önem verme, hem kollarımdan tut fiziksel şiddet uygula hem de gelip ailemin yanından alma...
Zaten esinizden once kayinvalidenizden ozur dilemeliydiniz saygisizligin dik alasi bu sefer kv kisisine yapimis....Hanımlar eşimle buluştuk konuştuk. Kendisinden özür dilesem bile kayınvalideden özür dilemeyeceğimi söyledim, o da doktora da gitmezsin sen şimdi o zaman dedi, o an evet gitmeyeceğim dedim. Yani sen kendini hatasız ya da bu konuyu çok ufak birşey olarak görüyorsun değil mi dedi, ben de o kadar da büyütülecek birşey yok dedim. O zaman neden bana kaç defa bağırarak odaya çağırdın dedi, hınçlıydım dedim. Hınç yapacak kadar neye sinirlendin ki, demek ki senin için o yemek olayı önemliydi bak dedi. O an birşey diyemedim. Kalktı gitti evden , ailem dur mur dedi ama tutamadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?