Ben mi hataliyim ki arim onu

Gokturkce90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
75
38
3
35
Daha onceki konulardan bilenler bilir 4 yillik bir iliskim var gecen gün yagmur yagiyordu sevgilim de semsiye almamisti aradi dolmustaydi. Normal napiyosun falan diye konuştuk. Sonra hava bozacak falan dedi bende evet semsiyemde yok ki sana getirim dedim. Neyse kapattik yagmur baya arttirdi şiddetini. Yarim saat sonra aradim geri merak ettim cunku cok siddetli yagmaya basladi.

Aradim dedim ki istersen yanina gelim durakta tek bekleme bu yagmurda gerek yok gelip de napacaksin dedi. Bende yok gelim tek kalma dedim. Bana dedigi cevap gerizekali gerizekali konuşma napicaksin islandim zaten ben de sen demi islan dedi. Ben bozuldum tabi. Sen bilirsin dedim. O da soyledigine pisman oldu galiba ya sagol dusundugun icin ama gerek yok dedi. Ben tabi bozuk kapattim. Bu arada tribim suratimi asmam meshurdur. Arkadaşlar bile anlar yani.

2 saat sonra isi bitince beni aradi. Bir seyler yapalim mi diye gerek yok deyip kapattim. O zamandan beri konuamuyoruz dun hic aramadi. Biz gunde 2 sefer konuşuruz sanirim bugune kadar hep o aradigi alttan aldigi icin benim aramami bekliyor ama aramayacagim. Sizce ne yapmalıyım

Yok gerçekten yamurda bende geleyim dememen saçma olmuş. E o aramiyorsa sen ara yada mesaj at. Ne olacak ki? Bir kerede ilk adimi sen at.

Ay cidden bu kadar üstüne düşme ya yağmur yağıyor diye geleyim mi nedir bebek değil ya :KK70: annesi gibi davranma. Ama gerizekalı gerizekalı konuşma demesi hoş değil. Özür dilemesi lazım.

Durun bakalim hic uzatmazdi arar turlu turlu sebeklik yapar meseleyi kapatmaya calisirdi aramamasina bende sasirdim bekleyecegim

Geri zekalı lafı hoş değil kabalık etmiş ama herhalde ağız alışkanlığı var
Sen de çok üstüne gitmişsin
İkiniz de haksızsınız

Back
X