Ben mi hataliyim ki arim onu

Her ikinizin yaptigi da biraz gereksiz olmus. O yanlis bir üslup kullanmis. Sonra farketmis olacak ki bulusmak istemis ama siz istememissiniz. O da triolerinizden belki bunalmis ve bu sefer sizin alttan almanizi istiyor olabilir.

Yagmur siddetlenirde kafasini deler mazallahhhh... :KK70: Allah askina kagittan bu eriyecek. Semsiyen olsa versen neysedesacma sapan sen tek islanma brnde geliim ikimiz islanalim nedir ya. Surekli boyle gereksiz rollere giriyorsaniz bezmistir patlamis haliyle iyide demiş bu kadar sacma hareketlere triplere katlaniyor ya yeterde artar.

Çocuğunu ilkokuldan almaya giden anneler gibi davranmanın ne manası var. Bi eline şemsiye bi eline mont alıp ayy yavrum ıslanmasın modunda koşaydın oldu olacak. :olamaz:
4 yıldır böyle çocuk pişpişler gibi davranıyorsan tak etmiştir canına artık :110:

Ben aslinda arkadasin semsiyesini alirim onun yanina gider duraktam onu alir gelir bizim okulun kantinininde oturtuz diye dusundum bana o lafi dedikten sonra vazgeçtim soylemeye biraktim beklesin durakta
Hıh o Zaman ilk böyle söyleseydiniz diğeri anlamsız çünkü

Çocuğunu ilkokuldan almaya giden anneler gibi davranmanın ne manası var. Bi eline şemsiye bi eline mont alıp ayy yavrum ıslanmasın modunda koşaydın oldu olacak. :olamaz:
4 yıldır böyle çocuk pişpişler gibi davranıyorsan tak etmiştir canına artık :110:
Çünkü sinuziti var hemen hasta oluyir benim derdim ben onu dusunup gelim diyorum onun bana dedigine bak

Canım sen kızsın ya sevgilisisin sanane ıslanırsa ıslansın sanki kız olan o da erkek olan senmişsin gibi davranmışsın bu korumacılık niye?
Ahahahay vala çok güldüm okuyunca kusura bakma:KK45:
Bi erkek bile bana bunu dese heralde soğurdum çok komik.

bence sen ara yada mesaj at o aramıyorsa çünkü bencede saçma bi, trip olmuş tabi gerizekalı dediği için özür dilesin ama yağmurda geliyim diye ısrar etmen zaten ıslanmış birini sinirlendirmiş olabilir. böyle küçük şeyleri pekde takmamaya çalış bu kadar üstüne düşme yoksa bunaltırsın çocuğu.

benim sevgilime desem böyle bir şey hoşuna gider. benim de hoşuma giderdi. yani kim demişti hatırlamıyorum ama bir erkeği hem sevgiliniz hem çocuğunuz gibi seviyorsanız işte o gerçektir. katılıyorun valla ben. ama sinirleri bozulmuştur.kimsenin hosuna gitmez islanmak. bekleyin o arasın. ama trip atmayın. kırıldığınızı söyleyin.

Haksızsınız. Adami gelicem de gelicem diye bunaltmissiniz bence. Yoksa kimse "ayy canım. Yağmur yağıyor. Geliyim mi" dendiginde hemen "gerizekali" demez.

Hem annesi modunda hem bunalticisiniz bence.

Trip atma meselesine girmiyorum.tribiniz meşhurmuş ya... Kimi kızlar böyle işte. Trip atmadan kendini degerli hissedemiyor

O sizin gibi biriyle sürdürmemeli
Siz de size gerizekali diyen biriyle sürdürmemelisiniz.
Ayrılın en hayırlısı

. Bu arada tribim suratimi asmam meshurdur. Arkadaşlar bile anlar yani.2 saat sonra isi bitince beni aradi. Bir seyler yapalim mi diye gerek yok deyip kapattim. .... bugune kadar hep o aradigi alttan aldigi icin benim aramami bekliyor ama aramayacagim. Sizce ne yapmalıyım

Yaptığınız pilavdan, yazdığınız makaleden bahseder gibi "tribim meşhurdur" demeniz akıllara ziyan, böyle yapa yapa ondaki tahammülü ve kredinizi tüketmiş öyle bir hakaret duymuşsunuz, mevzu bahane aksi halde kimse dört yıllık sevgilisine o lafı etmez kolay kolay.

İşte bu nedenle biz sevgililerimize yağmurda ıslanarak ve de tek ayak üstünde beklemelerini söylesek dahi öyle bir laf işitmeyiz çünkü bize anlamsız hareketlerimiz nedeniyle biriktirip kusacakları öfkeleri yok adamların.

O meşhur tribiniz yüzünden çocuk rahatça gerizekalı dediği sevgilisini işi bitince arayabiliyor, tepkilerinizi sağlıklı ifade eden biri olsaydınız aramaya çekinir, duyacağı karşılıktan korkardı ama siz konu ayırt etmeksizin soğuk konuşup kapatacaksınız çünkü bu trip yapmanın şanındandır ve gerizekalı diyen biri için sorun olmayacak kadar hafif bir harekettir.

Yani şimdiye kadar hep alttan alan o olduğu için değil, sizin mesele ne olursa olsun medeni bir şekilde konuşup çözmek yerine çocuk gibi surat asmanızdan bıktığı için kafa dinliyor şu anda, ne de olsa siz, o biraz nefes alıp dönüp aradığında biraz naz yapar, sonra affedersiniz, işi çözmüş.

Şu kızlar naz niyaz, kapris olayını abartıp ilişkilerinin cılkını çıkardıklarını bi fark etseler karşı tarafın burnunu sürttüklerini sanırken kendi yedikleri ayarı da anlayacaklar.

tamam söylediğine birden sert çıkışmasına alınmış olabilirsin ama bence uzatman gereksiz

Yağmurda tek ıslaninca ne oluyor?yada siz islandiginizda keşke tek ıslamasam yanimda bir arkadaşimmi olsa diyorsunuz?he zaten şuda bir gercekki yağmur tek ona yagmiyor:))sizinki saçma ama onunki de saçma

Burdaki fikirlerin aksine dusunuyorum. Men sevgilime yakin durakta olsam ve yagmur yagar beni islatirsa oda bana yanina geleyim derse cok hosuma giderdi. Demek benim orda yalniz islanmami istemiyor en azindan yanimda olmak istiyor. Tabii bu kiz dusuncesi. Erkeklerinde boyle dusundugunu sandigimiz icin bazen gereksiz yakinlik gosteriyoruz. Sizde bir kadin olarak konuya duygusal yaklasmissiniz sevgilinizde aksine erkek gozuyle bakarak net olarak cevap vermis. Dogru mu yapmis hayir. Ama belliki islandigi icin sinirle soylenmis bir soz. Bence aramayin kendisi arayacak sonunda

Kizlar cevaplar icin tesekkuelr zaten aradi ve ozur diledi sinirli oldugim icin oyle dedim kisrdiysam uzgunum ozledim seni falan dedi ama hala hakli oldugum u kabul etmiyor insanim bir anlik simirle soyledim diyor ayrica hakli haksiz meselesi yapma dedi

alemsin tek kalsa nolacakki :)
ama gerizekali demesini goz ardi etme yedir ona o lafi
bugun gerizekali der yarin salak oteki gun mal vs oyle gider

Canim niyetin iyi tabi..ama o da seni düşündü demekki ıslanma diye.. geri zekalı demesi hoş olmasada o an çok sinirlenmiş olabilir yağmurdan dolayı .. takma bence :)

Back
X