- 26 Eylül 2015
- 75
- 38
- 3
- 35
- Konu Sahibi Gokturkce90
Bu lafin ustune ben aramam o arasin da o zaman soylerimEvet o lafi ağır olmuş ama sen ara bir fırsatini buluncada bir daha bana böyle laflar söyleme de. Belliki senden bir adim bekliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu lafin ustune ben aramam o arasin da o zaman soylerimEvet o lafi ağır olmuş ama sen ara bir fırsatini buluncada bir daha bana böyle laflar söyleme de. Belliki senden bir adim bekliyor.
Aramam zaten o arar mutlaka bugun arayinca da tavrimi surdururumGerizekalı gerizekalı konuşma lafı üstüne ara mesaj at diyenleri de anlamadım, size ne yağmurda tek oturmasın diye gitmek istediyse konu o mu? Ben olsam aramazdım konu sahibi.
Ne demek istediğiniziama anlayamadimHaklı bence baştan sona. Söylediği niteleme sıfatını da çok haksız bulmadım.
Kız yapmaHaklı bence baştan sona. Söylediği niteleme sıfatını da çok haksız bulmadım.
Şimdi onu düşünmüşsün o yüzden demişsin diyeceğim de sen olsanda ıslanacak birazcık saçma olmuş yaniDaha onceki konulardan bilenler bilir 4 yillik bir iliskim var gecen gün yagmur yagiyordu sevgilim de semsiye almamisti aradi dolmustaydi. Normal napiyosun falan diye konuştuk. Sonra hava bozacak falan dedi bende evet semsiyemde yok ki sana getirim dedim. Neyse kapattik yagmur baya arttirdi şiddetini. Yarim saat sonra aradim geri merak ettim cunku cok siddetli yagmaya basladi.
Aradim dedim ki istersen yanina gelim durakta tek bekleme bu yagmurda gerek yok gelip de napacaksin dedi. Bende yok gelim tek kalma dedim. Bana dedigi cevap gerizekali gerizekali konuşma napicaksin islandim zaten ben de sen demi islan dedi. Ben bozuldum tabi. Sen bilirsin dedim. O da soyledigine pisman oldu galiba ya sagol dusundugun icin ama gerek yok dedi. Ben tabi bozuk kapattim. Bu arada tribim suratimi asmam meshurdur. Arkadaşlar bile anlar yani.
2 saat sonra isi bitince beni aradi. Bir seyler yapalim mi diye gerek yok deyip kapattim. O zamandan beri konuamuyoruz dun hic aramadi. Biz gunde 2 sefer konuşuruz sanirim bugune kadar hep o aradigi alttan aldigi icin benim aramami bekliyor ama aramayacagim. Sizce ne yapmalıyım
sevgilin tamamen haklı. çocuk gibi davranmışınDaha onceki konulardan bilenler bilir 4 yillik bir iliskim var gecen gün yagmur yagiyordu sevgilim de semsiye almamisti aradi dolmustaydi. Normal napiyosun falan diye konuştuk. Sonra hava bozacak falan dedi bende evet semsiyemde yok ki sana getirim dedim. Neyse kapattik yagmur baya arttirdi şiddetini. Yarim saat sonra aradim geri merak ettim cunku cok siddetli yagmaya basladi.
Aradim dedim ki istersen yanina gelim durakta tek bekleme bu yagmurda gerek yok gelip de napacaksin dedi. Bende yok gelim tek kalma dedim. Bana dedigi cevap gerizekali gerizekali konuşma napicaksin islandim zaten ben de sen demi islan dedi. Ben bozuldum tabi. Sen bilirsin dedim. O da soyledigine pisman oldu galiba ya sagol dusundugun icin ama gerek yok dedi. Ben tabi bozuk kapattim. Bu arada tribim suratimi asmam meshurdur. Arkadaşlar bile anlar yani.
2 saat sonra isi bitince beni aradi. Bir seyler yapalim mi diye gerek yok deyip kapattim. O zamandan beri konuamuyoruz dun hic aramadi. Biz gunde 2 sefer konuşuruz sanirim bugune kadar hep o aradigi alttan aldigi icin benim aramami bekliyor ama aramayacagim. Sizce ne yapmalıyım
Ben aslinda arkadasin semsiyesini alirim onun yanina gider duraktam onu alir gelir bizim okulun kantinininde oturtuz diye dusundum bana o lafi dedikten sonra vazgeçtim soylemeye biraktim beklesin duraktaŞimdi onu düşünmüşsün o yüzden demişsin diyeceğim de sen olsanda ıslanacak birazcık saçma olmuş yani
Arkadaşını haklı çıkarmak için değil ama çok mu ısrar ettiniz ki öyle dedi
Tabi hoş bir kelime değil
Zaten bu cumleye bozuldum baska biseye bozulmadim ay canim dusundin beni ama gelme islanirsin dese eyvallah ama bu tavri hos degildiBu nasıl bir cümle gerizekalı gerizekalı konuşma ! Trip atacaksan bu cümleden dolayı atıcaksın ve diceksin gerizekalı sensin diyip telefonu suratına kapatacaktın. Yağmur olayında saçmalamışsın , ıslansın annesi diilsin koca adam .
Yok gormek istemedim zaten her gun gorusuyiruz inu alip kantine gidecektim islanmasin diye zaten baska arkadasla bulusacaktiBu kadar önemsiz şeyler için konuşmamaya trip atmaya gerek yok bence siz Yağmur'u bahane edip görmek istediniz her anı değerlendirmek için belki ama sevgiliniz ıslandığından dolayı ısrarınızdan dolayı sinirini sizden çıkarmış ama sizin kötü niyetiniz yok diline hakim olmalıydı sevgiliniz pişman olmuş gibi davranmak yerine bir özür dileyebilirdi.Tavır yapmayın fakat herşeyde de üzerine titremeyin fazla..Haketmiyor demek
Evet malesef bu konudan bende muzdaribim asamiyorum bu sorunu aninda suratim dusuyor"bu arada tribim suratımı asmam meşhurdur arkadaşlar bile anlar yani" demişsin ya, insanı en bıktırıcı yapan şeydir. derdinizi konuşarak anlatın, daha kolay anlaşılırsınız.
belki bu yüzden aramıyor.