• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi hatalıyım ?

misspoem16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
41
10
1
29
kızlar yakın bi zamana kadar benim telefonum bozuktu bende eşim bu aralar sıkıntıda diye zorluk çıkarmamak adına idare ederim dedim aradan bi kaç zaman geçti eli bollandı sonra bana demez mi ben kardeşime telefon alıcam kendime bir tanede laptop bende sinirlendim hani ben önceliğindim dedim oda sen söylemedin ki dedi ya bende çok düşüncesizsin dedim ben durum öyle diye sustum sinirden kendimi yiyorum şuan ya hep böyle oluyur susuyorum fedakarlık yapıyorum... Evet durum bu ben mi hatalıyım ya?

Orası öyl anlafım bunu şuan susuyorum ama çok öfkeliyim ya nasıl böyle olur bi gram beni düşünmz ya ;( güya beni düşünüyordu ama ailesi önce
Valla ben sizin yerinizde olsam kiyameti koparirdim
O lap topu getir eve bak neler yapiyorum derdim ve yapardim da gercekten
Cok ayip ya susmayin allah askina eiz sustukca ezecek daha cok

Valla ben telim bozukduğu dk.dan aldırtana kadar beş bin defa hatırlatırdım.
Kardeşi aklına gelmezdi benim dırdırımdan....

Valla ben sizin yerinizde olsam kiyameti koparirdim
O lap topu getir eve bak neler yapiyorum derdim ve yapardim da gercekten
Cok ayip ya susmayin allah askina eiz sustukca ezecek daha cok
Ne bilim ya sürekli kavgadan bıktım ;( Eşim güya şimdi tv başında gerçekten kırgınım kendime kızgınım ;(

Valla ben telim bozukdupu dk.dan aldırtana kadar beş bin defa 'tolofonoooğğğmmm, tolofoooğğnn...tolofon nosomon olcoooğğğnnnnn' derdim.
Kardeşi aklına gelmezdi benim dırdırımdan....
Ne diyim para onun ne yapıyorsa yapsın artık bundan sonra bişey istemem artık ondan yazık ki beni böyle üzüyor ;(

kızlar yakın bi zamana kadar benim telefonum bozuktu bende eşim bu aralar sıkıntıda diye zorluk çıkarmamak adına idare ederim dedim aradan bi kaç zaman geçti eli bollandı sonra bana demez mi ben kardeşime telefon alıcam kendime bir tanede laptop bende sinirlendim hani ben önceliğindim dedim oda sen söylemedin ki dedi ya bende çok düşüncesizsin dedim ben durum öyle diye sustum sinirden kendimi yiyorum şuan ya hep böyle oluyur susuyorum fedakarlık yapıyorum... Evet durum bu ben mi hatalıyım ya?
Acayip hatalısın hem de .. kendine keyfi laptop kardeşine de telefon alıyor ve susuyorsun ... ayrıca kardeşine telefon çok lazımsa babası alsın ..önce senin ihtiyacını karşılamak zorunda ..Hee illa ben alıcam diyorsa da ikinize birlikte alsın ..fadakarlik yapmayı kim öğretti sana :) unut onu tü k.ka, bu devirde göz çıkaran hatun moda ..adam senin yaptığın güzelliği görmeyip bide üstüne ,tamam o zaman ilk sana alalım ,sonra bizimkilere bakarız ,demiyorsa,yemin ederim çirkefliği haketmis :) bu gece çok çirkef ol :)))

Acayip hatalısın hem de .. kendine keyfi laptop kardeşine de telefon alıyor ve susuyorsun ... ayrıca kardeşine telefon çok lazımsa babası alsın ..önce senin ihtiyacını karşılamak zorunda ..Hee illa ben alıcam diyorsa da ikinize birlikte alsın ..fadakarlik yapmayı kim öğretti sana :) unut onu tü k.ka, bu devirde göz çıkaran hatun moda ..adam senin yaptığın güzelliği görmeyip bide üstüne ,tamam o zaman ilk sana alalım ,sonra bizimkilere bakarız ,demiyorsa,yemin ederim çirkefliği haketmis :) bu gece çok çirkef ol :)))
Anne babası ayrı eve eşim bakıyor kardeşi liseye başlayacakmış ondan alacakmış ;(

Anne babası ayrı eve eşim bakıyor kardeşi liseye başlayacakmış ondan alacakmış ;(
Ee alsın o zaman ucuz yollu birşeyler ..benim ilk telefonum 3310 Du :) öldüm mü :) ayrıca babası da bir zahmet para gonderiversin. .kayinvaliden tek başına yapmadı ya bu çocukları ..ne o takkesini alan gitmiş ..

Back
X