Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım dışarda giymemi istemiyor kesinlikle öyle söylemedim zaten..malum zamanlarda
2 buçuk yıldır evliyim..1 yaşında kızım war..eşim çok iyi insandır..ideal sakin..fakat beni rahatsız eden bazı durumlar oldu..kıskanç bir insanım kendimi dizginlemeye çalışıyorum ama bazı şeyler beni buna yine itebiliyor..
geçen sene kızımızı hasteneye götürüyoruz mini etekli bir bayan geçiyor eşim direksiyon başında kafasını 2 kere evirip baktı..o anda bişey demedim ama birkaç gün sonra patlama gibi bir huyum war..zaten bana ikide bir mini etek giysen diyordu anladığınız zamanlarda..zaafın mı war dedim..işte bu noktadan sonra iyice kıskanç olmaya başladım..iş arkadaşı ve eşi bize gelmişti kadın mini etekli ve göğüs dekolteli birşey giymişti..onlar gidince eşim nasıl giyinmiş gördün mü dedi..ya tamam dikkat çekiyor da bana yorum yapması we bakışları beni rahatsız etti.
iyi bir insan inançlı..fakat rahatsızlık veren tarafı çok dikkatli olması! televizyona bakarken bile kısakınıyorum artık..geçen gün reklamda bacakları açık kadınlar!kafasını şöööyle bir çevirip baktı göz göze geldik.samanyolunda böyle reklam tuhaf dedi..kavga tartışma
senin gibi bunları sorun yapan yoktur dedi.
ben mi anormalim.tamam kıskancım ama körükleyen bunlar değil mi allah aşkına?eşinizin mini etekli birine bakması normal mi?
yok canım dışarda giymemi istemiyor kesinlikle öyle söylemedim zaten..malum zamanlarda
hayatım bende 2,5 yıllık evliyim ama ben daha yeni hamileyim yani çocuğum yok belki de ondan kaynaklanıyo dicem ama senin de bazen değişiklikler yapan lazım.hem bak diyosun ki gayet güzel bi bayanım.göster o zmn cilve yap eşine oyna adamla biraz bu çocuk uyumuyomu hiç,yalnız yaşamıyomusunuz siz ? Yani kayınvalide fln varmı? Anladığım kadarıyla yoktur ama bana sorarsan sen eşine biraz ilgisiz kalmışsın (hep çocukdan sonra oldu derler ama..bilemiyorum).kızım giy mini etekleri giy seksi gecelikleri çık karşısına her gece olmasada 2 gece arayla yap bunları işte o zaman evdeki dururken dışardakini napıyım der kocan.hadi kendini toparla...a.e.o
Hayatım bende 2,5 yıllık evliyim ama ben daha yeni hamileyim yani çocuğum yok belki de ondan kaynaklanıyo dicem ama senin de bazen değişiklikler yapan lazım.Hem bak diyosun ki gayet güzel bi bayanım.göster o zmn cilve yap eşine oyna adamla biraz bu çocuk uyumuyomu hiç,yalnız yaşamıyomusunuz siz ? Yani kayınvalide fln varmı? Anladığım kadarıyla yoktur ama bana sorarsan sen eşine biraz ilgisiz kalmışsın (hep çocukdan sonra oldu derler ama..bilemiyorum).Kızım giy mini etekleri giy seksi gecelikleri çık karşısına her gece olmasada 2 gece arayla yap bunları işte o zaman evdeki dururken dışardakini napıyım der KOCAN.Hadi kendini toparla...A.E.O
karısının mini etek giymesini isteyen erkekleri anlamıyorum ben erkek olsam kesinlikle giydirmezdim
ama sende evde giyebilirsin mesela belki onun gözünü hoş tutmanı isityordur..
ben artık bu tür şeylerin önünü alamayacağımı anladım..,tamam benim yanımda bakmaz dikkat eder ama ben yokken gene bakacak..önüne geçmek imkansız.yani kişinin düşüncelerine hükmedemiyorsunuz.hele ki erkekse.yani öyle giyinen bir kadın görünce ben bile bakıp duruyorum..erkeklere ne kalmış.hiç kendini böyle şeyler için üzme.sen tepki verdikçe cazip hale gelir.yasaklar tatlıdır nede olsa.
yanlış anlaşılmasın bunları normal karşıla demiyorum asla,normalde değil zaten ama sen kendini üzme ve kocana bu konularda aşırı tepki vererek olayı cazip hale getirme derim.erkekler böyle malesef((
valla evinize gelen kadına yorum yapması onu örnek göstermesi ilginç ve üzücü...benim eşim kapatır hep beni bana mini etek giy demez buna hiç üzülmem sevinirim paylaşmak istemez beni..ayrıca başkalarına da dikkat etmez zaten...ama huy meselesi bu bi arkadasımın eşi askılı açık bi elbise üstüne bolero giyince hayatım cıkarsan bu sıcakta demişti garibime gitmişti oysa benim kocam mağaza mağaza bolero aradı elbisemin üstüne kişiye göre değişiyor tabi...sizinki biraz rahatsız edici...acaba aklıma bi şey geldi kocanız tarzınızı kadınsı mı bulmuyor ona dikkat edin diz altı da olsa etek giyin güzel çoraplarla çizmelerle falan etkili olur belki...
teşekkürler cevap için.yanlış anlaşılmış..dışarıda değil evde yanında giymemi istiyor..şunu anltamak istedim bu bir zaaf..eteğe karşı..ben ideal giyinen biriyim moda takibinde spor giyimime önem veririm..ama onun istediği farklı henüz anlayamadım..