Ben mi kıskancım,bu normal mi?

Peki eşinize sordunuz mu hiç,
ne hissederek bakıyor,bu çok önemli aslında,
bakmış olmak için mi?
sizi sinir etmek için mi yoksa
cidden başka duygularla mı??

bak cnm sana şunu söyleyim anla ..
gördü güzel baktı ya hemen bana yaklaşıyor anladın mı?

Son düzenleme:
annemde guldu nedense esim sevimlilikle orter kurnazligini
etegi gordugumde cok sasirdim once anlamadim sonra sordum
bu ne diye
etek diyor
bu lekeler nasil oldu diye sordugumdada
sen gecen yerleri siliyordun ya camasir suyuyla
dolaptan ustune dusmustur diyo
o camasir suyu dikkat et yemeklerine karsimasin dedim :)

:roflol: eşin herşeyi komiklikle hallediyor

bak cnm sana şunu söyleyim anla ..
gördü güzel baktı ya hemen bana yaklaşıyor anladın mı?

yeterince açık oldu zaten,
hoş bir durum değil gerçekten,
olay kıskanma boyutunuda geçiyor bu açıklamanızla,
huylu huyundan vazgeçer mi bilmem ama
sanırım ciddi anlamda konuşarak çözebilirsiniz inşallah...

yeterince açık oldu zaten,
hoş bir durum değil gerçekten,
olay kıskanma boyutunuda geçiyor bu açıklamanızla,
huylu huyundan vazgeçer mi bilmem ama
sanırım ciddi anlamda konuşarak çözebilirsiniz inşallah...

doğru söylüyorsun..huylu huyu..
çok açık we sakin de konuştum durum aynı..
size anlatıyorum ilk kez rahatlamak istiyorum..

Son düzenleme:
ben bu evliliğin bir ömür we sakin geçmesini istiyorum..
ama işte bununla birlikte olmaz sakinlik.dalga sebebi o ben fırtına oluyorum işte..

sende kısasa kısas yap tv de erkeklere ayy ne yakışıklı falan de birde o sen kıskanıyorsun diye yapıyodur bence ilgilenme üstüne düşme bence birde öyle dene bakalım

Canım bence sende bir anormallik yok anlattıklarına göre.
Ben de eşimi çok kıskanırım, çok hem de,
eşimin gördüğü her kadından onun gözlerini kıskanırım...

Güzel bacaklara erkeklerin gözü kayabilir,
kadın olarak ben de bakıyorum gördüğüm güzel bacaklara,
ama eşinin daha sonra sana yanaşması çok can sıkıcı.
Yani bir başka kadından iyice tahrik olduğunu sana direk belli ediyor...

Bu durumun tek çözümü var sanırım;
o da erkeklerin cinsellik duygularını öldürmek, ki bunu da yapamayız.
Başka türlü engel, set konulamaz bu durumun önüne.

Konuşsan, anlatsan derdini, elde edebileceğin en fazla şey;
eşin senin yanında belki birdaha bakmaz,
ama sen yokken yine bakacaktır, yine bakacaktır...

eşinin mini eteğe filan zaafı olabilir... bu anormal gelmiyor bana, madem buna zaafı var, sende bu zaafını kullan... kullan ki içinde zaaf olarak kalmasın, veya öyle birilerini gördüğünde sana yorum yapmasın başkaları hakkında...
hoş, erkekler doyumsuzdur....

mine etekli bayanlar herzaman erkeklerin dikkatini çeker bu bir gerçek,fakat eşinizin eve gelen bir misafirin
eteğine bakması ve bunu size dile getirmesi tuhaf bence.
maden adamcığaz mine etek giymenizi istiyor sizde giyin o halde,hoşuna gidiyor demekki.
heee siz mine etek giyince eşiniz diğer bayanlara bakmayı bırakacakmı HAYIRRRR
onun için rahat olun kafanızda ne kadar kurarsanız okadar karamsarlığa düşersiniz ve mutsuz olursunuz.

eşinin mini eteğe filan zaafı olabilir... bu anormal gelmiyor bana, madem buna zaafı var, sende bu zaafını kullan... kullan ki içinde zaaf olarak kalmasın, veya öyle birilerini gördüğünde sana yorum yapmasın başkaları hakkında...
hoş, erkekler doyumsuzdur....

Kıskançlığın çok normal bence .Bende katılıyorum.Madem o kadar zaafı var sende dışarda falan da mini etek giy.Ya da dışarda giyemem dersen evde giy normal zamanlarda falan da .Süslen.Belki böylelikle mini etek gördüğü zaman bile sadece seni düşünür olur

Son düzenleme:
Benim eşimde bakıyordur, bütün erkekler hatta bayanlar bile bakıyoruz, dikkat çekiyor çünkü elde değil gözü kayıyor insanın. Baktığını görsem kızmam da, bakarsa baksın. Ama çokda rahatsız ederse bende giyerim o zaman baksın da görelim, deli olur valla
Eşinin extra bir zaafı var demek ki, normalde erkekler eşlerinin mini etek giymesini falan pek istemez, senin ki aksine giymeni istiyormuş. Ben olsam giderim bir iki güzel etek alırım salına salına giyer gezerim. Tv dekileri kıskanma olayına gelince bence o kadarıda saçma ya tvdekine bakmaktan nolucak bırak baksın, esirgedikçe tatlı gelir erkeklere.

Eteği evde değil dışarda giyeceksin yalnız. Özellikle onunla biryere giderken giy ki erkekler sana bakarken anlasın yaptığı şeyin nasıl rahatsız edici olduğunu.

bence de sen dışarı öle çık yanında hep bakımlı ol, sana ve sana bakanlara konsantre olacağı için diğerlerini istesede göremez olumunekankayizsmile

eşin senin mını etek giymeni istiyor giy sende ne var tv olayınıda takma kafana fazla bırak baksın ya dışarda mini giy evde de giy ohhhhh salına salına gez

valla ben bayan olmama rahmen bazen bazı insanlar okadar abartıyor ki kadın halimle ben bile dönüp bakıyorum..evet bazen bazı kıskançlıklar olması doğal hatta bu küçük kıskançlıkların ilişkide var olmasıda çok doğal geliyor bana ama..bir insanın eşini başka insanlarla kıyaslamasının yanlış olduğunu düşünüyorum sonuçta herkesin bir tarzı varıdır..bide ben kıskansamda kıskandığımı belli etmem eleştirmem ilgilenmiyormuş gibi yaparım çünkü tepki göstermek eşime karşı kendimi küçük düşürdüğüm ve kendime olan güvensizliğim varmış gibi göründüğümü düşünürüm bu nedenle çokta sallamam kendimden emin bir şekilde yorum yaparım gerekirse..

Valla eşinizin başkasının eşini gösterip, bak ne güzel giyinmiş demesini anlayamam.
İnsanın eşinden özel istekleri olabilir, sizin mini etek giymenizi istiyor olabilir,
kendi için giymenizi istese anlayacağımda,
dışarıda da giyinilmesi hoşuna gidiyor heralde, bu bana göre tuhaf.
Giymek istemiyorsanız istemiyorsanızdır,
herkese bacaklarınızı göstermek zorunda değilsiniz.
Ben görsem ben de kıskanırım.

Canım bence sende bir anormallik yok anlattıklarına göre.
Ben de eşimi çok kıskanırım, çok hem de,
eşimin gördüğü her kadından onun gözlerini kıskanırım...

Güzel bacaklara erkeklerin gözü kayabilir,
kadın olarak ben de bakıyorum gördüğüm güzel bacaklara,
ama eşinin daha sonra sana yanaşması çok can sıkıcı.
Yani bir başka kadından iyice tahrik olduğunu sana direk belli ediyor...

Bu durumun tek çözümü var sanırım;
o da erkeklerin cinsellik duygularını öldürmek, ki bunu da yapamayız.
Başka türlü engel, set konulamaz bu durumun önüne.

Konuşsan, anlatsan derdini, elde edebileceğin en fazla şey;
eşin senin yanında belki birdaha bakmaz,
ama sen yokken yine bakacaktır, yine bakacaktır...

ekekklerin cinsellik duyguları yek yönlü olsa güzel zaten bunlar da yaşanmazdı..
anllattım konuştum kaç kere ben bakmıyorum diyor..ama bakıyor ki yorum yapıyor..
başkasına bakarak tahrik olmasa bile artık yatak yok..yanlış belki ama içim acıyor sinirleniyorum çocuğuma yansıyor..bakımlı biriyim ben bacaklarım da gayet güzel ki uzun boy uzun bacak..ince bel vücut hatları herşey war!ama eşin olduktan sonra hergün aynı yemek yemek hesabı erkekler için demek ki.
şunu da söyleyim kızlar eşim iyi hoş bir insanda sadece bacak değil mevzu..değişiklik arıyor zannederim..benim giyim tarzıma saçıma bişeyler söylüyordu susturdum artık söylemiyor..bu da moral canım herşeyi kaldıramam

Son düzenleme:
Valla eşinizin başkasının eşini gösterip, bak ne güzel giyinmiş demesini anlayamam.
İnsanın eşinden özel istekleri olabilir, sizin mini etek giymenizi istiyor olabilir,
kendi için giymenizi istese anlayacağımda,
dışarıda da giyinilmesi hoşuna gidiyor heralde, bu bana göre tuhaf.
Giymek istemiyorsanız istemiyorsanızdır,
herkese bacaklarınızı göstermek zorunda değilsiniz.
Ben görsem ben de kıskanırım.

yok canım dışarda giymemi istemiyor kesinlikle öyle söylemedim zaten..malum zamanlarda

Back
X