• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi konduramıyorum

Canım ben okudukça sıkıldım sen yaşayarak sıkılmadın mı;))valla yerınde olsam ki bende hayatta paraya değer vermem yarın buluşma teklıf ederım ve gider yer içer hatta bır arkadaşinla bırlıkte giderım hesabı kilitler lavaboya dıye çıkıp gıderım ;)Seni bas baya kullanıyor ;)velhasıl kaç gündür senı tanıyor kı gelecek vaat edıyor salla gitsin....!

Bu konuda eski kafaliyim hesap odeme vs konularda erkegin geri planda durmasi cok itici. Ustelik siz ogrenciymissiniz. Hesap odetmemeliydi. Ayrica annesine arkadasina falan ciddi düşünüyoruz demesi cok yapmacık daha bismillah yani.
Bence görüşmeye devam etmeyin. Paranızı da yedirmeyin.
ya evet ben ilem den alıyorum ama o öyle değil . artık bir yere oturursak hani özellikle bir sey alamıyorum . kendi bide ya yiyelim içelim diyor ama ben onun kadar rahat olamıyorum . hadi param yetmezse diye

Ha bu arada bır kaç gün devam edersen onla senden yüzsüz yüzsüz borç para niyetinde para da ıster ben şahit olmuşum böyle duruma;))

Canım ben okudukça sıkıldım sen yaşayarak sıkılmadın mı:KK66:)valla yerınde olsam ki bende hayatta paraya değer vermem yarın buluşma teklıf ederım ve gider yer içer hatta bır arkadaşinla bırlıkte giderım hesabı kilitler lavaboya dıye çıkıp gıderım :KK66:Seni bas baya kullanıyor :KK66:velhasıl kaç gündür senı tanıyor kı gelecek vaat edıyor salla gitsin....!
inan onu da düşündüm ama bana yakışmaz dedim . ki o gun benim cebim de ayıptır soylemesi çok bir miktar yotu cidden . ya bide o gun madem paran yok baska bir yere gecelim istersen diyor . sordum bide annesi bir sey istediğin de sıkıntı yok dimi dedim parasal olarak yok dedi . onra bunu dedi

Ha bu arada bır kaç gün devam edersen onla senden yüzsüz yüzsüz borç para niyetinde para da ıster ben şahit olmuşum böyle duruma:KK66:)
olmaz heralde olur mu dersin ?:KK57: ya bi debiliyomusun ben hiç öyle önem de vermem paraya felan . ama kullanıyor mu gercekten duyguları var mı ? yoksa hep boyle olmaz heralde diyorum. biraz daha denemeye gerek var mı sence

;-))sana guvenmış sen nasılsa hesabı ödüyorsun zaman gecırmek için hadı başka yere gidelım demiş;))) niyetı cıddı olan karşindakınden 1 Euro istemez bile ben Türkiye de okuyordum eşim sevgılımdı zorla özel yurduma kadar karşilardı ben hep karşi cıkardım o cıddı degıl mısın sen benle derdı Benım param senın derdı af edersın eşşek gıbı çalışıp okuttu benı benle turkıyede ıken de zerre cebımde para çıkartmazdı hedıye alırdım bile kızardı sen ögrencısın derdı ve böyle bır ınsanla evlendım.Çık şükür mutluyum sen af edersın enayı mısın arkanda da gülüyordur emın ol

Dene ama canım bır yere gıdelım dıyınce de param yok;-)kesınlıkle 1euro bile verme ben dedım bu senden yüz buldu;)

o benim de aklıma ge
Dene ama canım bır yere gıdelım dıyınce de param yok;-)kesınlıkle 1euro bile verme ben dedım bu senden yüz buldu:KK66:
ldi illa ki diycek buluşalım iye diycem benim param yok . simdi bugun piniğe gidelim dedi , bende malzemeler sen den dedim ben salatayı yaparım dedim .tamam ayarlarım dedi . sonra bende bilerek dedim sonuçta sen davet ediyosun .

ne güzel sizin adınıza sevindim :) allah mutlu etsin :) peki bu hesap ödetme konusun da ne düşünüyosunuz hesaba almıyor mu beni kullanıyor mu ?
Hesabın lafının yapılması çok itici gerçekten. eşimle flört dönemimizde ben çalışıyordum eşim öğrenci idi. (Eşim de pintidir şimdi Cafe falan konularında ) ama yine de bir kere "sen öder misin ?" demedi. çay kahve içersek hesabı ona bırakıyordum , yemek falan yediğimizde çok tutar diye önden gidiyordum yine de ben öderim diyordu ben ısrar edip zorla ödüyordum.

Mesele kesinlikle para değil ama huy çok itici.. Ben olsam görüşmem artık... benimkinin bile flört dönemindeki o bonkörlükten sonra evlenince içinden bu pintilik çıktı ise bu adamın içinden evlenince ne çıkar düşünemedim:KK48:

Hesap konusunda şu mesajı yazmıştım canım

Ciddiyim demesi daha ilk günlerden biraz basit olmuş basitce , bir erkeğin ilk bulusmalar da hesap muhabbeti yapması prdon ilk dedim ama genel olarak bunun muhabbetini yapması cok iğrenç. aslında bunları hiç sormana bile gerek yok ki, salla gitsin.

Valla canım kusura bakma bu senden dedıgım gıbı yüz bulmuş kullanmış zaten senı gelecek nasıl vaat edıyor yol ver gitsın bence

merhaba arkadaşlar hepinize iyi akşamlar . sizlere kafam da soru işareti olan bir sorum olacak .:) son 2 3 haftadır konusugum bir erkek arkadaşım var. kensiyle tesadüfi bir arkadaş ortamın da tanıstık . benden çok hoşlandıgını ve çok etkilendiğini soyledi . tabi bunları face istek attı . oradan yazdı bana . sonra benim yanım da bir kız arkadasmla beraber bir cafe de oturup kahve içtik . heycanlı oldugu herhalnden belliydi .ben sadece dinledim . genelde o konustu .neyse biz kalktık hesabı odemek için bu hesabı ,odemiş, biz ksaya gelince hesabınız ödendi denildi . kızlar diyor ben ödedim yani dedi , sonra çıkarken de benim yanım da ne yapmanız gerektiğini öğrenmiş oldunuz dedi. ertesi gün oldu ısrarla buluşmak istiyor işte gitmeden göreyim . bende okul çıkışı gittim oturduk bir yerde . oradaki çalışan bir şey alırısınız dedi ben de tabii bir çay alalım dedim . sonuçta orada oturmusuz degil mi? bana direk sen mi ısmarlıyosun dedi . olur dedim bende . sonra ozaman bi kahvaltı dedi . bende canın sagolsun dedim . hani bu sözü soylemesi çok itici geldi bana . sonucta kendisi davet ediyor ve çok ısrar etti bunu yapması hep garip hem de saçma geldi . ama ben yinede kalktık önden gittim hemen hesabı ödemek için , benim için iki cayın parasıymış hiç önemli degil önemsemedim de zaten.arkamdan yavaş yavaş geldi ya bozuk var mı yoksa kredi kartı fealn dedi .yok ben verdim dedim . daha sonra aradan biraz zaman sonra 10 gun felan yaklasık , yine bulustu oturduk annesi arıyor işte kız arkadaşımlayım .ciddi dusundugum biri diyor.arkadşı arıyor ona da öyle dedi . benimle ciddi ciddi bi gelecekge dair seyler konusuyor . tam kalkacaz kalkmayım biraz daha uzasın diye oyalamaya calısyor her neyse buraya adar yine her şey iyi . tam yine kalkacaz annesi buna bir seyler al dedi bu da tammam dedi . sonra bi sıkıntı mı var dedim eğer oyle bir sey varsa bana söyle açık ol dedim . ban hesabı sen öder misin dedi. bende canın sagolsun dedim hiç önemli değil dedm . ama çok itici olduğunu da söyledim bu durumun . ben seninle ilk lerimi yasıyacam diyor bide . yani bu nasıl bir seydir ben de öğrenciyim . onun cafesi var daha dogrusu arkadaşının ama ortaklar yani . ki benim o gun cebim de az bir miktar vardı soyleyemedim de hiçte demedim deme de boyle bir şey ben karsımdakine . yok sen öde diye o onu bir kere dedi tamam bitmiştir benim için artık o demese de öderim onu ben .ki oturduk bi de bana şuraya gidelim mi dedi yok dedim burası iyi dedim . bi kahve içeçem ben dedim ozamn bana bide şunu içelim şöyle yapalım diyor yok dedim bana kahve kafi .. yani madem paran yok benimle bulusmak istiyosun neyine guvenerek bide şöyle böyle diyosun . bide benle ciddi düşündüğünü söylüyor . kafamı karıştıran hem böyle ciddi diyor baya baya güzel konusyor , heyacanlı da ama bana bunu yapması siz değerli abla ve kızçelerime sormak istiyorum :) beni kullanıyor mu yoksa bu normal mi ben mi abartıyorum acaba ya ? kafam karıştı siz yorumlarınızı bekliyorum . kusura bakmayın biraz uzun oldu şimdiden teşekkürler iyi akşamlar :))
ciddi düşündüğünü sana "işittirmesi", seni "ciddi yolacağını" gösteriyor yaşananlara bakınca.

Söylediği 3-5güzel lafa kanip gerceyi goremiyorsunuz, arkadasinizin boyle sevgilisi olsa kaç kizim dersin,basiretinmi bağlandi aç gözlerini,adam,sana hesabi kitleyip ,duruyor,sonra,bir-iki guzel sozle aklini bulandiriyor,senin,gibi safi nerden bulurum diyordur icinden...

ciddi düşündüğünü sana "işittirmesi", seni "ciddi yolacağını" gösteriyor yaşananlara bakınca.
ya ama konusmaları felan bide heycanlanıyor gibi geliyor bana . acaba ben bunu kandırırım saf bu mu diyor . önceden durumları cok iyimiş .şimdi iflas etmişler . ama madem oyle ahkam kesmesin . bana güvenerek degil mi ?

Ciddi düşünme evlenmeyi düşünme oluyor sanırım hoş bir kelime değil yinede.ama bu kadar kısa zamanda ciddi!düşünmesi düşünülecek bir konu bence.
Çünkü bu şekilde konuşarak kızlardan para yemeye alışık bir serseri olduğu izlenimi uyandırdı bende.
Aklın varsa uzak dur.

Back
X