• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi konduramıyorum

merhaba arkadaşlar hepinize iyi akşamlar . sizlere kafam da soru işareti olan bir sorum olacak .:) son 2 3 haftadır konusugum bir erkek arkadaşım var. kensiyle tesadüfi bir arkadaş ortamın da tanıstık . benden çok hoşlandıgını ve çok etkilendiğini soyledi . tabi bunları face istek attı . oradan yazdı bana . sonra benim yanım da bir kız arkadasmla beraber bir cafe de oturup kahve içtik . heycanlı oldugu herhalnden belliydi .ben sadece dinledim . genelde o konustu .neyse biz kalktık hesabı odemek için bu hesabı ,odemiş, biz ksaya gelince hesabınız ödendi denildi . kızlar diyor ben ödedim yani dedi , sonra çıkarken de benim yanım da ne yapmanız gerektiğini öğrenmiş oldunuz dedi. ertesi gün oldu ısrarla buluşmak istiyor işte gitmeden göreyim . bende okul çıkışı gittim oturduk bir yerde . oradaki çalışan bir şey alırısınız dedi ben de tabii bir çay alalım dedim . sonuçta orada oturmusuz degil mi? bana direk sen mi ısmarlıyosun dedi . olur dedim bende . sonra ozaman bi kahvaltı dedi . bende canın sagolsun dedim . hani bu sözü soylemesi çok itici geldi bana . sonucta kendisi davet ediyor ve çok ısrar etti bunu yapması hep garip hem de saçma geldi . ama ben yinede kalktık önden gittim hemen hesabı ödemek için , benim için iki cayın parasıymış hiç önemli degil önemsemedim de zaten.arkamdan yavaş yavaş geldi ya bozuk var mı yoksa kredi kartı fealn dedi .yok ben verdim dedim . daha sonra aradan biraz zaman sonra 10 gun felan yaklasık , yine bulustu oturduk annesi arıyor işte kız arkadaşımlayım .ciddi dusundugum biri diyor.arkadşı arıyor ona da öyle dedi . benimle ciddi ciddi bi gelecekge dair seyler konusuyor . tam kalkacaz kalkmayım biraz daha uzasın diye oyalamaya calısyor her neyse buraya adar yine her şey iyi . tam yine kalkacaz annesi buna bir seyler al dedi bu da tammam dedi . sonra bi sıkıntı mı var dedim eğer oyle bir sey varsa bana söyle açık ol dedim . ban hesabı sen öder misin dedi. bende canın sagolsun dedim hiç önemli değil dedm . ama çok itici olduğunu da söyledim bu durumun . ben seninle ilk lerimi yasıyacam diyor bide . yani bu nasıl bir seydir ben de öğrenciyim . onun cafesi var daha dogrusu arkadaşının ama ortaklar yani . ki benim o gun cebim de az bir miktar vardı soyleyemedim de hiçte demedim deme de boyle bir şey ben karsımdakine . yok sen öde diye o onu bir kere dedi tamam bitmiştir benim için artık o demese de öderim onu ben .ki oturduk bi de bana şuraya gidelim mi dedi yok dedim burası iyi dedim . bi kahve içeçem ben dedim ozamn bana bide şunu içelim şöyle yapalım diyor yok dedim bana kahve kafi .. yani madem paran yok benimle bulusmak istiyosun neyine guvenerek bide şöyle böyle diyosun . bide benle ciddi düşündüğünü söylüyor . kafamı karıştıran hem böyle ciddi diyor baya baya güzel konusyor , heyacanlı da ama bana bunu yapması siz değerli abla ve kızçelerime sormak istiyorum :) beni kullanıyor mu yoksa bu normal mi ben mi abartıyorum acaba ya ? kafam karıştı siz yorumlarınızı bekliyorum . kusura bakmayın biraz uzun oldu şimdiden teşekkürler iyi akşamlar :))

Bence uzaklaş tamamen. Asalak gibi bu ne ya.
sen mi ısmarlıyorsun? Immm o zaman onu da getir bunu daa. Öf sinirlendim bencil yiyici tiplere tahammülüm yok :KK12:

Bu ne sabır?
Buluşalım deyip çay söyleyince sen mi ısmarlıyorsun demesi evet cevabını alınca o zaman bana kahvaltı demesinden sonra bir daha buluşmazdım ben olsam.
ben beni mi deniyor acaba diye düşün düm . hani acaba benden mi bekliyor . yoksa elini cebine atacak mı diye . ama hadi ben öyle dedim baktı gordü tavrımı . arkadan tin tin gelip . bozuk var mı yoksa kredi kartı demesi yokmuydu. ogunde cebim de kredi kartı ve sadece 5 lira vardı biliyomusun . okuldan eve dönüyodum

ya ama konusmaları felan bide heycanlanıyor gibi geliyor bana . acaba ben bunu kandırırım saf bu mu diyor . önceden durumları cok iyimiş .şimdi iflas etmişler . ama madem oyle ahkam kesmesin . bana güvenerek degil mi ?
bence yalan söylüyor. çalışan insan olsan neyse, öğrenciye ödetmek nasıl bir öküzlüktür?

Ciddi düşünme evlenmeyi düşünme oluyor sanırım hoş bir kelime değil yinede.ama bu kadar kısa zamanda ciddi!düşünmesi düşünülecek bir konu bence.
Çünkü bu şekilde konuşarak kızlardan para yemeye alışık bir serseri olduğu izlenimi uyandırdı bende.
Aklın varsa uzak dur.
denemeyi düşünüyorum bi dha şuraya gidelim mi dedi . diycem bende para yok . bakalım nasıl davranacak

ben beni mi deniyor acaba diye düşün düm . hani acaba benden mi bekliyor . yoksa elini cebine atacak mı diye . ama hadi ben öyle dedim baktı gordü tavrımı . arkadan tin tin gelip . bozuk var mı yoksa kredi kartı demesi yokmuydu. ogunde cebim de kredi kartı ve sadece 5 lira vardı biliyomusun . okuldan eve dönüyodum
Ya sadece 5 lira olsaydı? bu herüfle olmaz

bence yalan söylüyor. çalışan insan olsan neyse, öğrenciye ödetmek nasıl bir öküzlüktür?
şimdi acaba fazla para kazanmıyor mu . o günde annsi çamaşır tozu istedi almak durumun da kaldı felan . ondan mı böyle dedi diyorum . ya ben öğrenci halimle bunları düşünüyorum ondaki rahatlıga bak .açık açık diyim mi napim?

denemeyi düşünüyorum bi dha şuraya gidelim mi dedi . diycem bende para yok . bakalım nasıl davranacak
deneme. terket. ne uğraşıyorsun bencil, düşüncesiz, yiyici adamla?
harcadığın zamana yazık.

Söylediği 3-5güzel lafa kanip gerceyi goremiyorsunuz, arkadasinizin boyle sevgilisi olsa kaç kizim dersin,basiretinmi bağlandi aç gözlerini,adam,sana hesabi kitleyip ,duruyor,sonra,bir-iki guzel sozle aklini bulandiriyor,senin,gibi safi nerden bulurum diyordur icinden...
demi taktik yapıuor

Kaç kaç. Bana kızcaklar şiödi ama valla ben erkek ödesincilerdenim flört döneminde. İlişki basladımı zaten taşlar oturuyor artık parası var mı yok mu anlıyorsun, derdini tasasını biliyorsun denge kuruluyor.

şimdi acaba fazla para kazanmıyor mu . o günde annsi çamaşır tozu istedi almak durumun da kaldı felan . ondan mı böyle dedi diyorum . ya ben öğrenci halimle bunları düşünüyorum ondaki rahatlıga bak .açık açık diyim mi napim?
görüşmek istemiyorum de ve engelle her yerden.

bu kadar net yani açık açık ortada . teşekkür edderim güzel yorumlarınız için sagolun :)
Hesabı bana kitlemelerin bir erkeğe yakışan hareketler değil. Benim gözümden düştün ama bir sonraki ilişkinde böyle davranmanı önermem hoşçakal de. :)

peki
Ben olsam hiç devam etmem bu adamla.
İtici davranışlar bunlar.
Evet yeri gelir sen de ödersin, yeri gelir srn davet edersin filan. Ama böyle dillendirmek, istemek abes.
Bu tür adamlar yarın öbür gün "ayrı ev açamıcam birlikte oturalım" da derler. .
Uzak dur benden söylemesi
bir sey sormak istiyorum size . eger ben davet edersem ben mi ödemeliyim peki hani böylemidir usul çünkü ilişkinin başları bide ondan da diyorum ?

peki

bir sey sormak istiyorum size . eger ben davet edersem ben mi ödemeliyim peki hani böylemidir usul çünkü ilişkinin başları bide ondan da diyorum ?
ben de diğer arkadaşlar gibi eski kafalıyım.
bence erkek davet etmeli ve hesabı ödemeli ilişkinin başlarında.
güven sağlanınca zaten davetin kimden geldiğinin önemi olmaz.

peki

Davet edersin yanında paran olursa buluşmak istersin zaten. hesap ödeneceğinde o öncelikli davranırsa kahveler de benden o zaman dersin. O öncelikli davranmazsa benim atıyorum tavuklu salata vardı dersin oda kendininkini öder. çay kahve içtiyseniz yeri gelir onunkini de ödersin. önemli olan bunları dile getirmemek. sen mi ısmarlıyorsun, bozuk var mı, sen öder misin gibi itici cümleler yani.

Back
X