• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi konduramıyorum

ben onu acaba arkadaşim vardı ya yanımda tirübüne mi oynadı diye yorumladım . o gun bu hareketlerin den sonra . sonucta kız arkadasımın yanın da bunu yapsa o ilişki başlamadan bitecek ben bunu . yalnızken tavlayım mı dedi . ilk tanıstığımız gün . benim arkamdan gelmiş bide num . olmadogı için onda belki durakta gorurum diye . işte bunlar kafa mı karıstırıyor

Davet edersin yanında paran olursa buluşmak istersin zaten. hesap ödeneceğinde o öncelikli davranırsa kahveler de benden o zaman dersin. O öncelikli davranmazsa benim atıyorum tavuklu salata vardı dersin oda kendininkini öder. çay kahve içtiyseniz yeri gelir onunkini de ödersin. önemli olan bunları dile getirmemek. sen mi ısmarlıyorsun, bozuk var mı, sen öder misin gibi itici cümleler yani.
aynı kanıdayım bende teşekkür ederim güzel yorumlarınız için :)

Tamam , itici ancak sizde sanki hep odese kabul edecek gibi duruyorsunuz..

Belki kötü bir kaç zamanına denk gelmiştir.

Ben en çok daha bir iki buluştuğu kişiye karşı hemen bu kadar derin duygular beklemesine takıldım. Hadi besledi olabilir uslubuyla yaklassin bari.

"Ciddi düşündüğüm insan " diye tanıtırken " buraya kadar iyi hoşta diyorsunuz da,bana fikrimi sormadan böyle diyen, beni böyle tanıtan adamın ciddiyetini bozarım .

Herif resmen asalak.bunun evlenmiş halini düşünemiyorum bile evde yan gelir yatar sen çalışırsın gibime geliyor☺

Tamam , itici ancak sizde sanki hep odese kabul edecek gibi duruyorsunuz..

Belki kötü bir kaç zamanına denk gelmiştir.

Ben en çok daha bir iki buluştuğu kişiye karşı hemen bu kadar derin duygular beklemesine takıldım. Hadi besledi olabilir uslubuyla yaklassin bari.

"Ciddi düşündüğüm insan " diye tanıtırken " buraya kadar iyi hoşta diyorsunuz da,bana fikrimi sormadan böyle diyen, beni böyle tanıtan adamın ciddiyetini bozarım .
yoo kesinlikle öyle biri değilim . hiçbir zaman öyle biri olmadım . hep erkek ödesin parayıd neden ödemiyor ödemeli tarzında bir düşüncem olsa ilk yaptıgı seyden sonra sence bir daha görüşürmüydüm . amacı kullan mak mı beni mi kandırıyor ayırt etmek istiyorum . ben duygusal bir insanım . hadi daha da yoğunlaşsam bu sefer ne olacak .yorumunuz için teşekkür ederim :)

Herif resmen asalak.bunun evlenmiş halini düşünemiyorum bile evde yan gelir yatar sen çalışırsın gibime geliyor☺
ya inan son görüştüğümüz de işle alakalı konusuyorduk birden bu aklıma geldi biliyomusun şuan hislerime tercüman oldun :KK5:

merhaba arkadaşlar hepinize iyi akşamlar . sizlere kafam da soru işareti olan bir sorum olacak .:) son 2 3 haftadır konusugum bir erkek arkadaşım var. kensiyle tesadüfi bir arkadaş ortamın da tanıstık . benden çok hoşlandıgını ve çok etkilendiğini soyledi . tabi bunları face istek attı . oradan yazdı bana . sonra benim yanım da bir kız arkadasmla beraber bir cafe de oturup kahve içtik . heycanlı oldugu herhalnden belliydi .ben sadece dinledim . genelde o konustu .neyse biz kalktık hesabı odemek için bu hesabı ,odemiş, biz ksaya gelince hesabınız ödendi denildi . kızlar diyor ben ödedim yani dedi , sonra çıkarken de benim yanım da ne yapmanız gerektiğini öğrenmiş oldunuz dedi. ertesi gün oldu ısrarla buluşmak istiyor işte gitmeden göreyim . bende okul çıkışı gittim oturduk bir yerde . oradaki çalışan bir şey alırısınız dedi ben de tabii bir çay alalım dedim . sonuçta orada oturmusuz degil mi? bana direk sen mi ısmarlıyosun dedi . olur dedim bende . sonra ozaman bi kahvaltı dedi . bende canın sagolsun dedim . hani bu sözü soylemesi çok itici geldi bana . sonucta kendisi davet ediyor ve çok ısrar etti bunu yapması hep garip hem de saçma geldi . ama ben yinede kalktık önden gittim hemen hesabı ödemek için , benim için iki cayın parasıymış hiç önemli degil önemsemedim de zaten.arkamdan yavaş yavaş geldi ya bozuk var mı yoksa kredi kartı fealn dedi .yok ben verdim dedim . daha sonra aradan biraz zaman sonra 10 gun felan yaklasık , yine bulustu oturduk annesi arıyor işte kız arkadaşımlayım .ciddi dusundugum biri diyor.arkadşı arıyor ona da öyle dedi . benimle ciddi ciddi bi gelecekge dair seyler konusuyor . tam kalkacaz kalkmayım biraz daha uzasın diye oyalamaya calısyor her neyse buraya adar yine her şey iyi . tam yine kalkacaz annesi buna bir seyler al dedi bu da tammam dedi . sonra bi sıkıntı mı var dedim eğer oyle bir sey varsa bana söyle açık ol dedim . ban hesabı sen öder misin dedi. bende canın sagolsun dedim hiç önemli değil dedm . ama çok itici olduğunu da söyledim bu durumun . ben seninle ilk lerimi yasıyacam diyor bide . yani bu nasıl bir seydir ben de öğrenciyim . onun cafesi var daha dogrusu arkadaşının ama ortaklar yani . ki benim o gun cebim de az bir miktar vardı soyleyemedim de hiçte demedim deme de boyle bir şey ben karsımdakine . yok sen öde diye o onu bir kere dedi tamam bitmiştir benim için artık o demese de öderim onu ben .ki oturduk bi de bana şuraya gidelim mi dedi yok dedim burası iyi dedim . bi kahve içeçem ben dedim ozamn bana bide şunu içelim şöyle yapalım diyor yok dedim bana kahve kafi .. yani madem paran yok benimle bulusmak istiyosun neyine guvenerek bide şöyle böyle diyosun . bide benle ciddi düşündüğünü söylüyor . kafamı karıştıran hem böyle ciddi diyor baya baya güzel konusyor , heyacanlı da ama bana bunu yapması siz değerli abla ve kızçelerime sormak istiyorum :) beni kullanıyor mu yoksa bu normal mi ben mi abartıyorum acaba ya ? kafam karıştı siz yorumlarınızı bekliyorum . kusura bakmayın biraz uzun oldu şimdiden teşekkürler iyi akşamlar :))
Depar at, kaç! Net.

Ay çok itici. Çay ödeyecek paran yok madem niye ille buluşalım diyorsun. Hadi tamam özledin buluştun diyelim, madem sen ödeyeceksin bi de kahvaltı yiyelim muhabbeti nedir ya. :olamaz:
Şu yılışıklığı anneme babama bile yapmam. Tam tersi kendin ödeyeceksen rahat yer içersin. Çok yılışık bir hareket. :kusmuk:
Buz gibi soğurdum ben, arkadaş da değil sevgili/eş seçiyorsun. Böyle salak bi insana tahammül edilemez.

ya aynen o da var bide paraya önem vermediğini söylüyor . öyle konusuyor ki bi görmeniz lazım . benim evlenecegim kadınsın sen diyor . ben sendeyken neden böyle oluyorum bilmiyorum diyor . şimdi bir yere gitsek tedirin oluyorum acaba param yetecek mi diye hadi bana mı guvendi de erkek ödemek zorun da mı bu ne düşüncesizlik der mi diye
Henüz tanışalı da çok olmamış,daha ortada doğru dürüst bir ilişki yokken
"sen benim evleneceğim kadınsın" gibi iddialı cümleler de hiç inandırıcı değil.
Evlilik kararı, isteği de karşılıklı olmalı . Daha yenisiniz, ki bence yol verin ama tabii siz bilirsiniz, iyi tanıyın

peki

bir sey sormak istiyorum size . eger ben davet edersem ben mi ödemeliyim peki hani böylemidir usul çünkü ilişkinin başları bide ondan da diyorum ?
Hayır. . Sadece başlarda olabilir.henüz çok yeniyken davet edersin ve ödersin bu normal.

Ama zaman geçmiş ilişki ilerlemiş "bugün buluşalım, sinemaya gidelim" demişsem adama , ben davet ettim, ben ödeyecem diye bir iddiam olmazdı mesela. O zaman önemsiz olur kimin kimi davet ettiği . .
Bence tabii

Bence durumum iyi diye seni kandırmış. Elinde tutmak için de evlilik muhabbeti yapıyor. Bildiğin paranı yicek. Biraz muhabbetiniz olsa neyse de daha ilk zamanlar çok saçma davranmış

tanımadığınız adamlarla oturup kalkmaktan korkmuyor musunuz? Dışardan tecrübeli bir göz olarak asla görüşmemelisin diyorum. O tavırlar heppp makyaj. Üç günde vurgulu vurgulu ciddi düşünüyorum demesi ne saçma şey. Hesabı gözüne sokması ne büyük salaklık. Hele "İlklerimi yaşayacağım " demesi mide bulandırıcı. Seni yolunacak kaz,sahipsiz toy,vur enseye ekmeğini al derece saf görmüş. Maddi yönünü geçtim telafi olur da manevi açıdan büyük zarar görürsün. Sana yakışacak biriyle görüş.
Hesap konusuna gelince, eskiden Alman usulü ya da sırayla ödenmesi gerektiğini düşünürdüm, ama o işler öyle olmuyor,erkek davet ettiyse hatta etmediyse bile, erkek öder. İlk başlarda yakışık alan budur. Ha Eğer öğrenci oldaydınız ikiniz de, o zaman Alman usulü ödemekte de sakınca yoktu.
Şimdi hesabı sana kilitleyen sonra sonra neler kilitlemez,kaç kurtul.

merhaba arkadaşlar hepinize iyi akşamlar . sizlere kafam da soru işareti olan bir sorum olacak .:) son 2 3 haftadır konusugum bir erkek arkadaşım var. kensiyle tesadüfi bir arkadaş ortamın da tanıstık . benden çok hoşlandıgını ve çok etkilendiğini soyledi . tabi bunları face istek attı . oradan yazdı bana . sonra benim yanım da bir kız arkadasmla beraber bir cafe de oturup kahve içtik . heycanlı oldugu herhalnden belliydi .ben sadece dinledim . genelde o konustu .neyse biz kalktık hesabı odemek için bu hesabı ,odemiş, biz ksaya gelince hesabınız ödendi denildi . kızlar diyor ben ödedim yani dedi , sonra çıkarken de benim yanım da ne yapmanız gerektiğini öğrenmiş oldunuz dedi. ertesi gün oldu ısrarla buluşmak istiyor işte gitmeden göreyim . bende okul çıkışı gittim oturduk bir yerde . oradaki çalışan bir şey alırısınız dedi ben de tabii bir çay alalım dedim . sonuçta orada oturmusuz degil mi? bana direk sen mi ısmarlıyosun dedi . olur dedim bende . sonra ozaman bi kahvaltı dedi . bende canın sagolsun dedim . hani bu sözü soylemesi çok itici geldi bana . sonucta kendisi davet ediyor ve çok ısrar etti bunu yapması hep garip hem de saçma geldi . ama ben yinede kalktık önden gittim hemen hesabı ödemek için , benim için iki cayın parasıymış hiç önemli degil önemsemedim de zaten.arkamdan yavaş yavaş geldi ya bozuk var mı yoksa kredi kartı fealn dedi .yok ben verdim dedim . daha sonra aradan biraz zaman sonra 10 gun felan yaklasık , yine bulustu oturduk annesi arıyor işte kız arkadaşımlayım .ciddi dusundugum biri diyor.arkadşı arıyor ona da öyle dedi . benimle ciddi ciddi bi gelecekge dair seyler konusuyor . tam kalkacaz kalkmayım biraz daha uzasın diye oyalamaya calısyor her neyse buraya adar yine her şey iyi . tam yine kalkacaz annesi buna bir seyler al dedi bu da tammam dedi . sonra bi sıkıntı mı var dedim eğer oyle bir sey varsa bana söyle açık ol dedim . ban hesabı sen öder misin dedi. bende canın sagolsun dedim hiç önemli değil dedm . ama çok itici olduğunu da söyledim bu durumun . ben seninle ilk lerimi yasıyacam diyor bide . yani bu nasıl bir seydir ben de öğrenciyim . onun cafesi var daha dogrusu arkadaşının ama ortaklar yani . ki benim o gun cebim de az bir miktar vardı soyleyemedim de hiçte demedim deme de boyle bir şey ben karsımdakine . yok sen öde diye o onu bir kere dedi tamam bitmiştir benim için artık o demese de öderim onu ben .ki oturduk bi de bana şuraya gidelim mi dedi yok dedim burası iyi dedim . bi kahve içeçem ben dedim ozamn bana bide şunu içelim şöyle yapalım diyor yok dedim bana kahve kafi .. yani madem paran yok benimle bulusmak istiyosun neyine guvenerek bide şöyle böyle diyosun . bide benle ciddi düşündüğünü söylüyor . kafamı karıştıran hem böyle ciddi diyor baya baya güzel konusyor , heyacanlı da ama bana bunu yapması siz değerli abla ve kızçelerime sormak istiyorum :) beni kullanıyor mu yoksa bu normal mi ben mi abartıyorum acaba ya ? kafam karıştı siz yorumlarınızı bekliyorum . kusura bakmayın biraz uzun oldu şimdiden teşekkürler iyi akşamlar :))
Ilk hesabi odemesi sana cekici görünmek istemesinden geliyor canm diger zmanlarda yawastsn yıkmaya baslamis uzerine hele de 2 3 hftada cddiyim diye bskalarina senin yaninda syluyorsa ( ki seni duysun diye syluyor ) hemen birakmalisin yptiklari itici geliyor

Back
X