• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi konduramıyorum

abartmiyosun. erkek odesin ille de die dusunmem bu konularda iki taraf da esitse. ama deilse ve ustune bir de aliskanlk haline getirdyse ters. bi pişkinlik de yok değil gibi hani...

annesıne, senın yanında cıddı oldugunu söylemesıde cok ıtıcı.gozune gırmek ıcın yanında soyluo evde soyleseymış madem.tam bır oyuncu.hesap konusundada ögrencısın sen ınsan özellıkle dıkkat eder kıyamaz.senın kı ölü soyucu resmen.bence anıden kes alakayı şu şu sebepten deme bıle .cunkı hesap mevzusundan dersen ,haklı oldugun halde etrafa ''derdı benı soymakmış bıle der '' böylelerı.bence cekılecek cıle degıl ama bışeyler hıssedıosan son bır deneme daha yap.yok yıne kendını şışırıp( övüp) sonrada hesabı kıtlerse yolda gorsen bıle tanıma :KK66:

senmi ısmarlıyorsun ne demek ya odeme benim hesabımı tamam alman usulu yapalım bu bile bile itici de :) ama daha yeni tanıstıgın kıza deme bunu ya cok itici sogurum anında

Biz esimle ogrenciydik. Ve hic boyle durum yasamadik ki calismiyordu ogrenciydi yani durumlarida pek.oyle parlak degildi. Ben israr eder kavga dovus oderdim. Oda 3 o oduyorsa 1 ben. Ama size sunu soyleym calisiyo olsa hele asla.odemezdm. sadece teklif ederdm. Tavrina bakardim. Bana bir kere dahi sen ode demesini birak ima rtse gozumden duserdi. Comert olmali her daim. Benm fikrim tabi bu. Burdan kendinize pay cikarabilirsiniz.

ciddiyim diyip sana yemek kitlemesi çok ikiyüzlüce

ciddi olan insan karşısındakini düşünür

bir dahaki sefere sen param yok ödüyorsun değil mi diyip masayı donat bakalım ne oluyor?

merhaba arkadaşlar hepinize iyi akşamlar . sizlere kafam da soru işareti olan bir sorum olacak .:) son 2 3 haftadır konusugum bir erkek arkadaşım var. kensiyle tesadüfi bir arkadaş ortamın da tanıstık . benden çok hoşlandıgını ve çok etkilendiğini soyledi . tabi bunları face istek attı . oradan yazdı bana . sonra benim yanım da bir kız arkadasmla beraber bir cafe de oturup kahve içtik . heycanlı oldugu herhalnden belliydi .ben sadece dinledim . genelde o konustu .neyse biz kalktık hesabı odemek için bu hesabı ,odemiş, biz ksaya gelince hesabınız ödendi denildi . kızlar diyor ben ödedim yani dedi , sonra çıkarken de benim yanım da ne yapmanız gerektiğini öğrenmiş oldunuz dedi. ertesi gün oldu ısrarla buluşmak istiyor işte gitmeden göreyim . bende okul çıkışı gittim oturduk bir yerde . oradaki çalışan bir şey alırısınız dedi ben de tabii bir çay alalım dedim . sonuçta orada oturmusuz degil mi? bana direk sen mi ısmarlıyosun dedi . olur dedim bende . sonra ozaman bi kahvaltı dedi . bende canın sagolsun dedim . hani bu sözü soylemesi çok itici geldi bana . sonucta kendisi davet ediyor ve çok ısrar etti bunu yapması hep garip hem de saçma geldi . ama ben yinede kalktık önden gittim hemen hesabı ödemek için , benim için iki cayın parasıymış hiç önemli degil önemsemedim de zaten.arkamdan yavaş yavaş geldi ya bozuk var mı yoksa kredi kartı fealn dedi .yok ben verdim dedim . daha sonra aradan biraz zaman sonra 10 gun felan yaklasık , yine bulustu oturduk annesi arıyor işte kız arkadaşımlayım .ciddi dusundugum biri diyor.arkadşı arıyor ona da öyle dedi . benimle ciddi ciddi bi gelecekge dair seyler konusuyor . tam kalkacaz kalkmayım biraz daha uzasın diye oyalamaya calısyor her neyse buraya adar yine her şey iyi . tam yine kalkacaz annesi buna bir seyler al dedi bu da tammam dedi . sonra bi sıkıntı mı var dedim eğer oyle bir sey varsa bana söyle açık ol dedim . ban hesabı sen öder misin dedi. bende canın sagolsun dedim hiç önemli değil dedm . ama çok itici olduğunu da söyledim bu durumun . ben seninle ilk lerimi yasıyacam diyor bide . yani bu nasıl bir seydir ben de öğrenciyim . onun cafesi var daha dogrusu arkadaşının ama ortaklar yani . ki benim o gun cebim de az bir miktar vardı soyleyemedim de hiçte demedim deme de boyle bir şey ben karsımdakine . yok sen öde diye o onu bir kere dedi tamam bitmiştir benim için artık o demese de öderim onu ben .ki oturduk bi de bana şuraya gidelim mi dedi yok dedim burası iyi dedim . bi kahve içeçem ben dedim ozamn bana bide şunu içelim şöyle yapalım diyor yok dedim bana kahve kafi .. yani madem paran yok benimle bulusmak istiyosun neyine guvenerek bide şöyle böyle diyosun . bide benle ciddi düşündüğünü söylüyor . kafamı karıştıran hem böyle ciddi diyor baya baya güzel konusyor , heyacanlı da ama bana bunu yapması siz değerli abla ve kızçelerime sormak istiyorum :) beni kullanıyor mu yoksa bu normal mi ben mi abartıyorum acaba ya ? kafam karıştı siz yorumlarınızı bekliyorum . kusura bakmayın biraz uzun oldu şimdiden teşekkürler iyi akşamlar :))
Canim o adamdan hemen kurtul
Bak icine sinmeyen acaba mi dedigin hep cikiyor karsina bazen gec cikiyor ki bu da en zor olani zaten
Lutfen kestirip at ve bir bahanetle bu insani sil hayatindan
Hic bir erkegi erkenden hayatina alma
Once okul sonra is. Ve daha ne yapmak istiyorsan hepsini yap arabani bile al gerekirse ve evlilik icin acele etme
Degmiyor inanki cok uzgunum ama bir erkek oyle guzel bitiriyorki gencligini hayallerini... Umarim ki sen boyle seyler yasamazsin.. Diger bir tavsiye (bana arkadasin tavsiyesiydi uymadim ve pismanim) asla aileni memleketini birakip esinin memlekwtine gitme evlenmeden once sart kos evlendikten sonraya asla birakma ... Ucini karartmis olabilirim ama benim dustugum hatalara kimse dusmesin istedim ..

7 yil sevgililik donemi gecirdik 6 yil hesaplarin tamamini ben odedim. Calisiyordum, o burslarla okuyordu, sehir disindaydi eline gecen ilk parayi benim yanima gelebilmek icin yol parasi yapiyordu, hatta bazen sikistiginda faturalarini odedigim filan bile olmustu. Ogrencilik, askerlik, is bulma sureci derken epey baktim besledim tosunumu:)

Ama hic bir zaman kullaniliyormusum gibi hissetmedim, cunku hep eline kurus gecse bana harcadigini gordum. Simdide oyledir, 2,5 yillik evliyiz, para cekmemisiz bakit yok mesela uzerimizde, cuzdanindaki tum nakiti verir bana bir kac bozuk para koyar cuzdanina ekmek filan istersen isten gelirken alirim diye. Yani kullanilmak ve parasi olmamak arasindaki ayrimi iyi yapmak lazim kesinlikle

Sakın bir daha görüsme hem cebinde parası yok hem davet ediyor hemde parası varmış gibi onu bunu istiyor. Ya tabiki yeri geldiğinde bizde öderiz ama bunun davranış tarzı fazla itici.. benim eşim flört dönemimiz de bırak bana hesap ödetmeyi ya bi tl eksik sende varmı bile dememiştir. Ki ben hiç alışık değildim bir başkasının benim yediğim içtiğim şeyin parasını ödemesine bende ona hediyeler alarak aradaki farkı kendimce kapatıyordum. Arada söylüyordu sen mi ödüceksin sen ısmarla diye ama kasaya gelince elimi cebime sokturmazdı. Bir gün sordum neden hem böyle söyliyip hemde kendin ödüyorsun dedim oda çünkü hiç bişey yediğin yok sen öde dediğim zaman yemek yiyorsun ama benim ödiceğimi bildiğin zaman suyu bile zor içiriyorum sana demişti. Evlendikten sonra bile onun elinden para almak çok zor olmuştu benim İçin ama tabi alıştık artık 4 sene oldu evleneli :))

Hesabı parayı geçtim üç beş günde ciddi düşünüyorum diyen, gelecekten bahseden adamdan kaç derim.
Ciddi düşünmek de ne saçma bir deyiştir...
Genel soyluyorum, bazi insanlar iste bu der evlenecegi insani gordugunde bunu ailelerinizden yada arkadas cevremizden gordugum olmustur ama hesap meselesi bana da itici geldi haklisiniz...

ilk basta benim yanımdayken böyle diyip sonra kendiyle celişmesi olmasa hadi dersin itici ama adam böyle. ama suan dürüst degil

Hayatımda böyle saçma şey duymadım.
İlk buluşmada ödediği kahveyi böyle dillendirmesi hoş değil. Hallettim deyip çıkabilirdi ama abartıp benim yanımda hesap ödeyemezsinize getirmiş,sonrada gayet hesap ödetmiş size,hatta siz ısmarlarım deyince yüzsüz yüzsüz kahvaltı istemiş.
Sizin hesabınızı ödemek zorunda değil sırf erkek diye ama kendi hesabınıda ödetmesin bir zahmet.
Ayrıca cebinde parası yoksa neden ısrarla davet ediyor bunuda anlamadım.
Kesinlikle uzak durun. Yani cimrinin görgüsüzün en önde bayrak tutanı bir tip bu adam.

7 yil sevgililik donemi gecirdik 6 yil hesaplarin tamamini ben odedim. Calisiyordum, o burslarla okuyordu, sehir disindaydi eline gecen ilk parayi benim yanima gelebilmek icin yol parasi yapiyordu, hatta bazen sikistiginda faturalarini odedigim filan bile olmustu. Ogrencilik, askerlik, is bulma sureci derken epey baktim besledim tosunumu:)

Ama hic bir zaman kullaniliyormusum gibi hissetmedim, cunku hep eline kurus gecse bana harcadigini gordum. Simdide oyledir, 2,5 yillik evliyiz, para cekmemisiz bakit yok mesela uzerimizde, cuzdanindaki tum nakiti verir bana bir kac bozuk para koyar cuzdanina ekmek filan istersen isten gelirken alirim diye. Yani kullanilmak ve parasi olmamak arasindaki ayrimi iyi yapmak lazim kesinlikle

Allah mutluluğunuzu daim etsin. sabah sabah gözlerim doldu...

konuyu açan arkadaşa gelince herkes yazmış hesap olayını.
ben başka açıdan bakacam. yok yanımda kız ark var ciddiyim falan diyor ya sanki başka sevgili var imajı verdi bana.sonucta ismini falan vermiyor.suan kız ark ile birlikteyim ciddiyim diyor. yani konu sahibine ayar çekiyor.
ayrıldım yazmanı bekliycem konu sahibi...iğrenç ötesi birisi.
bir kahve için "benim yanımda nasıl hesap ödenmeyeceğini anladınızdan sonra koptum ben"
onu bişey sanmış şaka gibi hakkaten.

Sen mi ismarliyorsun dedikten sonra piskince kahvalti siparis etmesi o kadar batti ki bana, diger kisimlari oylesine okudum..

ben beğenmedim bu adamı
bu ne böyle sen mi ısmarlıyorsun.. o zaman kahvaltı
çok yakın kankama bile kadın halimle yapamam bunu

ilerde herşeye pahalı diyen bişey aldırmak istemeyen bir adamla karşı kaşıya kalırsınız

merhaba arkadaşlar hepinize iyi akşamlar . sizlere kafam da soru işareti olan bir sorum olacak .:) son 2 3 haftadır konusugum bir erkek arkadaşım var. kensiyle tesadüfi bir arkadaş ortamın da tanıstık . benden çok hoşlandıgını ve çok etkilendiğini soyledi . tabi bunları face istek attı . oradan yazdı bana . sonra benim yanım da bir kız arkadasmla beraber bir cafe de oturup kahve içtik . heycanlı oldugu herhalnden belliydi .ben sadece dinledim . genelde o konustu .neyse biz kalktık hesabı odemek için bu hesabı ,odemiş, biz ksaya gelince hesabınız ödendi denildi . kızlar diyor ben ödedim yani dedi , sonra çıkarken de benim yanım da ne yapmanız gerektiğini öğrenmiş oldunuz dedi. ertesi gün oldu ısrarla buluşmak istiyor işte gitmeden göreyim . bende okul çıkışı gittim oturduk bir yerde . oradaki çalışan bir şey alırısınız dedi ben de tabii bir çay alalım dedim . sonuçta orada oturmusuz degil mi? bana direk sen mi ısmarlıyosun dedi . olur dedim bende . sonra ozaman bi kahvaltı dedi . bende canın sagolsun dedim . hani bu sözü soylemesi çok itici geldi bana . sonucta kendisi davet ediyor ve çok ısrar etti bunu yapması hep garip hem de saçma geldi . ama ben yinede kalktık önden gittim hemen hesabı ödemek için , benim için iki cayın parasıymış hiç önemli degil önemsemedim de zaten.arkamdan yavaş yavaş geldi ya bozuk var mı yoksa kredi kartı fealn dedi .yok ben verdim dedim . daha sonra aradan biraz zaman sonra 10 gun felan yaklasık , yine bulustu oturduk annesi arıyor işte kız arkadaşımlayım .ciddi dusundugum biri diyor.arkadşı arıyor ona da öyle dedi . benimle ciddi ciddi bi gelecekge dair seyler konusuyor . tam kalkacaz kalkmayım biraz daha uzasın diye oyalamaya calısyor her neyse buraya adar yine her şey iyi . tam yine kalkacaz annesi buna bir seyler al dedi bu da tammam dedi . sonra bi sıkıntı mı var dedim eğer oyle bir sey varsa bana söyle açık ol dedim . ban hesabı sen öder misin dedi. bende canın sagolsun dedim hiç önemli değil dedm . ama çok itici olduğunu da söyledim bu durumun . ben seninle ilk lerimi yasıyacam diyor bide . yani bu nasıl bir seydir ben de öğrenciyim . onun cafesi var daha dogrusu arkadaşının ama ortaklar yani . ki benim o gun cebim de az bir miktar vardı soyleyemedim de hiçte demedim deme de boyle bir şey ben karsımdakine . yok sen öde diye o onu bir kere dedi tamam bitmiştir benim için artık o demese de öderim onu ben .ki oturduk bi de bana şuraya gidelim mi dedi yok dedim burası iyi dedim . bi kahve içeçem ben dedim ozamn bana bide şunu içelim şöyle yapalım diyor yok dedim bana kahve kafi .. yani madem paran yok benimle bulusmak istiyosun neyine guvenerek bide şöyle böyle diyosun . bide benle ciddi düşündüğünü söylüyor . kafamı karıştıran hem böyle ciddi diyor baya baya güzel konusyor , heyacanlı da ama bana bunu yapması siz değerli abla ve kızçelerime sormak istiyorum :) beni kullanıyor mu yoksa bu normal mi ben mi abartıyorum acaba ya ? kafam karıştı siz yorumlarınızı bekliyorum . kusura bakmayın biraz uzun oldu şimdiden teşekkürler iyi akşamlar :))

sadece kendi yediklerini ödemelisin
o senin hesabını odemek ıstemıyorsa sende ödeme :)
böylece kırılmana gerek kalmaz ve ondan bı cacık olmıcagını unutma

bana sorarsan böyle hem parası olmayıp hem onu bunu istemesi . kahvaltı istemesi vs çok hoş değil.
ilklerini yaşadığı birine bu kadar özensiz davranıyorsa evli bi adam olduğunda düşünemiyorum kendisini.
özensiz , dikkatsiz birisi bana sorarsanız. çok üzer sizi

kesinlikle çok itici.. hayır hayır resmen senin paranı yiyor gibi geldi.. hoşlanmadım.. allah böyle tipleri uzak tutsun..

Back
X