kızlar bundan 3 ay önce falandı sanırım.sevgilim ile en yakın arkadaşımı tanıştırdım çok eski ve çok sevdiğim bi arkadaşımı.neyse bunlar faceden falan eklediler birbirlerini sonraları konuşma sırasında sevgilim bi kaç kez şakayla karışık arkadaşımın numarasını istedi bana garip geldi durduk yere nerden çıktı falan dedim senin arkadaşın benimde arkadaşımdır gibi bişeyler söyledi benimde içime şüphe geldi nedense.face den konuşabilirsiniz nasıl olsa ne gerek ver dedim.sonra bu üsteledi biraz ama ben bozulunca sustu
ben konunun kapandığını zannederken bigün arkadaşım msj attı sevgilim numarasını istiyormuş sana sormadan vermeyim dedi onada garip gelmiş yani.tabi ben şok oldum çünkü ben kızınca tamam istemem kızma falan demişti.sonra face sine girip msjlarını okudum(normalde okumam hiç)arkadaşımla konuşmuşlar baya ve ısrarla kızın numarasını istemiş oda vermemiş yanlış anlarım diye ama o günden sonra bende çok büyük bir güvensizlik oldu ona karşı hala sevgiliyiz ama ne yapmalıyım bilmiyorum gerçektenben mi kötü düşünüyorum acaba diyorum bazen (
Temkinli olmak ta fayda var bir süre izleyin bakalım çaktırmadan neler konuşuyorlarmış..:44:
arkadaşım face sini kapattı bi süre önce o yüzden artık takip edebilme gibi bi şansım da kalmadınapıcağımı bilmiyorum ama güvenmediğim biriylede nasıl devam ederim diye düşünüyorum :26:
Bence de bu çocuk hakkında biraz düşün tatlım samimiyetine bak öncelikle hareketlerindeki, bana biraz güvenilmez geldi
kesinlikle katiliyorum bu iste bir bit yenigi var normal degil bence yaptigi... neden yani senin arkadasinla mi mesajlasicak veya sesini mi duymayi istiyor nedir sacmalamasin ya... zaten sinirlerim bozuktu hirsimi ondan alirim simdikesinlikle guvenme canim her adimini izle, sonra ileride gercekten de kotu birsey olursa gururuna yediremez cok uzulursun
arkadaşının sana söylediğinden haberi var mı.sorsaydın neden istemiş
çok saçmaaaaa gerçekten çok saçma!
bence daha fazla kendinden ödün verme ve yollarını ayır derim.
en yakın arkadaşlarına bile göz koymaya kalkıyorsa bu varlığın durumu vahim.
ilerde daha çok acı çekebilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?