Ben mi kötü düşünüyorum

maxgold

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
8
0
36
Bursa
kızlar bundan 3 ay önce falandı sanırım.sevgilim ile en yakın arkadaşımı tanıştırdım çok eski ve çok sevdiğim bi arkadaşımı.neyse bunlar faceden falan eklediler birbirlerini sonraları konuşma sırasında sevgilim bi kaç kez şakayla karışık arkadaşımın numarasını istedi bana garip geldi durduk yere nerden çıktı falan dedim senin arkadaşın benimde arkadaşımdır gibi bişeyler söyledi benimde içime şüphe geldi nedense.face den konuşabilirsiniz nasıl olsa ne gerek ver dedim.sonra bu üsteledi biraz ama ben bozulunca sustu
ben konunun kapandığını zannederken bigün arkadaşım msj attı sevgilim numarasını istiyormuş sana sormadan vermeyim dedi onada garip gelmiş yani.tabi ben şok oldum çünkü ben kızınca tamam istemem kızma falan demişti.sonra face sine girip msjlarını okudum(normalde okumam hiç)arkadaşımla konuşmuşlar baya ve ısrarla kızın numarasını istemiş oda vermemiş yanlış anlarım diye ama o günden sonra bende çok büyük bir güvensizlik oldu ona karşı hala sevgiliyiz ama ne yapmalıyım bilmiyorum gerçekten ben mi kötü düşünüyorum acaba diyorum bazen (

ben olsam bende güvenmezdim... sonrasındada ne yapardım bunu yazmıyım seni yönlendirmiş olmıyım..
senin arkadaşın benim arkadaşımdır demiş bu komik !
bence kendini yıpratma

guvenmeee!!!
senın arkadasın bnmde arkadasım mıs mıs mıs
yalan dolan hıkaye hepsı
sen bu kısının senı sevdıgıne ınanıyormusun gercekten ?

1- erkekler evlenilecek ve eglenilecek diye ikiye ayırıyorlar... (igreç bir şey)
2-ilişkinin ne kadar uzun sürdügünün bir anlamı yok onlar için... (düşüncdesinde kararlı olan daha saygılı davranır)
3-sizden istenilen +16 veya +18 (anlamışsınızdır herhalde) davranışları yapmanızı istiyorlar
4- yapıyorsunuz ayrılıyorlar / yapmıyorsunuz ayrılıyorlar (madde:1)

bence seninkinin gözü dışarıda......
arkadaşın telefonunu versin ne olacak bakalım diyecegim ama onu kandırıp birlikte olma ihtimalide var tabiki (ben onu hiç sevmedim. seni görünce aşık oldum diyebilir.)

Son düzenleme:
Temkinli olmak ta fayda var bir süre izleyin bakalım çaktırmadan neler konuşuyorlarmış..:44:

inanmıyorum ya palavra var ya sakın inanma !!

Temkinli olmak ta fayda var bir süre izleyin bakalım çaktırmadan neler konuşuyorlarmış..:44:

arkadaşım face sini kapattı bi süre önce o yüzden artık takip edebilme gibi bi şansım da kalmadı napıcağımı bilmiyorum ama güvenmediğim biriylede nasıl devam ederim diye düşünüyorum :26:

Bence de bu çocuk hakkında biraz düşün tatlım samimiyetine bak öncelikle hareketlerindeki, bana biraz güvenilmez geldi

Bence de bu çocuk hakkında biraz düşün tatlım samimiyetine bak öncelikle hareketlerindeki, bana biraz güvenilmez geldi

kesinlikle katiliyorum bu iste bir bit yenigi var normal degil bence yaptigi... neden yani senin arkadasinla mi mesajlasicak veya sesini mi duymayi istiyor nedir sacmalamasin ya... zaten sinirlerim bozuktu hirsimi ondan alirim simdi kesinlikle guvenme canim her adimini izle, sonra ileride gercekten de kotu birsey olursa gururuna yediremez cok uzulursun

gerçekten çok haklısın cnm bende hep bunu düşünüyorum ya ilerde daha kötüsü olursa diye bu olaydan önce çok güveniyodum ona ama şimdi güvenim çok sarsıldı ama onu bi anda silip atmakta çok zor benim için (

arkadaşının sana söylediğinden haberi var mı.sorsaydın neden istemiş

çok saçmaaaaa gerçekten çok saçma!
bence daha fazla kendinden ödün verme ve yollarını ayır derim.
en yakın arkadaşlarına bile göz koymaya kalkıyorsa bu varlığın durumu vahim.
ilerde daha çok acı çekebilirsin...

arkadaşının numarasını ver sonra kendı numaranı değiştir bas tekmeyi yaa sen onun arkadaşına yap bakalım aynı şeyi senin arkadaşın benım arkadaşımmış sen erkek arkadaşını boşver asıl arkadaşın ne yapmış ona bak erkek arkadaş bulmak kolay gerçek arkadaş bulmak zor

olur mu öyle şey ya snn arkadaşın bnm arkadaşım
ee numarasını ver napıcakmıs numarayı !!!
tatlım pek sağlam gelmedi snn sevgili bana dikkat
et yada salla gtsin sevgiliyken böyleysee..
bilemiorum ilerisi ne olur

arkadaşının sana söylediğinden haberi var mı.sorsaydın neden istemiş

sordum hatta baya üsteledim niye böyle yaptın diye ama senle aram bozulduğunda ondan yardım isterim diye düşündüm dedi herzaman herşeye anında bi cvbı vardır ztn..

Saçmalık .Sende onun arkadaşlarının numarasını iste o zaman

katılıyorum yani en yakın arkadaşına bile gayet rahat asılmış..
hemde senden hiç çekincesi yok belliki..
kötü fln düşünmüyosun herşey ortada..
boşuna zamanını bununla harcama

guvenmedigin biriyle hatta icinde en ufak süphe uyandiran biriyle asla yola cikma derim...

güven olmadan ilişki yürümez.sevgilinin yaptığı şey hiç doğru değil.ne yapacağını en iyi sen bilirsin tabii ki ama bence sevgiline dikkat etmelisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…