sen fesat degılsın cnm .
sevgılın dupeduz nıyetı bozmus .
ne demek canım ısrarla numara ıstemek .
hadı senden ıstedı vermedın ,daha sen ne ısrar edersın de gıdıp kızdan no ıstersın
senın arkadasın benım arkadasımdır ne demek yaa ,bu ne boyle mecburmusun arkadas olmaya sankı .
sacmalamıs resmen.nıyet bozuk arkadasım ,ya kıza bıre bır kendı asılıyor ya da arkadaslarından bırıne ayarlayacaktır .
aynı durum benım de basıma geldı .
arkadasımla sevgılısı yemege cıktıkları gunlerden bırgun ,benım morelım cok bozuktu .neyse arkadasım benı aradı,ıstersen senı alalım dıye .ben de gerek yok cnm sız eglenmenıze bakın dedım .ardından hemen sevgılısı aradı .(arkadasım tl yok dıye sevgılısınden aramıstı benı ) neyse sevgılısı bana ; x senı benden aramıstı da ben de kaydettım ,sıkma canını suzan falan fıstan muhabbet ettı benımle .yanında sevgılısıde var .ben de kotu nıyet dusunmedım tabı .sonra bu cocuk hergun benı aramaya basladı gecelerı bıle arar oldu .ısrarla arayıp acmadıgım da bu sefer de sankı sevgılısıymısım gıbı trıplere gırıp msj atıyordu''telefonlarıma neden bakmıyorsun ben sana ne yaptım'' ben tabı yıen cvp vermedım.ben telefonlarını acmıyorum dıye resmen cıldırdı bu sefr de tehtıt mesajı''o telefona bakacaksın cabuk''seklınde .ben sok tabı .
actım telı agzıma gelenı saydım .kavga edınce de sırf pıslıklık olsun dıye gıttı benım noyu herkese dagıttı .
arkadasıma bu olan bıtenı anlattıgım da saf arkadasım bana degıl o'na ınanmayı tercıh ettı.