- 23 Ekim 2014
- 961
- 950
- 23
Bir kez koymuştum gelip almıştı.
Konuyu güncelledim diğer kısmı da okursanız zaten gelip odama girip almakta başka şeylerde de sakınca görmediğini anlayabilirsiniz
Kapının kilidi var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kez koymuştum gelip almıştı.
Konuyu güncelledim diğer kısmı da okursanız zaten gelip odama girip almakta başka şeylerde de sakınca görmediğini anlayabilirsiniz
Bence eşyalar ortak alınmamalı zaten hele kişisel eşyalar hiç ortak ortak olmamalı.. Yıllarca ev arkadaşlarım oldu.. Eve gerekli eşyaları her birini birimiz aldık.. Atıyorum tv yi ben aldım koltuğu biri aldı falan gibi.. böylece ayrılırken herkes kendi eşyasını alıp gitti eşyaları ortadan bölücek halimiz yokya.. Doğru olan budur.. Öyle deneyin derim.. Eve her lazım olan şeyi ortak almaya kalkmayın yani..Merhabalar
Tamamen eksiltmeden yada eklemeden yazıyorum.
Eve çıktık bu dönem 3 arkadaş, daha iyi çalışırız diye.
Evde 3 kişi yaşıyoruz.
Gayet iyi hoşuz.
Ama bir detay var ki nedense beni irite ediyor.
Saç kurutma makinesi kullanmıyorduk.Zaten havalar güzel diye akşamdan banyo olup yatıyordum.
Gelgelelim ki havalar soğumaya başladı ve ben artık saç kurutma makinesi almayı düşündüm.
1 ay önce dedim ki kızlar ben saç kurutma makinesi almayı düşünüyorum siz de isterseniz ortak alalım yoksa kendime alacağım.
Yok dediler biz kullanmayacağız zaten son senemiz alıp ne yapalım ki dediler.Haklılar.
Ama içlerinden biri her banyo sonrasında benim kurutma makinemi kullanıyor.
Ben makinede değilim ama kendimi enayi gibi hissediyorum.
Yanlış anlaşılmasın parasında pulunda da değilim.Ama kullanmayacağız deyipte her defasında onun kullanması beni irite ediyor.
Sizce ben haksız mıyım ?
Kötü fikirli miyim de böyle düşünüyorum.
O arkadaşımla tek sıkıntım da bu değil.Ben eski evimden iki tane şemsiye getirmiştim.Kızlara ortak kullanırız bunu demiştim.
Biri tek renk şık bir şemsiye,diğeri ise rengarenk karışık desenli bir şemsiye.
Bu arkadaşım hep kırmızı olanı alıyor.
Bi kere kırmızıyı rasgele alarak dışarı çıkmıştım .eve geldiğimde de odama koymuştum onu.
Sabah beni uyandırarak şemsiyeyi sordu.Vitrindeki diğerini almadan geldi sabah uyandırdı ve bana şemsiyeyi sordu.
İşte bende salak gibi hissediyorum böyle durumlarda.
Hiç bir zaman en güzeli, en iyisi benim olsun derdine düşmedim ben.
Ama o bi ogrenci ezik diğerini kullansın gibi davrandı.
Bu da beni yine kötü hissettirdi.
Merhabalar
Tamamen eksiltmeden yada eklemeden yazıyorum.
Eve çıktık bu dönem 3 arkadaş, daha iyi çalışırız diye.
Evde 3 kişi yaşıyoruz.
Gayet iyi hoşuz.
Ama bir detay var ki nedense beni irite ediyor.
Saç kurutma makinesi kullanmıyorduk.Zaten havalar güzel diye akşamdan banyo olup yatıyordum.
Gelgelelim ki havalar soğumaya başladı ve ben artık saç kurutma makinesi almayı düşündüm.
1 ay önce dedim ki kızlar ben saç kurutma makinesi almayı düşünüyorum siz de isterseniz ortak alalım yoksa kendime alacağım.
Yok dediler biz kullanmayacağız zaten son senemiz alıp ne yapalım ki dediler.Haklılar.
Ama içlerinden biri her banyo sonrasında benim kurutma makinemi kullanıyor.
Ben makinede değilim ama kendimi enayi gibi hissediyorum.
Yanlış anlaşılmasın parasında pulunda da değilim.Ama kullanmayacağız deyipte her defasında onun kullanması beni irite ediyor.
Sizce ben haksız mıyım ?
Kötü fikirli miyim de böyle düşünüyorum.
O arkadaşımla tek sıkıntım da bu değil.Ben eski evimden iki tane şemsiye getirmiştim.Kızlara ortak kullanırız bunu demiştim.
Biri tek renk şık bir şemsiye,diğeri ise rengarenk karışık desenli bir şemsiye.
Bu arkadaşım hep kırmızı olanı alıyor.
Bi kere kırmızıyı rasgele alarak dışarı çıkmıştım .eve geldiğimde de odama koymuştum onu.
Sabah beni uyandırarak şemsiyeyi sordu.Vitrindeki diğerini almadan geldi sabah uyandırdı ve bana şemsiyeyi sordu.
İşte bende salak gibi hissediyorum böyle durumlarda.
Hiç bir zaman en güzeli, en iyisi benim olsun derdine düşmedim ben.
Ama o bi ogrenci ezik diğerini kullansın gibi davrandı.
Bu da beni yine kötü hissettirdi.
Bende bunu kim diyecek diye bekliyordum.
Bölümün en iyi öğrencilerinden biriyim.
Gayet başarılı bir okul hayatım var ki başkalarının çalış demesine gerek kalmadan ben hallediyorum.
Anlamıyorum yani.
Sizin için dert olması için görümce kıskançlığımı yaşamış olmam lazım,kaynanamın mı laf sokması lazım.
Yani şu aşağılayıcı yorumları her konumda ve okuduğum her konuda görmek beni artık o kadar kızdırıyor ki.
Siz ve sizin gibi bayanlardan bir heyet oluşsun.Biz dert mi değil mi diye önce size sorup,sonra konu açalım isterseniz.
Aşağılamak için söylememiştim, gayet iyi niyetle söylenmiş bir temenni cümlesiydi ilk cümlem.
Senin bahsettiğin şeyler benim için o kadar önemsiz ki belki de o yüzden takma bunlara derslerinle ilgilen sadece demek istedim. Hiç maddeci bir insan olmadığım için çok komik geliyor bu tür şeyler bana. Fön makinasını kullansa ne olur ki? Nasıl bir bencillik ya da cimrilik? Takma bunu kafana. Bozulursa bana söyle söz sana kargoyla fön makinası göndereceğim...Şemsiye de gönderirim merak etme dert etme yeter böyle saçma şeyleri...
Aşağılamak için söylememiştim, gayet iyi niyetle söylenmiş bir temenni cümlesiydi ilk cümlem.
Senin bahsettiğin şeyler benim için o kadar önemsiz ki belki de o yüzden takma bunlara derslerinle ilgilen sadece demek istedim. Hiç maddeci bir insan olmadığım için çok komik geliyor bu tür şeyler bana. Fön makinasını kullansa ne olur ki? Nasıl bir bencillik ya da cimrilik? Takma bunu kafana. Bozulursa bana söyle söz sana kargoyla fön makinası göndereceğim...Şemsiye de gönderirim merak etme dert etme yeter böyle saçma şeyleri...