ben mi kötü niyetliyim?

depresan

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
66
2
6
35
Kastamonu
arkadaşlar yeni üye oldum bende.baktım samimi bir ortam var.:nazar::34:
bir arkadaşm var yaklaşık 5 6 senedir samimiyiz..en yakın arkadaşım diyebilirim.ama artık samimiyetine güvenemiyorum.dün çok dertliydim annem rahatsız,kuzeninmle tartıştım falan dertleşmeye ihtiyacım vardı,kpss falan da çalışıyorm baya bunalmış durumdayım bu aralar. anlattım yürürken ona bunları hani ağladım ağlayacağım o kadar.tepkisi şu oldu.durdu yolun orta yerinde."Ay benim hiç öyle dertlerim yok valla.mezun olucam özel şirkette de bile olsa direk işe gireceğim.takıcam takıştırıcam.sen evde otur kalça büyüt sevgilinin kahrını çek". dedi bana şakayla karışık.güzellikten mevzu açıldı "ben hiç güzel kızlarla arkadaş olmam seni yanımda niye gezdiriym sanıyosun" falan dedi gülerek söyledi yine dedim heralde şaka yaptı neyse.:27:
telefon benim yanımda iyi çekiyomuş fiziksel bi görünümmden olayı anladığınızı umuyorum:39::39:
yani böyle işte bunca olan şeye tek kelime etmedim tavırda koymadım.durup durup aynaya bakıp ay çok süperim diyen bi kızn bu davranışlarını ben mi yanlış anlıyorum.özgüven eksikliğim mi var.yoksa bu kızla arama mesafe mi koymalıyım...
fikirleriniz benim için önemli kızlar:31::31::31:

bir arkadaşm var yaklaşık 5 6 senedir samimiyiz..en yakın arkadaşım diyebilirim.ama artık samimiyetine güvenemiyorum.dün çok dertliydim annem rahatsız,kuzeninmle tartıştım falan dertleşmeye ihtiyacım vardı,kpss falan da çalışıyorm baya bunalmış durumdayım bu aralar. anlattım yürürken ona bunları hani ağladım ağlayacağım o kadar.tepkisi şu oldu.durdu yolun orta yerinde."Ay benim hiç öyle dertlerim yok valla.mezun olucam özel şirkette de bile olsa direk işe gireceğim.takıcam takıştırıcam.sen evde otur kalça büyüt sevgilinin kahrını çek". dedi bana şakayla karışık.güzellikten mevzu açıldı "ben hiç güzel kızlarla arkadaş olmam seni yanımda niye gezdiriym sanıyosun" falan dedi gülerek söyledi yine dedim heralde şaka yaptı neyse.:27:
telefon benim yanımda iyi çekiyomuş fiziksel bi görünümmden olayı anladığınızı umuyorum:39::39:
yani böyle işte bunca olan şeye tek kelime etmedim tavırda koymadım.durup durup aynaya bakıp ay çok süperim diyen bi kızn bu davranışlarını ben mi yanlış anlıyorum.özgüven eksikliğim mi var.yoksa bu kızla arama mesafe mi koymalıyım...

yıllardan beri arkadaısn ise sanmıyorum kotu nıyetlı olduğunu espri tarzınde biey demiştir yaa hani insan samimi olduğunu yerden yere vurur falan ne bilim çünkü benımde cook samımı bı ıkı arkdsım var rahatca konusurum onunla.sana karsı diğer hareketlerinde birşey yoksa bence pek önemseme sende ona takıl :):)

bende sanmıyorum o kadar yıl arkadassınız dönem dönem herkes de alıngan zamanlar olur belki alıngan bir anına geldi diyebilirim:9:

Kendimi gördüm sizde. Zor durum biilrim. En yakın arkadaşım tam bir narşist hep aynaya bakıp "ben mükemmelim ben çok sexyim ben harikayım" der.geçen aylarda bana şöyle bişey söyledi "yaaaa kankaa biz neden böyle şişman ve çirkinizzzz" bu lafı duydukdan sonra abartmıyorum 2 hafta kendime gelemedim zaten özgüven eksikliğim var berbat etti beni.ortak arkadaşlarımız olduğundan arkadaşlığımı bitiremedim ama sana tavsiyem ondan uzak dur çünkü ben arkadaşımın yüzüne her baktığımda tiksiniyorum soğuyorum kendini överken daha da tiksiniyorum.bende arada laf çakıyorum işte mesela çok özenerek bişey yaptığında beğensem bile söylemiyorum,narşist diye dalga geçiyorum ve buna deli oluyo onun yanında diğer arkadaşlarıma iltifat ediyorum ama ona bişey söylemiyorum onunda morali bozuluyo tek yapabildiğim bu.kendimi iki yüzlü hissediyorum ama diğer arkadaşlarımıda zor durumda bırakmak istemiyorum maalesef. Bu kişilerin aşağılık kompleksi var sürekli övülmek isterler ve sürekl etrafındaki insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçerler kendilerini iyi hissetmek için.uzak dur bu kızdan

Kendimi gördüm sizde. Zor durum biilrim. En yakın arkadaşım tam bir narşist hep aynaya bakıp "ben mükemmelim ben çok sexyim ben harikayım" der.geçen aylarda bana şöyle bişey söyledi "yaaaa kankaa biz neden böyle şişman ve çirkinizzzz" bu lafı duydukdan sonra abartmıyorum 2 hafta kendime gelemedim zaten özgüven eksikliğim var berbat etti beni.ortak arkadaşlarımız olduğundan arkadaşlığımı bitiremedim ama sana tavsiyem ondan uzak dur çünkü ben arkadaşımın yüzüne her baktığımda tiksiniyorum soğuyorum kendini överken daha da tiksiniyorum.bende arada laf çakıyorum işte mesela çok özenerek bişey yaptığında beğensem bile söylemiyorum,narşist diye dalga geçiyorum ve buna deli oluyo onun yanında diğer arkadaşlarıma iltifat ediyorum ama ona bişey söylemiyorum onunda morali bozuluyo tek yapabildiğim bu.kendimi iki yüzlü hissediyorum ama diğer arkadaşlarımıda zor durumda bırakmak istemiyorum maalesef. Bu kişilerin aşağılık kompleksi var sürekli övülmek isterler ve sürekl etrafındaki insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçerler kendilerini iyi hissetmek için.uzak dur bu kızdan

bilmiyorum belkide haklsıın.bende sizin gibi düşünyorum.bi insanı kırmak bu kadar kolay olmamalı bence.:36::36: benden küüçük olduğu için zamanla anlar diyorum.ama sanmıyorumda ya.derdimi anlattığımda ortak olacağı yerde daha çok yerin dibine sokulmaz ki insan.benm mesleğim hazır oh bana bişey olmaz güzelim havam yerinde falan:50::50::50:
anlayamıyorum insanları.ki ben her derdine ortak olmaya çalışırım

Yıllardır tanıdığın arkadaşın sadece bunları söylediyse, hoşgör, unut gitsin... Bazen insan şaka yaparken tadını kaçırabiliyor, hepimizin başına gelmiştir. Ancak sürekli böyle bir tutumu varsa uğraşmak zorunda değilsin. Bazıları "şaka" kisvesi altında karşısındakini aşağılamaya/kötülemeye çalıştığında niyetinin anlaşılmadığını zannediyor. Hiç hazzetmiyorum böyle içten pazarlıklı insanlardan :15:

Gercek bir arkadas asla öyle saka yapmaz, hicte iyi niyetli biri oldugunu düsünmüyorum

Tam olarak böyle olmasa da buna benzer karakterde bi arkadaşım vardı. 5 6 yıllık bi süre en yakınlarımdan biriydi. Saçma sapan davranışlarına daha fazla katlanamadım ve arkadaşlığımı bitirdim. Yaklaşık 2 yıldır konusmuyorum ama eksikliğini de hiç hissetmedim.

benimde 5 senelik arkadaşım ahanda bunun aynısıydı. artık sömürecek bişey bırakmadı bende ego patlaması yaşadı
artık görüşmüyorum kafam rahat
gerçek arkadaşlık böyle olmaz
güler geçeriz diye kandırmayın kendinizi
kimsenin hakaretlerini sineye çekmeye mecbur değilsiniz

:2: sıkıldım gerçekten ezik gibi hissettiriyo insana kendini ama o ezik :33::33::33:
geçer zamanla dedim ama hep aynı davranışı tekrarlıyor bende mesafe koydum araya:10::10::10:

Ego sorunu alarmı!!! Görüşmeyi kesme de derdini direk aç.

beş senedir en iyi arkadaşın olduğuna emin misin?

şaka var, şaka var.orada yazdığın gibiyse kantarın topuzu kaçmış iyice.ve her şakanın gerçeklik payı olduğunu hesaba katarsak.

çok da düşünülecek türden biri olarak görmedim tavrını.

bence arkadaşınızda özgüven eksikliği var. benim kuzenim böyle. sürekli ben böyle güzelim şöyle güzelim der durur. ama ne hikmetse ailece olduğumuz ortamlarda ona iltifat gitmez mesela genelde ablama gider. saçını boyattı sonra ablam gibi burnunu yaptırdı. boyları da yakın. ikisini benzetiyorlar şimdi. ablam çok üzülüyor tabi çünkü aslında kuzenim güzel bir kız değil. ama hep konuşur şöyle havalıyım vs. geçen kayınvalidesine gittik onun. eşinin teyzesi, kendisinin teyzeleri (annem olur bir tanesi) baya kalabalık oturuyoruz muhabbet ediyoruz. ne dese beğenirsiniz? aman yeter bu kadar bu muhabbet birazcık da bnm güzelliğimden konuşalım!!! şok oldu biz. he kuzenim kötü bir insan mı? onunla görüşmüor muyum? hayır elbet. onu olduğu gibi kabul ettim. narsist ve özgüveni eksik.çekicem napacam seviyorum yine de mecbuuuur :ssz::ssz:

Back
X