Ben mi kötüyüm esim mi saf

Siz neden adamin anasiyla ilgili yorum yapiyorsunuz ki,esinizi aramis,konussun cani ne isterse soylesin kadin. Laf soyleyecekse de esiniz soylesin. Bence adam anasinin huyunu bilip he demis gecmistir,nasil degistirsin kac yasindaki kadini? Gereksiz yorum yapip kavga cikaran da siz olmussunuz,anlamsiz seylerle ugrasmayin. Benim de annem ne kadar haksiz da konussa esim kalkip yorum yapsa hoslanmam,ne munasebet?

Siz kotu niyetli degilsiniz kv niz asiri bencil. Kendi istegi olsun isterse ölebilirsiniz. Bence eşinizde ugrasmak istemiyor o yuzden cevap vermiyor. Bir de erkekler bizim gibi degil. Biz kim olursa olsun egriyse egri dogruysa dogru deme taraftarıyız ama erkekler sanirim biraz daha "annem, babam kalbini kirmiyim ama kendi bildigimi de okurum" kafasinda. O yuzden susuyorlar. Bencil bir insan yuzunden aile huzurunuzu bozmayin bence.

bahaneymis çıkılırmış bisey olmazmış
Cahilliğin dibi.
Ben olsam evet anne haklısın çok abartıyorlar dışarı çık gezmene bak derdim ama evime asla kabul etmezdim. Gitsin virüs kapsın aklı başına gelsin.
Gerçi gündemi tiktok uygulamasından takip eden bir kadından ne bekleyebiliriz ki.

Görmüyor malesef görmüyor 4 yıllık evliyim görsün diye o kadar sustum ki adam tir tir titriyor annesi konuşunca

Malesef öyle haksizliga cahillige laf sokmalara gelemiyorum. Ortada bir yanlış varsa illaki düzeltmek zorundaymış gibi hissediyorum

Valla bazen diyorum keşke kapıp ölse de kurtulsam 4 yıldır kan kusturdu illallah ettim kadın arayinca ya da gelince bütün sinir sistemim çöküyor sanki

Valla bazen diyorum keşke kapıp ölse de kurtulsam 4 yıldır kan kusturdu illallah ettim kadın arayinca ya da gelince bütün sinir sistemim çöküyor sanki
Aklımdan geçti de yazmak istemedim.
Böyle insanlar kendinden çok çevresine zarar. Sokaklarda fink atacağına virüs kapsın da evinde karantinaya alınsın. Belki aklı başına gelir.
Ama eşinde de suç var, tam bir anacı model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…