Ya ablası tatlı diliyle yılanı deliğinden çıkarır öyle diyim, ama öncesinde sık kavga ederlerdi eşimle, şimdi herşeyi onlar olmuş. İçime bir taş oturdu yazdıklarını görünceHay senin ablanı anneni...
Sümüklü ablası evlenince mi kıymetli oldu..
Bana hiç değişmeyecek gibi geliyorEvlendikten sonra ailesi kıymete biner.
Sora zamanla yine eski haline döner.
Adamlar evlenince vicdan mı yapıyorlar ailelerine karşı anlamıyorum ki?Bana hiç değişmeyecek gibi geliyor
aslında çok uzun hikaye ama ben özet geçeceğim, eşimle 1 yıllık evliyiz, kv ve görümceme bir türlü ısınamamıştım saygı çerçevesinde seviyeli bir diyalogumuz vardı. evlenmeden önce sorun değildi Zaman'la aşılır diyordum eşim de hiç sorun etmedi ya da farketmedi bilmiyorum. Evlendikten sonra görümcem resmen 180 derece değişti ukala tavırlar, sırf eşimle konuşup beni takmamalar çok gücüme gitti ağladım kaç kez ama eşime belli etmedim kv de kızının yanında oldu. Zaman'la aramız iyice açıldı şimdi eşim sen niye ablamı annemi hiç arayıp sormuyorsun beni çok üzüyorsun diyor Cevap veremiyorum onlar beni çok mu arayıp soruyor işin gıcık tarafı evlenmeden önce hiç arayıp sormayan Ada'm günde 2 defa annesini arıyor sürekli ablasıyla whatsuptan yazışıyor, ablasına şu yönden de gıcığım eşimin parasını yemeyi çok seviyor eşim sırf onlar için yazlık tuttu sezonluk 6 milyara, durumumuzu sorarsanız benden harçlık alıyor ay sonunu zor getiriyoruz evlendiğimizden beri. Geçen yine whatsupa siz benim herşeyimsiniz yazmış ablası ve annesi için. Ama onlarla yeterince (!) ilgilenmediğim için suçlu ben oldum. Napayım Nasıl anlatayım durumumu inanın psikolojim bozuldu Uyku tutmuyor geceleri
Hissettiriyorum fakat çok ters davranıyor ben uzatıp konuşmayınca sensiz yaşayamam sen benim herşeyimsin diyor ne bu şimdi? Ne yardan ne serden mi?ben eşimi üzmemek yormamak adına dillendirmiyorum ama ben sustukça haksız oluyorum arayıp sormayan ilgi göstermeyen ben oluyorum onlar hep haklı...Benim eşimin annesi günde 5-6 kere arar önceden bu rakam daha fazlaydı tabi ama benden önce de aile ilişkileri bu şekildeymiş ablasıylada aynı şekilde çok yakınmış ama evlendikten sonra aynı şeyleri devam ettirmek olmaz sıkıntı oluyor ben görümcemin eşime 'bir ailen olduğunu unutma' (kendilerinden bahsediyor anne baba abla olarak ) dediği günleri hatırlıyorum beni resmen görmezden geliyordu düşünün ve ben bu adamla evliyim artık bi ailesi benim yani. Büyük kücük kavgalar tartışmalardan sonra herkes yerini biliyor zamanla ve sabırla ne yazık ki . Tatlı ve sakin bi şekilde eşine duygularını yansıt üzüldüğünü kırıldığını hissettir mutlaka..
Bırakın uğraşmayın hiç.Ya ablası tatlı diliyle yılanı deliğinden çıkarır öyle diyim, ama öncesinde sık kavga ederlerdi eşimle, şimdi herşeyi onlar olmuş. İçime bir taş oturdu yazdıklarını görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?