Ben mi kuruyorum?

meliscan_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
220
80
123
35
aslında çok uzun hikaye ama ben özet geçeceğim, eşimle 1 yıllık evliyiz, kv ve görümceme bir türlü ısınamamıştım saygı çerçevesinde seviyeli bir diyalogumuz vardı. evlenmeden önce sorun değildi Zaman'la aşılır diyordum eşim de hiç sorun etmedi ya da farketmedi bilmiyorum. Evlendikten sonra görümcem resmen 180 derece değişti ukala tavırlar, sırf eşimle konuşup beni takmamalar çok gücüme gitti ağladım kaç kez ama eşime belli etmedim kv de kızının yanında oldu. Zaman'la aramız iyice açıldı şimdi eşim sen niye ablamı annemi hiç arayıp sormuyorsun beni çok üzüyorsun diyor Cevap veremiyorum onlar beni çok mu arayıp soruyor işin gıcık tarafı evlenmeden önce hiç arayıp sormayan Ada'm günde 2 defa annesini arıyor sürekli ablasıyla whatsuptan yazışıyor, ablasına şu yönden de gıcığım eşimin parasını yemeyi çok seviyor eşim sırf onlar için yazlık tuttu sezonluk 6 milyara, durumumuzu sorarsanız benden harçlık alıyor ay sonunu zor getiriyoruz evlendiğimizden beri. Geçen yine whatsupa siz benim herşeyimsiniz yazmış ablası ve annesi için. Ama onlarla yeterince (!) ilgilenmediğim için suçlu ben oldum. Napayım Nasıl anlatayım durumumu inanın psikolojim bozuldu Uyku tutmuyor geceleri
Ayrıca Bebek düşünüyoruz ama bu ilişkiyi iyi mi etkiler kötü mü etkiler bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
Evlendikten sonra ailesi kıymete biner.
Sora zamanla yine eski haline döner.

Hay senin ablanı anneni...
Sümüklü ablası evlenince mi kıymetli oldu..
Ya ablası tatlı diliyle yılanı deliğinden çıkarır öyle diyim, ama öncesinde sık kavga ederlerdi eşimle, şimdi herşeyi onlar olmuş. İçime bir taş oturdu yazdıklarını görünce

Anne ve ablasina asiri duskun erkekler COK TEHLIKELIDIR. O kadinlar parmaklarinda oynatirlar onu.
Onlarin kafasi oyle kotu seylere isler ki siz cehennemi yasarsiniz bu dunyada.
Cok dikkatli olun, sabir diliyorum.

Napabilirim eşime artık ailesinin ben olduğunu herşeyinin ben olduğunu göstermek için. Herşeyim dediği ailesi onu yiyor resmen her ay anasına para, ablasına para

valla canım napcaksan yap ama çabuk yap.yoksa psıkolojin çöker.sen uzak durdukça ailesine yapışır.ona belli etmeden ailesini ara sor saygı çerçevesinde.maksat aramış olursun laf edemez sana.ailesinin gerçek yüzünü görmedikçe sen böyle sinir olacaksın zaten.baktın üstüne geliyor onlar da benı aramıyor bilmedğin çok şey var de.

Benim eşimin annesi günde 5-6 kere arar önceden bu rakam daha fazlaydı tabi ama benden önce de aile ilişkileri bu şekildeymiş ablasıylada aynı şekilde çok yakınmış ama evlendikten sonra aynı şeyleri devam ettirmek olmaz sıkıntı oluyor ben görümcemin eşime 'bir ailen olduğunu unutma' (kendilerinden bahsediyor anne baba abla olarak ) dediği günleri hatırlıyorum beni resmen görmezden geliyordu düşünün ve ben bu adamla evliyim artık bi ailesi benim yani. Büyük kücük kavgalar tartışmalardan sonra herkes yerini biliyor zamanla ve sabırla ne yazık ki . Tatlı ve sakin bi şekilde eşine duygularını yansıt üzüldüğünü kırıldığını hissettir mutlaka..

Hissettiriyorum fakat çok ters davranıyor ben uzatıp konuşmayınca sensiz yaşayamam sen benim herşeyimsin diyor ne bu şimdi? Ne yardan ne serden mi?ben eşimi üzmemek yormamak adına dillendirmiyorum ama ben sustukça haksız oluyorum arayıp sormayan ilgi göstermeyen ben oluyorum onlar hep haklı...

Olanı biteni anlatmamakla en başta hata etmişsiniz. Ben eşimin ailesiyle aramda ne geçerse iyi ya da kötü herşeyi anlatırım. Bilsin ki tavrını ona göre koysun. Benim eşimin ablası geldi gözlerimin önüne sankim aman aman.... Bence vakit kayvbetmeden anlatın eşinize durumları. İster inansın ister inanmasın kendisi bilir fakat ben seni üzmek istememiştim o yüzden şimdiye kadar anlatmadım madem bilmek istiyorsun durum bundan ibaret diye anlatabilirsiniz bence.

Benim eski kv + eski gorumce boyle eski esimin ve benim basimin etini yige yige yuvami dagittilar, evlilikten soguttular beni.. eski esimde onlarin lafindan asla cikmazdi.. ben ise gittigim zaman muhakkak tartisma cikardi, ben isteyken ana kiz bir olup eski esimi bana karsi kiskistirlardi, hepsi planli projeliydi, ve eski esim resmen uzerime yururdu.. Hakaretlerinide isittim, maddi yonden manevi yondende somuruldum, eski gorumce evli olmasina ragmen kardesinden para isterdi.. ayrica benim arkamdan sesli bi sekilde de atip tutarlardi, benim adimi psikolojik sorunluyada cikardilar, eski esim benimle evlendikten sonra onlara karsi degistiginide soylediler.. en son uzerime ufaktan ufaga iftira atmaya basladilar sirf eski esim benden suphelensin diye.. VE NE OLDU BILIYORMUSUNUZ BUNLARI MAHKEMEDE BILE ISPAT EDEMEDIM CUNKU YALANCI SAHIT TUTTULAR.. VE NE OLDU SUNMUS OLDUGUM DIGER BELGELERLE BIRLIKTE DAVA BENIM LEHIME DONDU .. TAZMINAT NAFAKA HAKKI KAZANDIM.. VE NE OLDU BILIYORMUSUNUZ YARGITAY BOZDU, ONLARIN IKI YALANINA INANARAKTAN.. ALLAH BILIYOR BENIM YASADIKLARIMI ISTE MAALESEF ISPAT EDEMIYORUM MANEVIYATIMIN BU KADAR ZEDELENDIGINI .. bu yuzden bu tip erkeklerle evlenmelerin cogu husranla bitiyo .. kesinlikle onlarla mesafenizi koruyun.. simdi ben kendimede uzuldugum kadarda sizede uzuluyorum.. kaynana + gorumce ikilisi eger sinsi insanlar olursa cok tehlikeli.. bunlari bizzat yasadim.. ve hatta eski esimde onlara zaten bagimliydi simdi tam bagimli .. halbuki gordu bana yapilam haksizliklari..

Sizde harclik vermeyin. Kendinize harcamalar yapin ki totosu sikissin anlar daralinca.

Ayh boyle erkekler neden evleniyor cildiricam...

Bu durumun bir cozumu var ancak cok zor.cunku sifiri tuketmeden esiniz gercekleri gormez.esinizi oyle guzel avuca almislar ki ruhunu da oksuyorlar , erkekligini kabartiyorlar ve malesef esiniz bunu anlamiyor ve anlayamaz.Ancak ne zaman ki dimdizlak ortada kalir.Borc verir gelmez.Yada annesi kizina yapar da yapar kendi uvey gibi kalir o zaman goz acilir.O zaman siz kiymetli olursunuz.Yani bir sure salaga yatip tum maddi desteklere ses cikartmazsaniz hatta siz de tesvik etseniz elde avucta kalmayinca , skntiya dusunce anlar.malesef kv gorumce tiyatro kurmus oynuyor.Siz simdi adamin butcesine ortak oldunuz ya o nedenle evlilikten sonra degistiler sana.Cunku simdi sen onlarin para yiyicilikteki bir numarali rakibisin.(onlara gore yani).Yanlis anlamayin.

En guzeli borca girin..esinizin surekli borcu olsun valla..mal alin araba alin bisey alin ve borca calisin..ailesine de surekli borcumuz var borcumuz var diyin

Bu tarz şeylere bi jere izin verildimi ,
arkası hep daha büyük geliyor.
tavrınızı koyun yaşadıklarınızi hissettiklerinizi kocanıza soyleyin.
yoksa daha da çok kirilacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…