Ben mi nankorum

Kahvekokusu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.730
1.065
133
Iyi geceler kizlar. Sizlerden bi konu icin yorum yapmanizi istiyorum ben evlendim zaman ceyiz alis verisi yapildi perde begendim annem dedi yapamayiz pahali tm dedim.anne hali alincakdi dedi alamam pahali tm dedim hic de sorun etmedim simdi kardesim e 4 binlik bi telefon almislar dun anneme dedim ki sen bana gelince yapamam.edemem kardesime hic yok demiyosun kizlar kirlmamkda haksizmiyim yoksa nankorlukmu ediyorum

Iyi geceler kizlar. Sizlerden bi konu icin yorum yapmanizi istiyorum ben evlendim zaman ceyiz alis verisi yapildi perde begendim annem dedi yapamayiz pahali tm dedim.anne hali alincakdi dedi alamam pahali tm dedim hic de sorun etmedim simdi kardesim e 4 binlik bi telefon almislar dun anneme dedim ki sen bana gelince yapamam.edemem kardesime hic yok demiyosun kizlar kirlmamkda haksizmiyim yoksa nankorlukmu ediyorum

O zaman maddi durumları elvermiyordur, şimdi elvermiştir. Size hiç mi harcamaları olmadı bunca sene? Üstelik çeyiz alışverişi de yapmışlar sanırım.

Almak zorunda değiller ki hem, boşuna alınganlık yapıyorsunuz. Evlilik sürecinde ailelerden beklentiye girmeyi doğru bulmuyorum. Evlenecek olgunluğa eriştiğini düşünenler, harcamalarını da üstlenmeli.

calistin mi bekarken? calismadiysan bir beklenti icine giremezsin ailenin eli rahat degilse bence. calistiysanda ya kendin biriktirecektin, yada ailenden istemek en dogal hakkin. benim fikrim ve bakis acim bu.

gec evlenenlerdenim. hic hesap kitap yapmadan rahatca almak istedigim herseyi aldim. annemle babam illa katkida bulunmak istediklerinden bazi beyaz esyalarimi aldilar sagolsunlar. en keyifli sekli boyledir bu islerin.

Back
X