• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi öfkemi kontrol edemiyorum ?

cecile84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
97
0
36
Samsun
Öncelikle herkesin bayramını kutlarım. Şimdiden fikirleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. 5 aydır aynı işyerinde çalıştığım biriyle birlikteyim. Tabiki ilk günler olması nedeniyle ilk 2 -3 ay rüya gibi geçti. Benimle ciddi düşündüğünü, artık evlilik niyetiyle bir ilikşki yaşamak istediğini, bu ilişkiyede gözle baktığını söyledi. Ailesi, akrabaları, arkadaşları herkes ilişkimizi biliyor. Bu açıdan herhangi bir sorun yok. Ama son 1 aydır soğuk davranmaya başladı. Ben aramasam aramaz, ben günde 10 msj atarsam sadece 2 tanesine cvp atar oldu. Sonradan konuşarak çözmeye çalıştığımda öğrendimki benimle ilgili birkaç konuya kızmış, ve ben farkedip düzeltmemişim. Sonra onların ne olduğunu öğrenip hallettim. Ama birkere ilgisiz davrandığı için artık şüphe düştü içime. Normalde işi olduğu için meşgule atsa ben altında başka sebep aramaya başladım. Ve artık öyle bir noktaya geldim ki kendime hakim olamıyorum. Bayramda geleni gideni çok olduğu için sadece 1 kez telde konuştuk ama müsait olduğu herzaman mesajlaştık. Ben o meşgule atsa ısrarla aradım. Mesaj attım. Rahat bırakmıyorum çocuğu. Sonrada trip atıp ayrılığa benzer msjlar atıyorum. Sağolsun anlayışla karşılıyor, sorun çıkartmıyor ama ben engelleyemıyorum kendimi. Bugün yine tartıştık ama bu konuda sonuna kadar haklıyım. Sadece ne yol izlemem konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Bayramın ilk günü bize bayramlaşmaya gelirmisin diye sordu. Bundan önce birkaç yakın akraba düğünleri oldu çağırdı akşam olduğundan gidememiştim. Ama buna gelirim olur dedim. Ben bayramın 3 ve 4. günleri müsaitim dedim. Akşam msj attı yarın napıcaksın dedi sandımki gelicekmiyim diye soruyor. Evdeyim işim yok görüşebiliriz dedim. Sabah oldu çok gelen giden var haftasnu biz buluşuruz dedi. Çoook bozuldum. Tamam dedim kapattım. Arkasından msj attım dayanamadım. Eger birşeye niyetlenip bir teklifte bulunuyrsan arkasında durki lafta kalmasın. Bende ona göre hazırlık yapıp evdekilere birşeyler uydurdum. Madem niyetin yoktu niye teklif ettin gözümden düştün dedim. Beyimiz kızdı. Ben anlayışsızmışım. Evde kız yokmuş hizmet etsin gelene gidene o annesiyle hizmet ediyrmuş, çok kalabalık olduklarından benlemi ilgilensinmiş misafirlemi. Belki bana şaka yapmış niye ciddiye almışım falan filan. Böyle şakamı olur ya dedim. Çocukmusun sen şakanında yeri zamanı var. Böyle bozuştuk. Beni sevgisine inandırmak zorunda değilmiş zaten inanmıyormuşum o ne yapsada. Tartıştık ve öyle bıraktık. Ne o yazdı ne ben. Ya ben mi fazla öfkeleniyorum. Bu konuda haksızmıyım? Fazlamı abarttım. Şuan gerçekten objektif fikirlere ihtiyacım var. Şimdiden hepinize teşekkürler.

Uzun uzun yazmaya gerek yok, bu yazdıklarından anladığım kadarıyla evet sen oldukça abartıyorsun. Öfkelenecek bir konu göremedim ben.

belki saka yaptım diyene kadar cocuga hak veriyodum üstüne cok gittigini düsündüm ama bence sen haklısın

ne demek saka yapmak cocuk isimi bu ciddi bi mesele ilk defa annesiyle tanıscaksın sonucta neymis belki sakaymıs cocukca ...

Son düzenleme:
Öncelikle herkesin bayramını kutlarım. Şimdiden fikirleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. 5 aydır aynı işyerinde çalıştığım biriyle birlikteyim. Tabiki ilk günler olması nedeniyle ilk 2 -3 ay rüya gibi geçti. Benimle ciddi düşündüğünü, artık evlilik niyetiyle bir ilikşki yaşamak istediğini, bu ilişkiyede gözle baktığını söyledi. Ailesi, akrabaları, arkadaşları herkes ilişkimizi biliyor. Bu açıdan herhangi bir sorun yok. Ama son 1 aydır soğuk davranmaya başladı. Ben aramasam aramaz, ben günde 10 msj atarsam sadece 2 tanesine cvp atar oldu. Sonradan konuşarak çözmeye çalıştığımda öğrendimki benimle ilgili birkaç konuya kızmış, ve ben farkedip düzeltmemişim. Sonra onların ne olduğunu öğrenip hallettim. Ama birkere ilgisiz davrandığı için artık şüphe düştü içime. Normalde işi olduğu için meşgule atsa ben altında başka sebep aramaya başladım. Ve artık öyle bir noktaya geldim ki kendime hakim olamıyorum. Bayramda geleni gideni çok olduğu için sadece 1 kez telde konuştuk ama müsait olduğu herzaman mesajlaştık. Ben o meşgule atsa ısrarla aradım. Mesaj attım. Rahat bırakmıyorum çocuğu. Sonrada trip atıp ayrılığa benzer msjlar atıyorum. Sağolsun anlayışla karşılıyor, sorun çıkartmıyor ama ben engelleyemıyorum kendimi. Bugün yine tartıştık ama bu konuda sonuna kadar haklıyım. Sadece ne yol izlemem konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Bayramın ilk günü bize bayramlaşmaya gelirmisin diye sordu. Bundan önce birkaç yakın akraba düğünleri oldu çağırdı akşam olduğundan gidememiştim. Ama buna gelirim olur dedim. Ben bayramın 3 ve 4. günleri müsaitim dedim. Akşam msj attı yarın napıcaksın dedi sandımki gelicekmiyim diye soruyor. Evdeyim işim yok görüşebiliriz dedim. Sabah oldu çok gelen giden var haftasnu biz buluşuruz dedi. Çoook bozuldum. Tamam dedim kapattım. Arkasından msj attım dayanamadım. Eger birşeye niyetlenip bir teklifte bulunuyrsan arkasında durki lafta kalmasın. Bende ona göre hazırlık yapıp evdekilere birşeyler uydurdum. Madem niyetin yoktu niye teklif ettin gözümden düştün dedim. Beyimiz kızdı. Ben anlayışsızmışım. Evde kız yokmuş hizmet etsin gelene gidene o annesiyle hizmet ediyrmuş, çok kalabalık olduklarından benlemi ilgilensinmiş misafirlemi. Belki bana şaka yapmış niye ciddiye almışım falan filan. Böyle şakamı olur ya dedim. Çocukmusun sen şakanında yeri zamanı var. Böyle bozuştuk. Beni sevgisine inandırmak zorunda değilmiş zaten inanmıyormuşum o ne yapsada. Tartıştık ve öyle bıraktık. Ne o yazdı ne ben. Ya ben mi fazla öfkeleniyorum. Bu konuda haksızmıyım? Fazlamı abarttım. Şuan gerçekten objektif fikirlere ihtiyacım var. Şimdiden hepinize teşekkürler.

bende diyodumm bi benmiyim böyle diyee iştee sennnnn aynı benim gbiymişsin aramaz sormaz ama ben kul köle kapısında ittt belki sendende cok abartıyodum ben senin sevgln gbiydi oda hiç aramaz sormazdı kızard kinciydi ama aynııı herşey yani bu kadar olurr sonra nemi olduu ben köpek gbi bütün sorunları dertlryle bogusurken benden şakkkk diye ayrıldı .. acıkca söyliyim bundan hayır gelmez senin yanlsları 30 gün düşünüpte sogk davranan adamdan hayır glmez güzel şeyler yazma niyetiyle girdim ama bizim kopyamızsınız resmen

yanlş anlmasn hatan yok demiyorum ama 30gün kafasnda kurup sogk davrnan kadından daha az ilgi göstrendn hayır gelmez önünde örnegim kızın askıyla hiçbiyere yürümüyoki ilişki..

Son düzenleme:
ben bazı konularda abarttığımın farkındayım. Çabuk sinirlenen, hemen parlayan, sonrasında yumuşayan bir insanım. Kinci değilim öfken en fazla bikac saat sürer. Onu seviyorum. Ona güveniyorum. Nasıl anlatayım ki bunu öyle anlar varki o an sevgisini belli eden bir davranış aynı filmlerde olur bu dediğim. Ama böyle bir konunun şakası olurmu hiç. Çocukmuyuz biz. Ben ona geliyim diye birşey sölemedimki o teklif etti. Sonrada şakada yapmış olabilirim diyor. Diğer konularda haklısınız abarttığımın farkındayım. Bunu aşmam gerek kontrolü sağlamam gerek :43:

Bence öfke kontrolüyle alakalı bir sorununuz yok. Bende olsam bende böyle düşünürüm.

Bi kere bence baştan hata erkek arkadaşınızın yaptıgı. İnsan birşeye bozulursa uzun süre soğuk davranır mı? Dağ daga küsmüş dağın haberi yok misali. İnsan oturur masaya, ya bak ayşe fatma vs sen geçen bunu yaptın ben alındım düzeltmedin de der. Siz açıklamanızı yaparsınız, isterse devam eder istemezse etmez.

Ama böyle birşey oldugunda kendi kendine soğuyorsa, insan her olayda düşünür. Acaba diye. Bana mı kızgın ben mi bişey yaptım paronayak olur insan.

Kaldı ki bu olaydada haksız değilsiniz. Çağıran kendisi durumunuzu ayarlayan sizsiniz, şimdi siz mi anlayışsız oldunuz? O düşünseydi bu teklifi yaparken?

Ayrıca deli oluyorum böyle ortada bir sorun varken hiçbirşey olmamış gibi devam eden insanlara! Benim eski erkek arkadaşımda böyleydi. Ya bir sorun var ortada be adam konuşalım tartışalım bitecekse bitsin devam edecekse etsin! Üstünü kapatırdı. Sonra patlardı işte bir yerden.

Sinirlenmeyin bence sizin suçunuz yok.

Ne yapacağımı şaşırdım. Uzatmıyım tatlıya bağlayalım diyorum ama bunlar içimde birikince ileride daha kötü patlamaktan korkuyorum.

durumunu okudum gayet tanıdık olduğum olay we hissiyatlar. Ilk canım cicim aylarnda öfke kontrolszlüğün warmıydı hayır naza çeken sendin ilgili olduğu için de kızmana öfkelenmene gerek yoktu güweniyordun seni istedğnden emindin. Simdi o senden emin olmuş. Bitti desen de ciddiye almıyor we sen kopmuyor barışıyorsun. Bu sana saygısını azaltır. Küsüp de yine dönen olma. Ona biraz güvenin azalmış eskisi gbi değil. Sevdğnden onun olduğundan hep geleceğnden emin olursa özenmez ilişkiye. Iliskinin canım cicim aylarndaki sen gbi olmaya calıs. Havalı mesafeli seviyorum ama beni hoş tutmazsan hemen gderim edasında. Sen bi çiceksin günesmi,soğukmu seversin,az mı çok mu su,gübren,sevgin.. Bunları bilen erkeğin elinde kadın çiçekler açar fide verir. Kıymet bilmeyen adamlarn elinde soldurmayın kendinizi. Bakamıyor mu hadi canım daha kıymetli diyin. Sizden kıymetli olmasın. Umarım gerçek sevgidir. Mutlu kal....

Back
X