Ben mi önyargılıyim bilemiyorum fikirlerinizi bekliyorum

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Selam kk simdi benim 2 gundur canımı sıkan bir olay var kafamda düşünüp duruyorum cok sevdiğim bir ablam var is yerinden ailesiyle beraber kaliyor 40 yaşında ee ailesinide bu nedenden ötürü tanıyorum babasi 58 yaşında bir adam dun bir isim vardı carsiya gittim kendisinin de dükkanı var beni gördü çağırdı gittim sonucta samimi olduğum kişinin babası normalde sigara icmem arada içerim sigara uzatti aldm alt katta rahat edemezsin dedi yukarı çıktım cay sigara içerken rahatsız oldm sinucta arkadasm yaşıtım degil babasids öyle cokta samimi değilim napıyon naslsn tek mi kalıyorsun falan diye sordu esim tusu kazandı baska ile gitti o yuzden tekim sonra alkol içtin mi kullandn mi senle bir biraz içelim falan dedi ne münasebetse yumusak yuzluyum tersleyemedjm arada sevdiğim abla var onun hatrı var kullanmıyorum dedim ya ben mi kötü düşünüyorum adamın niyeti mi kötü anlamadim ben esprisine soylemistir dedim ama evde tek misin flaan demesi hic icime sinmedi

Adamin niyeti kötü. Neden kadin basiniza bir erkegin dükkanin üst katinda sigara cay icme isegi buldunuz ki? Bu zamanda babana bile güvenemezken böyle bir cesaret...
bidaha gitmeyin selam verin gecin yeter

Adamin niyeti kötü. Neden kadin basiniza bir erkegin dükkanin üst katinda sigara cay icme isegi buldunuz ki? Bu zamanda babana bile güvenemezken böyle bir cesaret...
bidaha gitmeyin selam verin gecin yeter
Evine gelip gittiğim birisinin babasi cokta israr edince ee birde babam yaşında art niyet düşünmedim bu zmaana kadar birseyini görmediğim icin ta ki bas basa kalana kadar gördüm gerçek yüzünü

Öncelikle bir iki gün önce arkadaşının babasından rahatsız olan biri vardı konu açan konunuz ona benzemiş. 58 yaşında adam gördüyseniz selam verip geçerdiniz işyerine oturmaya neden gidiyorsunuz hadi gittiniz sigara muhabbet falan nedir. Evli olduğunuzu da bile bile eşinizde yokken hem hiç uygun olmamış yaptığınız. Hem eşiniz başka şehirdeyse sizde gidin yanına. E Kim olursa olsun işyerine gdip oturmazdım ben olan olmuş bir daha selam verip geçersiniz kapınıza gelecek hali yok mesafenizi koyun nasıl iyi niyetli yaklaşıyorsunuz alkol muhabbeti falan ne münasebet.

Hatanın fazlası sizde yaptığınız çok saçma olmuş sizden yüz bulmuş yanlız mı yaşıyorsun içme muhabbetine kadar gitmiş kimbilir sohbetin sonu daha nerelere gidecekti

Bu adam kac yaşında evlenmişte 40 yaşında kızı var kendi 58 yaşında olduğuna göre çocukken mi evlenmiş o_O

Öncelikle bir iki gün önce arkadaşının babasından rahatsız olan biri vardı konu açan konunuz ona benzemiş. 58 yaşında adam gördüyseniz selam verip geçerdiniz işyerine oturmaya neden gidiyorsunuz hadi gittiniz sigara muhabbet falan nedir. Evli olduğunuzu da bile bile eşinizde yokken hem hiç uygun olmamış yaptığınız. Hem eşiniz başka şehirdeyse sizde gidin yanına. E Kim olursa olsun işyerine gdip oturmazdım ben olan olmuş bir daha selam verip geçersiniz kapınıza gelecek hali yok mesafenizi koyun nasıl iyi niyetli yaklaşıyorsunuz alkol muhabbeti falan ne münasebet.
Kimseyi tersleyemiyorum da kıramıyorum da eee cokta israr edince geri ceviremedim birde çıkarken demez mi ara ara gel diye bir dha asla gitmem ders oldu bu bana

Hatanın fazlası sizde yaptığınız çok saçma olmuş sizden yüz bulmuş yanlız mı yaşıyorsun içme muhabbetine kadar gitmiş kimbilir sohbetin sonu daha nerelere gidecekti

Bu adam kac yaşında evlenmişte 40 yaşında kızı var kendi 58 yaşında olduğuna göre çocukken mi evlenmiş o_O
Tam emin değilim yasindan ama erken evlenmiş 20 li yaşlarda 60 i geçkindir belki de bilmiyorum hata bende eşim duysa çok sinirlenir bana

Kaç yaşındasiniz bilmiyorum ama onun hatri yok bunun hatri diye diye kendi cizginizden nekadarda cikmissinzz.adam resmen size asılmış hala da anlayamamissiniz.adam kızımın hatri var kotu gözle bakmayim dememiş.dikkatli ol.

Kaç yaşındasiniz bilmiyorum ama onun hattı yok bunun hatri diye diye kendi cizginizden nekadarda cikmissinzz.adam resmen size asılmış hala da anlayamamissiniz.adam kızımın hatri var kotu gözle bakmayim dememiş.dikkatli ol.
25 yasndym haklısınız hep iyi niyetimden bunlar ve halada konduramadigim için emin olayim diye actim bu konuyu buraya

Back
X