Çok hoşlanıyorum ama ne yapmaya çalışıyor fikir verir misiniz? Üzülüyorum.

angelangle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2021
23
25
35
Ben sadece 21 yaştan 35 yaşa kadar kimseyle birlikte olmamanıza takıldım.. ben yapamazdım bunu. En enerjik en aktif en aşkın büyüsüne sorgulamadan kapılıp harika şeyler yaşanacak yaşlar..ve sonrasında erkekleri tanımış, kendi ruhunu ve bedenini tanımış, ne istediğini bilen 35 yaşında harika bir kadın..asıl şimdi ilişki yaşama zamanı..ama sizde boşluklar, yaşanmamış yıllar var..
Elbette bunu yaşamamışsanız başka yaşanmışlıklarınız, başka edindiğiniz tecrübeler vardır. Birşeylere feda etmişsinizdir ve umarım deymiştir.
Yine de size saygı duyuyorum, bir bildiğiniz vardır ama aradığınız duyguyu yanlış yerde arıyorsunuz gibi geldi bana. Aradığınız duygu bir Fransız’da değildir sanki.ülkemizde 35 yaşında sizin kadar “temiz” ve “sicilsiz” birini arayan bi ton erkek varken Avrupa’da aksi var diye düşünüyorum..hangisi doğru bi tarafa..ama sizin aradığınız duygusallık bizim kültürümüzde,bizim ülkemizde beklenenle karşılığını buluyor ama yurtdışında bunu aramanız boşa gibi görünüyor 🤷🏻‍♀️
Yorumunuzu önyargılı buldum ne yazık ki. Hayatı boşa geçirmemek illa ki aşk yaşamakla mı olur? 21-35 yaşlarımı başarıyla geçirdim ben. Hukuk Fakültesini dereceyle bitirdim. Yüksek lisansı ve doktorayı da başarıyla tamamladım. Doktor ünvanını aldığımda daha 30 yaşıma basmamıştım bile. Belki bu süreçte kafamı ilişkilere yorsaydım eğitim ve kariyerimi aksatacaktım. Ki bir kuzenim var bunun örneği, üniversite hayatında ilişkilere harcadı enerjisini ve zar zor okulu bitirdi, aşırı düşük bir ortalamayla ve kariyeri de iyi değil şu an. Hem aşk hayatı olan hem kariyer yapan mükemmel insanlar da vardır belki, ama ben bunun istisna olduğunu düşünüyorum.
 

angelangle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2021
23
25
35
Uzun anlatmışsiniz diyenler var ama ben gayet sıkılmadan okudum anlatımınız gayet akıcı.

Paul'e gelince her silme girişiminizde anında tepki vermesini anlamadım takip mi ediyor acaba? Ediyorsa da niye kaçıyor o zaman? Kaç kez hayatınızdan çıkarmaya çalışmışsıniz hop mesaj atmış. Ben sizin yerinizde olsam bir daha yazmam. Adamın kaçan tavırları sizde biraz hırs yapmış olabilir. Bence o biraz daha açık bir ilişki istiyordu. O nedenle başta sizi birkac kez yoklamis ama olumsuz yanıt alınca ustelememis. Yine de medeni davranmış bizim abazanlar gibi seks için aşık rolü yapmamış.

Paul'u aklınızdan çıkarsanız iyi olur. Dikkatinizi başka yöne verin, yeni insanlar tanımak için çabalayın. Sağdan soldan silmeyin ama bence sizi üzecek kaba bir tavrı olmamış çünkü. Bir gün tekrar görüşmek istediğini söylerse o zamanki şartlarınıza göre düşünürsünüz ama şimdilik bu sayfayı kapatın
Teşekkür ederim tamamını okuduğunuz için. Evet bu hareketlerinden dolayı beni takip ettiğini düşündüm. Beni yokladığında olumsuz cevap da vermedim ki, bana görüşme teklif etmesi için açık kapı bırakmaya yeşil ışık yakmaya çalıştım. Mesela ilk yokladığında "nasılsın, burda ne kadar kalacaksın" diye sordu cevapladım ve yalnızlık can sıkıcı falan dedim. Yani gayet görüşme teklif edebilirdi orda. Diğer yoklamasında da basbaya "haftasonu ne yapacaksın" diye sordu ben cevap verdim anında, görüşme teklifi yapacak ümidiyle ama yapmadı. Yani yoklamalarında olumsuz bir tavrım olmadı kesinlikle.
 

angelangle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2021
23
25
35
Konunu okudum, dikkat çekici bir konu. Neden bu kadar tabularin var dindar bir insan mısın bu birinci soru? Eğer öyleyse yorum yapmak istemem, yok değilse bu kadar çekinmene ne gerek vardı? Bi de çok özel olacak belki ama bakire misin? Aradaki 14 yılda hayatında başka biri olmaması büyük talihsizlik, umarım Paul'den umudu keser önüne bakarsın, giden yıllar geri gelmiyor maalesef
Yoo, tabum yok aslında. Ama sadece 3 defa görüştüğüm bir erkekle cinsellik yaşayamam değil mi? Özel şeylerin yaşanması için zamana yayılması gerekir ilişkinin, güvenin oturması gerekir. Güven benim için çok önemli. En son ilişkimin 21 yaşında olduğunu söylemiştim, o ilişki bende travma yarattı. İlişki başladığında ben 18'dim, o 23'tü ve ikinci üni. okuyordu. Bana evlenme teklif etmişti, ben de kabul etmiştim. Cinsellik yaşamadık ama yakınlaşmalarımız olmuştu. Üç sene sonunda ben 21 yaşındayken ilişkimiz bitti çünkü memleketinden bir kızla nişanlandığını ve evleneceğini öğrendim. Beni çok sevdiğini, ailesine karşı gelemeyeceğini söyleyerek karşımda hüngür hüngür ağlamıştı. Belki de hoşlandığım erkeğe karşı kendimi kapıp koyveremememin sebebi bu travmadır. Çünkü cinsellik yaşamasam da yakınlaşmalarımız nedeniyle kendimi kötü hissetmiştim, o zamanlar dost görünümlü bir düşmanım vardı, bana "seni kullandı, senle eğlendi" tarzı laflar etmişti.
 

KudrAlobar

Ayak feministi
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
23.641
144.384
Yahu bu park olayına niye bazı hanımlar takılmış anlayamadım. Yurtdışında parklarda yürüyüş yapmak, bisiklete binmek vb. gayet popüler aktivitelerdir. Hava iyiyse güneşlenenler bile olur. Parklar zaten şehirlerin göbeğinde yer alır genelde. Üstelik bir de pandemi zamanı yani, bunu da hesaba katın rica edicimm.
Şu an sahilden bildiriyorum; parka gidilir, yürünür de piknik de yapılır ancak yemek yiyelim ya da bana gel veyahut parktan sonra bana gidelim diyen adama illa park diye tutturulmaz.

P.s. Sahilden bildirirken yanımda ilk randevuda seviştiğim kocam var.
 

MissCherryBlossom

Nirvana
Pro Üye
23 Ağustos 2012
38.040
156.515
Yahu bu park olayına niye bazı hanımlar takılmış anlayamadım. Yurtdışında parklarda yürüyüş yapmak, bisiklete binmek vb. gayet popüler aktivitelerdir. Hava iyiyse güneşlenenler bile olur. Parklar zaten şehirlerin göbeğinde yer alır genelde. Üstelik bir de pandemi zamanı yani, bunu da hesaba katın rica edicimm.


+++++++
Bir park lafi almis gidiyor, park da park. Sanki cocuk parkina gittiler??

orman yuruyusunu ben de severim gayet romantiktir, el ele tutusursun hayvanlari beslersin ... ne var bunda? 2 cift laf edemeyeceksem, karsi taraftan hicbir his gelmeyecekse, flort olmayacaksa o iliskiden nasil duygusal olarak doyabilirim? Her yorum yazan git adamin koynuna gir yazmis eee iyi de konu sahibesiyle aralarinda hicbir duygusal alisveris yok ki ne cinselligi? :KK51:
 

KudrAlobar

Ayak feministi
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
23.641
144.384
+++++++
Bir park lafi almis gidiyor, park da park. Sanki cocuk parkina gittiler??

orman yuruyusunu ben de severim gayet romantiktir, el ele tutusursun hayvanlari beslersin ... ne var bunda? 2 cift laf edemeyeceksem, karsi taraftan hicbir his gelmeyecekse, flort olmayacaksa o iliskiden nasil duygusal olarak doyabilirim? Her yorum yazan git adamin koynuna gir yazmis eee iyi de konu sahibesiyle aralarinda hicbir duygusal alisveris yok ki ne cinselligi? :KK51:
İkili ilişkiler her zaman belli sırayla ilerlemez. Yani her zaman önce duygusal doyum sonra cinsellik gelmez. Bazen cinsellik duygusal hisleri getirir beraberinde. Tabi ki bir kadın/adam ben duygusal yönden tatmin olmadan sevişmem diyebilir, kimse bir şey diyemez. Ancak o zaman bunu isteyen, aynı bakış açısına sahip bir karşı cinsle iletişim kuracak. Bu konuda adamın cinsellik istediği bariz. O zaman konu sahibi park diye tutturmayacak, kesip atacak.
 

MissCherryBlossom

Nirvana
Pro Üye
23 Ağustos 2012
38.040
156.515
İkili ilişkiler her zaman belli sırayla ilerlemez. Yani her zaman önce duygusal doyum sonra cinsellik gelmez. Bazen cinsellik duygusal hisleri getirir beraberinde. Tabi ki bir kadın/adam ben duygusal yönden tatmin olmadan sevişmem diyebilir, kimse bir şey diyemez. Ancak o zaman bunu isteyen, aynı bakış açısına sahip bir karşı cinsle iletişim kuracak. Bu konuda adamın cinsellik istediği bariz. O zaman konu sahibi park diye tutturmayacak, kesip atacak.

Zaten adamın beklentileriyle konu sahibesinin beklentilerini farklı olduğu bariz, ben de yazdım herkes yazdı. Sadece konu sahibesinin linçlenmesi saçma, adamın beklentilerine uymadı diye sen gerikafalısın adam Avrupalı adam çok rererörö demeye getirmiş insanlar bunu anlayamadım. Konu sahibesi hiçbir paylşaşımı olmayan biriyle beraberlik yaşayınca modern Avrupalı mı olacak yani?? Burda yazılanlar abes, kızlar daha önce sürtündüm kocişim anlar mı yazan toplumun üyeleri konu sahibesine yürüyüş yapmak istedi diye gerikafalı yazıyor?? Konu sahibesinin linçlenmesi abes dediğim gibi. Burda yorum yapanların derdi konu sahibesine yardımcı olmak değil ki, sen şusun busun yazmak :KK51: Yardımcı olmak isteyen adam gibi adamla kafalarınız farklı yazıp geçer bu kadar.
 

KudrAlobar

Ayak feministi
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
23.641
144.384
Zaten adamın beklentileriyle konu sahibesinin beklentilerini farklı olduğu bariz, ben de yazdım herkes yazdı. Sadece konu sahibesinin linçlenmesi saçma, adamın beklentilerine uymadı diye sen gerikafalısın adam Avrupalı adam çok rererörö demeye getirmiş insanlar bunu anlayamadım. Konu sahibesi hiçbir paylşaşımı olmayan biriyle beraberlik yaşayınca modern Avrupalı mı olacak yani?? Burda yazılanlar abes, kızlar daha önce sürtündüm kocişim anlar mı yazan toplumun üyeleri konu sahibesine yürüyüş yapmak istedi diye gerikafalı yazıyor?? Konu sahibesinin linçlenmesi abes dediğim gibi. Burda yorum yapanların derdi konu sahibesine yardımcı olmak değil ki, sen şusun busun yazmak :KK51: Yardımcı olmak isteyen adam gibi adamla kafalarınız farklı yazıp geçer bu kadar.
Linçlendiğini düşünmüyorum ben açıkçası. Biraz hiç hoşlanmadığım bir tabir olsa da tam karşılayan başka tabir bulamadığım için kullanacağım, kezban gibi davranmış konu sahibi açıkçası benim bakış açıma göre. Bunu sevişmek istemedi diye söylemiyorum. Beklentilerinin farklı olduğu bariz olan bir adamı kendi çizgisine çekmeye çalıştığı için söylüyorum.
 

MissCherryBlossom

Nirvana
Pro Üye
23 Ağustos 2012
38.040
156.515
Linçlendiğini düşünmüyorum ben açıkçası. Biraz hiç hoşlanmadığım bir tabir olsa da tam karşılayan başka tabir bulamadığım için kullanacağım, kezban gibi davranmış konu sahibi açıkçası benim bakış açıma göre. Bunu sevişmek istemedi diye söylemiyorum. Beklentilerinin farklı olduğu bariz olan bir adamı kendi çizgisine çekmeye çalıştığı için söylüyorum.

Kusura bakmayın hiç öyle düşünmüyorum. Siz ilk buluşmada beraberlik yaşadınız madem voaw çok modern bir insansınız, konu sahibesi yaşamadı diye kezban. Sizin diğer yorumlar da, diğer yorumcular da bunud emeye getirmiş bu kadar ben de buna katılmıyorum. İnsanlar çeşit çeşit, cinsellik yaşayınca ya da yaşamayınca modern/kezban olmuyorsun sadece kişisel tercihlerini yaşıyorsun. Bu kezban lafı da ayrıca mide bulandırıcı, toplum zaten kadın düşmanı bir de kadınlar terichlerine göre yaftalanıyor. Bizim insanlarımızın başka insanların tercihlerine saygılı olacağı gün ne zaman gelecek çok merak ediyorum.
 

KudrAlobar

Ayak feministi
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
23.641
144.384
Kusura bakmayın hiç öyle düşünmüyorum. Siz ilk buluşmada beraberlik yaşadınız madem voaw çok modern bir insansınız, konu sahibesi yaşamadı diye kezban. Sizin diğer yorumlar da, diğer yorumcular da bunud emeye getirmiş bu kadar ben de buna katılmıyorum. İnsanlar çeşit çeşit, cinsellik yaşayınca ya da yaşamayınca modern/kezban olmuyorsun sadece kişisel tercihlerini yaşıyorsun. Bu kezban lafı da ayrıca mide bulandırıcı, toplum zaten kadın düşmanı bir de kadınlar terichlerine göre yaftalanıyor. Bizim insanlarımızın başka insanların tercihlerine saygılı olacağı gün ne zaman gelecek çok merak ediyorum.
Yine algını kapattın cherry, okuduğunu anlamıyorsun. Dikkatle tekrar oku yazdığımı. Cinsellik yaşamadığı için mi demişim?
 

quzuu

fortis fortuna adiuvat
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
1.128
625
Modernliği ilişkide cinsel ilişki yaşayıp yaşamamakla bağdaştırmak aşırı aşırı saçma.konu sahibi sadece bir kaç defa vakit geçirdiği biriyle yakınlaşmak istememiş ne var bunda geri kafalı vs diyerek bence haksızlık edildiğini düşünüyorum konu sahibine
 

rosseyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2019
1.196
1.509
Yorumunuzu önyargılı buldum ne yazık ki. Hayatı boşa geçirmemek illa ki aşk yaşamakla mı olur? 21-35 yaşlarımı başarıyla geçirdim ben. Hukuk Fakültesini dereceyle bitirdim. Yüksek lisansı ve doktorayı da başarıyla tamamladım. Doktor ünvanını aldığımda daha 30 yaşıma basmamıştım bile. Belki bu süreçte kafamı ilişkilere yorsaydım eğitim ve kariyerimi aksatacaktım. Ki bir kuzenim var bunun örneği, üniversite hayatında ilişkilere harcadı enerjisini ve zar zor okulu bitirdi, aşırı düşük bir ortalamayla ve kariyeri de iyi değil şu an. Hem aşk hayatı olan hem kariyer yapan mükemmel insanlar da vardır belki, ama ben bunun istisna olduğunu düşünüyorum.
acaba adamın diğer bayanlarla çok rahat olması mı sizi ona karşı uzak durmaya itti.
yani siz yazmışsınız kızlarla çok rahat, belki de kız arkadaşı olduğunu düşündünüz. ya da başka bir kızla cinsellik yaşadığını?
bunlar karşıdaki kişiye yaklaşmayı engelliyor bence. sizin durumunuzda böyle birşey hissettim.
normalde bu kadar uzak davranmanızı başka türlü açıklamak zor
 

Nooption

memento mori memento vivere
Pro Üye
3 Nisan 2014
31.087
120.493
Yahu bu park olayına niye bazı hanımlar takılmış anlayamadım. Yurtdışında parklarda yürüyüş yapmak, bisiklete binmek vb. gayet popüler aktivitelerdir. Hava iyiyse güneşlenenler bile olur. Parklar zaten şehirlerin göbeğinde yer alır genelde. Üstelik bir de pandemi zamanı yani, bunu da hesaba katın rica edicimm.

yürüyüş yapmak piknik yapmak bisiklete binmek değil mesele. adam kaldığın kasabaya geleyim hafta sonunu beraber geçirelim demiş bana gel yemeğe demiş başka varmıydı hatırlayamadım siz ısrarla park demişsiniz🤷‍♀️
siz romantizm istiyorsunuz adam ısrarla sevişmek istiyor. siz her park dediğinizde bahane bulmuş bana komik geldi hala adama parka gidelim demeniz.
 

Nooption

memento mori memento vivere
Pro Üye
3 Nisan 2014
31.087
120.493
+++++++
Bir park lafi almis gidiyor, park da park. Sanki cocuk parkina gittiler??

orman yuruyusunu ben de severim gayet romantiktir, el ele tutusursun hayvanlari beslersin ... ne var bunda? 2 cift laf edemeyeceksem, karsi taraftan hicbir his gelmeyecekse, flort olmayacaksa o iliskiden nasil duygusal olarak doyabilirim? Her yorum yazan git adamin koynuna gir yazmis eee iyi de konu sahibesiyle aralarinda hicbir duygusal alisveris yok ki ne cinselligi? :KK51:

miss kim git adamın koynuna gir demiş?
adam başka bakıyor mezvuya dedik ki öyle.
adam park bahçe gezmek istemiyor sevişmek istiyor. ha uymuyorsa uzatılmaz muhabbet olur biter. adamın her atağını park teklifiyle karşılamazsın yani.