Ben mi önyargılıyim bilemiyorum fikirlerinizi bekliyorum

82 yaaindaki adamlarin gunduz vakti cami karsisinda kopege tecavuz ettigi bu dunyada bence hic iyi dusunmeyin ve bir daha asla slm dahi vermeyin.

Dün bu zamanlar markete gidiyorum yolda elimde tele bakıyordum karşımda bi adam 60 65 yaşlarında bi sanki beni yiycekmis gibi bakıyor gözlerimi kaçırdım baktım halen bakıyordu artık bu devir eski devir değil insan herkesten suphelenir oldu dikkat etmek gerekir

Öncelikle bir iki gün önce arkadaşının babasından rahatsız olan biri vardı konu açan konunuz ona benzemiş. 58 yaşında adam gördüyseniz selam verip geçerdiniz işyerine oturmaya neden gidiyorsunuz hadi gittiniz sigara muhabbet falan nedir. Evli olduğunuzu da bile bile eşinizde yokken hem hiç uygun olmamış yaptığınız. Hem eşiniz başka şehirdeyse sizde gidin yanına. E Kim olursa olsun işyerine gdip oturmazdım ben olan olmuş bir daha selam verip geçersiniz kapınıza gelecek hali yok mesafenizi koyun nasıl iyi niyetli yaklaşıyorsunuz alkol muhabbeti falan ne münasebet.
dejavuuu kuzunun cinsiyeti belli oldu mu :)
sanki içimden erkek olacak gibi geliyor:spor::spor:
hayırlı sağlıklı olsun da :KK68:

ayyaşdan ne beklenır.bıdaha geçmeyın o dukkanın onunden.slm bıle vermeyın telefonla konuşur gıbı yapın dukkanın onunden gecerken yada.

böyle durumlarda en iyi çözüm kişiyle kesinlikle muhatap olmamak,zaten haddini aşmış mümkünse kızı ile de çok muhatap olmamak sizin için iyi olur. çünkü sizin ne zaman evde tek olduğunuz olmadığınız durumlarını kızı vasıtasıyla öğrenebilir aman dikkat edin.adam kesinlikle sapık..ama insanlar gerçekten azıttı korkmamak elde değil..

böyle durumlarda en iyi çözüm kişiyle kesinlikle muhatap olmamak,zaten haddini aşmış mümkünse kızı ile de çok muhatap olmamak sizin için iyi olur. çünkü sizin ne zaman evde tek olduğunuz olmadığınız durumlarını kızı vasıtasıyla öğrenebilir aman dikkat edin.adam kesinlikle sapık..ama insanlar gerçekten azıttı korkmamak elde değil..
Aynen bosuna dememisler babana guvenme diye

Back
X