Ben mi sorunluyum?

sailormercury

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
257
140
103
Benden yaşça büyük bir ev arkadaşım var, ikimiz de çalışıyoruz. Sıkıntımız sürekli ilgi beklemesi, aşırı samimiyet sarılma sürekli vs. Ben de kesinlikle bu yapıda biri değilim. En büyük sıkıntı da kıskançlık. Birçok ortak arkadaşımız var aynı ortamlara giriyoruz, biriyle konuşsam gülüşsem eve gelince surat, ilgi odağı olamazsa ortamda herkese surat, eve girince beni onlar kadar sevemedin vs, Laflar.
Yemek yapsam arkadaşı davet etsem(ortak arkadaş ve haberli çağırıyorum) surat mesafeli davranmalar arkadaşa ve bana. Sevgilime yemek yapıp götürsem, birazını eve ayırsam asla yemez o yemeği, ki sevgilimle de arkadaş bu sefer ikimize de surat tavır günlerce hem de.
Evde yemek yerken çay vs faslında birlikteyiz, onun dışında çok fazla bir şey yapamıyoruz yani açıkçası çok da zamanım olmuyor. Ama o da sürekli birlikte gezelim tozalım vakit geçirelim istiyor. Arada çıkalım diyorum geziyoruz ediyoruz birkaç gün iyi sonra yine tavır. Sevilmediğini düşünüyor hep çevre tarafından yardım alalım dedim o da yok sorun benim ilgisizliğimmiş, sevgilime ona davrandığım gibi davranmıyormuşum.
Bazen kendimi suçluyorum o kadar mı kötüyüm diye ama gerçekten bir tartışma kavga yok tek sorun ona göre istediği ilgiyi vermemem onu sevmemem vs. Ve bu aralar gerçekten yoruldum.

benzer bir arkadaş kardeşimde vardı iş arkadaşıydı.. üstelik evliydi....bir gün kardeşim dayanamayıp, sorunları konuşup onunla görüşmek istemediğini söylemiş. bir hafta evde kocasına ağlamış :) kocası kardeşimle konuşup barışmalarını sağlamıştı o da daha dikkatli olacağının sözünü vermişti... kör topal gidiyorlar şimdi :)

Benden yaşça büyük bir ev arkadaşım var, ikimiz de çalışıyoruz. Sıkıntımız sürekli ilgi beklemesi, aşırı samimiyet sarılma sürekli vs. Ben de kesinlikle bu yapıda biri değilim. En büyük sıkıntı da kıskançlık. Birçok ortak arkadaşımız var aynı ortamlara giriyoruz, biriyle konuşsam gülüşsem eve gelince surat, ilgi odağı olamazsa ortamda herkese surat, eve girince beni onlar kadar sevemedin vs, Laflar.
Yemek yapsam arkadaşı davet etsem(ortak arkadaş ve haberli çağırıyorum) surat mesafeli davranmalar arkadaşa ve bana. Sevgilime yemek yapıp götürsem, birazını eve ayırsam asla yemez o yemeği, ki sevgilimle de arkadaş bu sefer ikimize de surat tavır günlerce hem de.
Evde yemek yerken çay vs faslında birlikteyiz, onun dışında çok fazla bir şey yapamıyoruz yani açıkçası çok da zamanım olmuyor. Ama o da sürekli birlikte gezelim tozalım vakit geçirelim istiyor. Arada çıkalım diyorum geziyoruz ediyoruz birkaç gün iyi sonra yine tavır. Sevilmediğini düşünüyor hep çevre tarafından yardım alalım dedim o da yok sorun benim ilgisizliğimmiş, sevgilime ona davrandığım gibi davranmıyormuşum.
Bazen kendimi suçluyorum o kadar mı kötüyüm diye ama gerçekten bir tartışma kavga yok tek sorun ona göre istediği ilgiyi vermemem onu sevmemem vs. Ve bu aralar gerçekten yoruldum.
Eşim beni bu kadar darlamıyor ya.
Evet sorun sizde. Mesafeyi ayarlayamamış ve çok yüz vermişsiniz.

Eşim beni bu kadar darlamıyor ya.
Evet sorun sizde. Mesafeyi ayarlayamamış ve çok yüz vermişsiniz.
Aslında en başından böyleyim bunu ona önce de belirttim bir şey değişmedi ama sevgilime doğal olarak çok ilgi gösteriyorum. Şimdi de isteyince ilgili olabiliyorsun tavrı. Bir şey olmamış gibi takmıyor gibi de davranıyorum ama ciddi ciddi bunalıma giriyor ve bunun yardımla çözülebileceğine inanmıyor ilgisizlikten mutsuz olduğunu düşünüyor.

nasıl çevreniz bu kadar ortak oldu?
önce bu meseleyi çözün.
evde ablanızla yaşasanız çevreniz ortak mı olacaktı?
her yere birlikte gitmeyin.
sevgilinizle bir araya getirmeyin.
özelinizi paylaşmayın.
kısacası hayatlarınızı ayırın, mesafenizi koyun.
ben darlandım burada.
bunun nasıl normal olduğunu düşünebildiniz?

Aslında en başından böyleyim bunu ona önce de belirttim bir şey değişmedi ama sevgilime doğal olarak çok ilgi gösteriyorum. Şimdi de isteyince ilgili olabiliyorsun tavrı. Bir şey olmamış gibi takmıyor gibi de davranıyorum ama ciddi ciddi bunalıma giriyor ve bunun yardımla çözülebileceğine inanmıyor ilgisizlikten mutsuz olduğunu düşünüyor.
O zaman ilgi görebileceği biriyle görüşsün o zaman. Sevgilisi değilsiniz ki. Açıkca söyleyin bence.
İmkanınız varsa taşının derim.

nasıl çevreniz bu kadar ortak oldu?
önce bu meseleyi çözün.
evde ablanızla yaşasanız çevreniz ortak mı olacaktı?
her yere birlikte gitmeyin.
sevgilinizle bir araya getirmeyin.
özelinizi paylaşmayın.
kısacası hayatlarınızı ayırın, mesafenizi koyun.
ben darlandım burada.
bunun nasıl normal olduğunu düşünebildiniz?

Küçük bir yerdeyiz aynı yerde çalışmıyoruz ama meslektaşız hepimiz o yüzden ortak arkadaş çok. Özelimi paylaşmıyorum şükür. Önceden bize katılsın diye uğraşırdık ortamlarda şimdi pek üstelemiyoruz.

bazı insanlar böyle malesef hep ilgi alaka beklerler sizde sorun yok,
ergenlikte kalıyorlar bazıları malesef :))

Teşekkür ederim kızlar çevreden hep kadınla biraz ilgilensen diye öğüt veriliyor sürekli ben de kendimde sıkıntı görmeye başlamıştım içimi rahatlattınız :KK200:

Kiz arkadaslarin arasinda arada olur boyle tatlis kiskancliklar insan arkadasini paylasmak istemez dicem de anladigim kadariyla siz zaten ev arkadasinizla oyle cok samimi degilsiniz heralde eger oyleyse karsi taraf bff falan olmak istiyor anladigim kadariyla ama bu tarz seyler de icten gelir iki tarafin da kendini cok yakin gormesi gerekir oyle olmasi icin. Kendisini sizin sevgilinizle kiyaslamasini hic anlayamadim zaten orasi bambaska bir olay. Bence siz cok yuz goz olmayin ev arkadasiniz diye yapisik gezmeniz gerekmiyor baktiniz tavirlari daha da can sıkıcı hal almaya basladi mumkunse daha yakin oldugunuz bir arkadasinizla eve cikin ya da yalniz.

Kusura bkmada hic normal degil kesinlkle tedavi olmasi gereken bi insan. Sende uzak dur derim. Saplanti haline getirmis seni .
Sende bi sknti yok hayatini yasiyorsun normalce anormal olan o ..
Mesajlari okurken bile tirstim...

Back
X