Güldüğum zamanlar birseyler ters gitmek zorunda sanirim
Yeni biriyle tanistim dun butum gun benle ilgilendi yuzumu guldurdu onu kendime yakin hissettim hemen sevdim.. daha 16 yasindayim belki erken bunlar ama sanirim kendime benim her zaman yanimda olcak bi erkek ariyorum.. her neyse .. instamessage programinda tanistik dun .. bugunde bulusucaktik ama gece bana dudaklarin cok guzel diye msj atti bulusmakdan korkuyodum dahada korktum sonra bi kac cirkin msj da atinca engelledim programida kaldirdim .. bu cocugu daha yeni tanimistim tabii ki baglanmadim ama canimi yakan şu..
Ben daha kucugun heleki sapiksil seyler icin ama neden bana her zaman bu gozle bakiyolar .. en kibar diye bilcegim sekilde tipimde "kotu kiz" tipimi var..
Ama sanmam.. kisa seyler giyerdim ama artik giyemiyorum hem babam asla izin vermez hemde kesikleri acmakdan hoslanmam her ne kadar onlari takmasam da.. ustum genelde normal kisa kollu giyerim .. yani onda da bisey yok .. neden bana boyle davraniyolar.. 2 yildir ciktigim kisiylede bunlar yuzunden ayrildik .. sorun bende mi onlarda m i? Eger onlardaysa hic mi duzgun yok ?akil sadece sapikligami calisiyo ...
16 yasindasin ne aski diyceksiniz belki ama sevilmekden hoslaniyorum yanimda birinin olmasini istiyorum belki annemi kaynetyigim icin onum boslugumu doldurmak istiyorum bilmiyorum ama her zaman konusabilcegim biriolsun istiyorum .. onunlayken aglamam asla mumkun olmasin..
Sanirim inş son konum olcak bu.. daha acmak istemiyorum ..
yaşından önce daha dediğine göre küçük olduğunun farkındasın, dün tanıştın bugün buluşcaktık diyosun ne cesaret, hiç mi haber okumuyosun hiç mi dünyadan haberin yok, kesikleri açmak ne demek onu da anlamadım
^.^ sorun sende degil cnm. Sorun erkeklerin tam olarak sol beyin loblarinda sagda olabilir. Akillari fikirleri tam olarak onlara calisiyor. Ama uzulme normalleride var ^.^ . Sen kimseye guvenme ozellikle internetten tanistiklarina. Canini da sikma. Ben eminim karsina cok iyi biri cikcak sadece bole zamanlarda kendini koru.
Pekii ♥ çok tesekkur ederim..canım annenin olmayışına çok üzüldüm,yaşın çok genç herkese güvenme derim,sorun sende değil canım erkeklerde sorun tabi hepsinde değil o yüzden doğru kişiyi bulmak gerek ama senin yaşında biri bunu pek ayırt edemez..özelliklede internetten vs kimseye sakın güvenme..normalde biriyle tanıştın diyelim ona ilk başta nasıl bir ilişki istediğini açıkca söyle ve niyetin cinsellikse ben yokum de..zaten dürüstse kabul eder..
Eger bi sitede tanisaydim bende guvenmezdim bu dedigim program instagram denen resim yukleme programinin chat yeri kac yasinda oldugundan felan emindim.. bide tek gitmiycektim..
Bacagim kesik izleriyle dolu onlar..
bu çocuğu önceden tanıyomuydun instagram nedir bilmiyorum millet resim paylaşıyo o mu, tanımadığın birinin resmini gördün chatleştiniz buluşmaya karar verdiniz bu mu
Evet o.. tanimiyodum
Benimle ayni yasta diye korkum cok daha azdi ilk o yazdi sonra konusmaya basladik dediginiz gibi oldu
herhangi bi siteden hiçbi farkı yok yani ha bi chat sitesinde tanışmışsın, önceden öyle olurdu chatte tanışırdı millet msnler verilirdi msn'de konuşulurdu resimler paylaşılırdı falan filan, aynı şey yani, adı instagram olmuş direk resim paylaşıyosun, ayrıca senin yaşın erkeklerin beyninin bacakları arasında olduğu bi yaş, ha ilerleyen zamanlardada beyinleri çoğu zaman aşağıda ama en azından yaş ilerledikçe kendilerini frenliyolar diyim, ama 16 yaşında bi erkek için cinsellik hayatının %98'idir
kendine mukayyet ol, bak başında bir anneciğinde yok baba ne olsa anne gibi olmaz, sağını solunu kesme huyunuda bırak kendine yatırım yap, aşk elbet seni bulur, sen ne kadar kaliteli bi insan olursan o kadar kaliteli ortamlara girersin ve o tip insanlarla tanışırsın, bunu unutma
Ah canım benim, beni 16 yaşıma götürdün :) Bu yaşta arkadaşlık çok önemlidir. Erkeklere sevgili adayı olarak değil, arkadaş olarak bakmalısın, etrafında bir çok insan vardır eminim, onları gözlemle, iyi kızlar, iyi erkekler var içlerinde emin ol. Arkadaşlarını güzel ortamlardan seç, okuldan dershaneden, ve bence çalışkan, derslerinde başarılı, kitap okuyan, konuşması düzgün kültürlü insanlarla arkadaş olmaya çalış.
Sevgi ve ilgi ihtiyacını gerçekten iyi anlıyorum, ama bu yüzden kimsenin peşinden koşma, hiç kimse etrafında "beni sev, beni sev" diye dolaşan birini sevmez, en kısa sürede ondan kaçar.Sen kendini geliştir, sen kültürlü akıllı bir insan olursan karşına çıkanlar da öyle insanlar olur. Sana söyleyeceğim son şey arkadaş ya da sevgili kimseyi hayatının merkezine koyma, asla istemediğin hoşuna gitmeyen bir şeyi yapma. Ha bir de erkek arkadaşlarınla yalnız buluşma, kızlı erkekli grup şeklinde cafe gibi yerlerde ara sıra buluşabilirsiniz. Uzaktan tanı, sevebileceğin güvenebileceğin bir insan olduğuna emin olduğun zaman duygusal bir ilişkiye girebilirsin.
Canim benim ben de sevgilimle lise 1 i yeni bitirmistim daha lise 2 nin baslariydi o zaman tanismistim 15-16 yaslarinda.. tabi burda yazilanlar cok dogru 16 yasinda bi erkek -cogunlukla-kizlara cinsel obje olarak bakar. Boyle bir tipe de denk gelmistim- ha duzgunu yok mudur vardir onu diyecem iste biz erkek arkadasimla hala devam ettiriyoruz iliskimizi liseyi bitirdim haftaya universiteye baslayacagim dusun 2 ay sonra 3. Yilimiz dolacak 4.senemize girecegiz :) demek istedigim oyle internetten falan tanismayi ben pek uygun bulmuyorum nedense. Hani duzgun iliskiler de olabiliyor netten ama sen fazla guvenme yine de. Hep yaninda olacaj bir erkek arkadas arayisindansa her aninda yaninda olabilecek bir kiz arkadas,bir dost arayisina gir eminim senin icin daha iyi olacaktir.. bu ask islerini de akisina birak eminim ki yuzun gulecek :)) biraz karisik yazdim mobilden yaziyorum k.bakma
herhangi bi siteden hiçbi farkı yok yani ha bi chat sitesinde tanışmışsın, önceden öyle olurdu chatte tanışırdı millet msnler verilirdi msn'de konuşulurdu resimler paylaşılırdı falan filan, aynı şey yani, adı instagram olmuş direk resim paylaşıyosun, ayrıca senin yaşın erkeklerin beyninin bacakları arasında olduğu bi yaş, ha ilerleyen zamanlardada beyinleri çoğu zaman aşağıda ama en azından yaş ilerledikçe kendilerini frenliyolar diyim, ama 16 yaşında bi erkek için cinsellik hayatının %98'idir
Çok doğru. Hepimiz aşık olduk, olmak istedik . Ilgiyi, sevilmeyi kim istemez ki ? Yalnız tespit harika. Bu yaşlarda, kaldı 18-19 yaşındaki erkeklerin bile beyni başka tarafında çalışıyor. Çok da genellememek lazım ama ben bu yaşlardaki sevginin masum bir sevgi olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta erkekler kadınlar kadar çabuk olgunlaşmıyor.
Sen derslerine bak ve iyi arkadaşlıklar edin canım. Doğru kişi mutlaka çıkar karşına. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?