ben mi sorunluyum . ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bende seniiiii...sevyom...iyi geceler ...erken yat bakim...dün geceden uykusuzsun:))

sonra okulda ki en mor gözlü kız sen olursun...şimdi diyecen ki nasıl olsa **kız şeyisi**

...olsun...o kaa kızın içinde kraliçe kimmm...Eslem :))

Yatsam yatakta kivrancam uyuyamiyoruum >_< heee derdim oliyim onlarda kisaa bidee hepsi bebee

Hayir bitane kiz var cok guzel elimde kalirsa o kalir ama o da kisa P gururlanarak yuruyorum

Son düzenleme:
sorun sende 16 yaşındasın 2 yıl biriyle çıkmışsın yani 14 yaşında okul yerine aşkmı düşünüyodun? dikkat et o sitelerde düzgün adamlar olmaz sen büyü oku meslek sahibi ol önce erkeklerden de çok şey bekleme olurmu aldatılan kadınların dayak yiyenlerin ana kuzusuyla evli olanların konularını oku (bana kızma olurmu)

Kizmam ki ablacik :)
Lise1 deydim cok da kucuk degil kii ^^ ustelik ilk 7. Sinifdami ne olmustu... o zamanlar mutluydum 7 de ki cikmam degilde cok yakin erkek arkadas gibiydi zevki vardi .. ^^ lise 1 de cokcok sevdim 2 sene surdu ama annem öldukten sonra benden faydalanmaya calisinca bitti.. yani bence bu tamamen kafa oyalayan bisi o yuzden guzel... olur peki tesekkur ederim ^^

Esortmani giydim kadin konustu konustu ama ben tın... 2 tanede kizla yakinlartim amaaa dil ve a. Dersinde su videoyu izledik Can Dündar - YouTube
Agladim ama ordaki dusundurulenlerden degil.. bi gun mezun olursam , bi gun evlenorsem kim yanimda olucak..??? Herkesin annesi olcak benim olamiycak.....

Mezarimizda hepimiz yalniz olcaz Eslem. O yuzden oyle seyler dusunme kendini uzme. Heyy bak ne guzel ^.^ daha guzel hatta cok cok daha guzel gunlerin olcak sen yeter ki hep boyle gulumse

Merhaba Eslemciğim ,

ALLAH(C.C) annene rahmet eylesin ve günahlarını affetsin inşaALLAH(C.C)...

Lütfen kendine dikkat et. Zor ama hayatının en güzel yaş dönemlerinden birindesin. Bu dünyada iyi insanlar olduğu kadar kötü insanlarda var. RABBİM(C.C) seni kötülerden krusun hep iyileri çıkarsın karşına (amin)... Sana tek tavsiyem oku, bilgilen ve o kötü sitelerden , kötü ortamlardan uzak dur... Kendine yalnız hissettiğinde aç ellerini dua et ALLAH(C.C)'a.. içinden ne geliyorsa söyle. ALLAH(C.C) kullarını yalnız bırakmaz Eslemciğim... unutma herkes seni unuttuğunda ALLAH(C.C) seni unutmayacak hiçbir zaman buna bütün samimiyetinle inanırsan karşılığını iyi bir biçimde göreceksin...
Bu arada bir daha konu açmayacağım demişsin. konuşaya ihtiyaç duydukça aç bence kendini böyle şartlama...

Canım ALLAH(C.C)'ım yar ve yardımcın olsun... İnan bazen aklıma geliyorsun. Aklımda yer etmişsin... Okul döneminde başarılar dilerim.

Son düzenleme:

Ya Allahi hissedemiyosam ablacik..?
Amiin insallah... yazdiginiz hersey icin cok tesekkur ederim ablacik

Ya Allahi hissedemiyosam ablacik..?
Amiin insallah... yazdiginiz hersey icin cok tesekkur ederim ablacik

Tüm samimiyetinle yönel RABBİN(C.C)'e canım... Hissedeceksin buna eminim...

Son düzenleme:
Hemde simdiden >_< ders felan degil herkes beni tanima cabasinda daha her hocayla tanismadim ama klasik tanisma.. ad soyad.. nereli oldugum nerdenn geldigim vee anne baba meslek .. babami soyledikten sonra annen demiyolar mi o kadar canim yaniyoki hele öldugunu soyledigimden sonra bakislari icimi acitiyo .. .aciyarak bakiyolar.. tenefuste sirf bundan benle yakin olmaya calisiyolar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…