Ilk defa net de bi erkekle konustum .. bide normalde bende korkardim cok ama budq daha cocuk diye dusundum ..sorunlu olan sen değılsın
sorunlu olan o yaştakı erkekler
benımde 16 yaşında bı kız kardeşım var geçen faceını kurcalayım dedım bütün o yaş grup erkek arkadaşları saçma sapan resımler çekmış
saçma sapan sözler vs.
benım evın karşısında lıse var, her gün görüyorum o küçük ergenlerı.
Senı anlamaya çalışıyorum, daha küçüksün yakın zamanda annenı kaybettın çok büyük bır acı ben olsam ben bıle üstesınden gelemezdım galıba.
Şuan sevgıye ılgıye ıhtıyacın var ama lütfen bu sevgıyı ınternette tanımadığın erkeklerde arama.
dün tanıştık bugün buluşalım olayına da sakın bır daha gırme, ben bıle kaç yaşındayım asla cesaret edemem böyle bırşeyı aç haberlerı oku bak neler oluyor.
Başına kötü bırşey gelsın ıstemem konularının hepsını bılıyorum çok üzülüyorum sana.
keşke ımkan olsada yardımcı olabılsem sana.
Dıkkat et kendıne cıcı kız![]()
Peki..
Cok teseekir ederim ♥
O okulda ki duyulmalarida hic kafana takma elbet kafa dengi birini bulursun ama sole yap herkese her zaman karsilik verme karsilik vermene deger insanlarla tartismak bile cok zevklidir ama seviyesi cok dusuk insanlarla cok sinur bozucudur. Kimse icinde canini sikma o anlatir belki tartismanizi ama elbet arkadas edinirsin. Herkes o kizin agzina bakip hareket etmez cnm hic moralini bozma. Pozitif yaklas kotu seyler dusunme. Bak goruceksin guzel olcak. Birde hep sole dusun okul bitince universitede olcaksin ona odaklanirsan hem zaman gecer hemde cok faydali olur sana :) ben inaniyorum guzel dostluklarin olucagina ^.^
Ben karsilik vermeden duramam ki zaten eminim o okulda her zaman solugu mudur yardimcisinda alicam..
Benimle ayni goruste insan oldugunu sanmiyorum.. insallah guzel olucak..
Cok tesekkur edeeim ablacik♥