• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi sorunluyum . ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sorunlu olan sen değılsın
sorunlu olan o yaştakı erkekler
benımde 16 yaşında bı kız kardeşım var geçen faceını kurcalayım dedım bütün o yaş grup erkek arkadaşları saçma sapan resımler çekmış
saçma sapan sözler vs.
benım evın karşısında lıse var, her gün görüyorum o küçük ergenlerı.

Senı anlamaya çalışıyorum, daha küçüksün yakın zamanda annenı kaybettın çok büyük bır acı ben olsam ben bıle üstesınden gelemezdım galıba.
Şuan sevgıye ılgıye ıhtıyacın var ama lütfen bu sevgıyı ınternette tanımadığın erkeklerde arama.
dün tanıştık bugün buluşalım olayına da sakın bır daha gırme, ben bıle kaç yaşındayım asla cesaret edemem böyle bırşeyı aç haberlerı oku bak neler oluyor.
Başına kötü bırşey gelsın ıstemem konularının hepsını bılıyorum çok üzülüyorum sana.
keşke ımkan olsada yardımcı olabılsem sana.
Dıkkat et kendıne cıcı kız :54:
Ilk defa net de bi erkekle konustum .. bide normalde bende korkardim cok ama budq daha cocuk diye dusundum ..
Peki..
Cok teseekir ederim ♥

O okulda ki duyulmalarida hic kafana takma elbet kafa dengi birini bulursun ama sole yap herkese her zaman karsilik verme karsilik vermene deger insanlarla tartismak bile cok zevklidir ama seviyesi cok dusuk insanlarla cok sinur bozucudur. Kimse icinde canini sikma o anlatir belki tartismanizi ama elbet arkadas edinirsin. Herkes o kizin agzina bakip hareket etmez cnm hic moralini bozma. Pozitif yaklas kotu seyler dusunme. Bak goruceksin guzel olcak. Birde hep sole dusun okul bitince universitede olcaksin ona odaklanirsan hem zaman gecer hemde cok faydali olur sana :) ben inaniyorum guzel dostluklarin olucagina ^.^

Ben karsilik vermeden duramam ki zaten eminim o okulda her zaman solugu mudur yardimcisinda alicam..
Benimle ayni goruste insan oldugunu sanmiyorum.. insallah guzel olucak..
Cok tesekkur edeeim ablacik♥

:) benmde lise hayatim o odada gecti :) ama bir sey olmaz canm icini ferah tut iyi dusunmeye calis ^.^

^.^ bende cok stresslyim hatta hayatimda hep panik olarak aniliyorum ^.^ yrn benm icinde cok stresli bir gun ama dusunmemeye calisiyrm. Bak ne dicem ben ilkokulda 4 lisede 3 okul degistrdm. Hemde hepsi ayni yerde *.* her yeni okulda yeni stres yasadim. Ama simdi bakiyrmda bana cok yarari oldu. Herseye her zaman iyi yonuyle bakmaya calis cnm benm kendi bu kdr stresse sokma allah korusun hastalanirsin bak kendimden biliyorum. Ben annemi degil ama babami kaybettim ve 3 ay boyunca hic aglamadim tepki bile vermemistim. Sonra bi gun bayilmasim. Asiri stresten hastalnmsm o gun bi agladim ^.^ gorsen hastanede olduruolr sanirsn. Ama o zaman anladim hayatin gelip gecici oldugunu cunku en yakin arkadsimi kaybetmistm. Ama naptim bliomsn? Lise sondaydim ve babamin istedigi gbi universtyi kazandm hemde onun istedgi bolumu simdi onu bitrdim :) hatta yetmedi ikinciyi okycam simdi ^.^

canım erkeklerin çoğu maalesef böyle.evet sevilmeye ihtiyacın var anlıyorum ama bence üniversiteye başlamadan hayatına kimseyi sokma yıpranırsın.zaten o yaştaki bi erkek ne düşünecek?80 yaşında olup da sapıklık yapan erkekler bile var.çok dikkat etmek lazım.senin tipinle alakası yok olayın.bu her bayanın başına gelen son derece sıradan bir durum.zihniyetleri bozuk erkeklerden kaçabildiğin kadar uzağa kaç.sadece iyi arkadaş olabileceğin,sana cinsel yönden yaklaşmayan insanlar olursa onlarla arkadaşlık yap.niyetlerini anladığın anda uzaklaş.bunlar yine iyi.daha toylar,direk niyetlerini belli ediyorlar canım.bir de kurtlar vardır ki sen küçük bir kuzusun onlara çok dikkat etmen lazım,onlar asıl niyetlerini belli etmezler.Allah seni iyilerle karşılaştırsın.

Son düzenleme:
^.^ bende cok stresslyim hatta hayatimda hep panik olarak aniliyorum ^.^ yrn benm icinde cok stresli bir gun ama dusunmemeye calisiyrm. Bak ne dicem ben ilkokulda 4 lisede 3 okul degistrdm. Hemde hepsi ayni yerde *.* her yeni okulda yeni stres yasadim. Ama simdi bakiyrmda bana cok yarari oldu. Herseye her zaman iyi yonuyle bakmaya calis cnm benm kendi bu kdr stresse sokma allah korusun hastalanirsin bak kendimden biliyorum. Ben annemi degil ama babami kaybettim ve 3 ay boyunca hic aglamadim tepki bile vermemistim. Sonra bi gun bayilmasim. Asiri stresten hastalnmsm o gun bi agladim ^.^ gorsen hastanede olduruolr sanirsn. Ama o zaman anladim hayatin gelip gecici oldugunu cunku en yakin arkadsimi kaybetmistm. Ama naptim bliomsn? Lise sondaydim ve babamin istedigi gbi universtyi kazandm hemde onun istedgi bolumu simdi onu bitrdim :) hatta yetmedi ikinciyi okycam simdi ^.^

Aslinda cabuk uyum saglarim ama etraftakileri sevmem lazim ustelik hepsi kiz .. kiz lisesi dedikodulari konusanlari bol bundan nefret ediyorum yanimsa birinin hakkinda konusulmasindan hoslanmam o yuzden cok zor kizlarla arkadas oluyorum .. bilmedigim bi ortam ustekik normal lise ben guzel sanatlardaydim derslerde cok zorlancam .. agliycaksam yanimdq biri varsa tutarim yok sa tutmam ..
Allah rahmet eylesin ♥

canım erkeklerin çoğu maalesef böyle.evet sevilmeye ihtiyacın var anlıyorum ama bence üniversiteye başlamadan hayatına kimseyi sokma yıpranırsın.zaten o yaştaki bi erkek ne düşünecek?80 yaşında olup da sapıklık yapan erkekler bile var.çok dikkat etmek lazım.senin tipinle alakası yok olayın.bu her bayanın başına gelen son derece sıradan bir durum.zihniyetleri bozuk erkeklerden kaçabildiğin kadar uzağa kaç.sadece iyi arkadaş olabileceğin,sana cinsel yönden yaklaşmayan insanlar olursa onlarla arkadaşlık yap.niyetlerini anladığın anda uzaklaş.bunlar yine iyi.daha toylar,direk niyetlerini belli ediyorlar canım.bir de kurtlar vardır ki sen küçük bir kuzusun onlara çok dikkat etmen lazım,onlar asıl niyetlerini belli etmezler.Allah seni iyilerle karşılaştırsın.
Masumca sevilmek isterim .. baska gozle bakmasin bana daha kucugum ..
Bidaha internetten bi erkekle konusmam ama normal hayatimda da dogru insanlar olamiyo 2 sene boyunca ciktigim kisi bile (benden2yasbuyuk) en sonunda cinsel seyler yok diye birakti ..
Sonra baska biriyle tanistim ona az baglandim ama belli etmedim konusmadim hic onceden uyisturucu kullanmis hala var mi bilmiyorum ..
Normal erkei mi yok ..
Peki♥ cok tesekkur ederim

Basaramicam deme hic -.- ben yapicagina inaniyorum bak subatta bakcaz hep birlikte karnene ^.^ sende cabalicaksin ama yapamadiklrini bizlere sor bizlerde yardim ederiz ^.^

Kac saattir yatakta saga sola donuyorum bu saatlerde uyumayanalisik degilim uyuyamiyorum :((((( ama yarin okulum var ve 6.30 da kalkmam gerek normalde 4 gibi uyurum ama zombi olmak istemiyorum :(( lutfen ne uyku getirir biliyosaniz yazarmisiniz ablaciklar :((

Son düzenleme:
Kac saattir yatakta saga sola donuyorum bu saatlerde uyumayanalisik degilim uyuyamiyorum :((((( ama yarin okulum var ve 6.30 da kalkmam gerek normalde 4 gibi uyurum ama zombi olmak istemiyorum :(( lutfen ne uyku getirir biliyosaniz yazarmisiniz ablaciklar :((

kafandakilere sünger çekmen ilk şart. kafası karışık insan uykuya dalmakta güçlük çeker.
melisa çayı iyi geliyor diye duymuştum.
benim duş almak getirir mesela uykumu.
en olmadı gözünü yoracak şeyler yap kitap oku, küçük puntolu olursa daha çabuk uykun gelir :1:

kafandakilere sünger çekmen ilk şart. kafası karışık insan uykuya dalmakta güçlük çeker.
melisa çayı iyi geliyor diye duymuştum.
benim duş almak getirir mesela uykumu.
en olmadı gözünü yoracak şeyler yap kitap oku, küçük puntolu olursa daha çabuk uykun gelir :1:

Melisa cayi ne bilmiyorum ama bi mutfaga girsem evi patlatirim sanirim .. >_< bu saatte dus alamam korkarim takintiliyim hele kitaolarda okumaya baslarsam nolursa olsun birakmam sabaha bitiririm >_<
Kucuk puntolu ne demek ? Tesekkur ederim

Melisa cayi ne bilmiyorum ama bi mutfaga girsem evi patlatirim sanirim .. >_< bu saatte dus alamam korkarim takintiliyim hele kitaolarda okumaya baslarsam nolursa olsun birakmam sabaha bitiririm >_<
Kucuk puntolu ne demek ? Tesekkur ederim

yazı boyutu küçük demek istedim yani gözlerin daha çabuk yorulur uykun gelir manasında :1:
melisa çayını şimdi değil de, sonradan aktarlara sorup alabilirsin.

Canım senin yaşındaki erkekler ergen döneminde oldugu için hepsi bu tarz davranışlar sergiliyor
O yuzden onların bu muamelesinden dolayı kendini sorumlu tutma
Ama kabullen yani, bu yaşta hepsi böyle

Sevgili konusunda ben de senin gibiyim, sevgilim olunca çok mutlu oluyorum :) Az kaldı desem ? Lise bitip üni ye başladıgında kuracagın ilişkiler daha düzgün olacak, o zaman sevgi ve aşka doyacaksın desem ? :)

Şu an ben de o programı kurup tanımadıgım bi insana bu akşam olan rezaleti anlatmak istiyorum :) İnsana tanımadıgı bi insanla dertleşmek iyi geliyor olsa gerek :) Tanıdıgım insanlara anlatmak istemiyorum, zaten tanıdıgım insanların hepsi buymuş. Yalnızım dedigimde hiç yalan yokmus, yarın bıgun hasta olsam, dugunum olsa, yanıma gelecek, bi mesaj atacak bir tek arkadaşım yok biliyor musun. Öyle igrenç, öyle tiksinç bi insanım ben. İnsanlar nasıl kaçacagını şaşırıyor benden. Ben de hasta olmam o zaman :) Dugun de yapmam, paramız cebimize kalır :) Oldu da bitti maşallah :)

Canım senin yaşındaki erkekler ergen döneminde oldugu için hepsi bu tarz davranışlar sergiliyor
O yuzden onların bu muamelesinden dolayı kendini sorumlu tutma
Ama kabullen yani, bu yaşta hepsi böyle

Sevgili konusunda ben de senin gibiyim, sevgilim olunca çok mutlu oluyorum :) Az kaldı desem ? Lise bitip üni ye başladıgında kuracagın ilişkiler daha düzgün olacak, o zaman sevgi ve aşka doyacaksın desem ? :)

Şu an ben de o programı kurup tanımadıgım bi insana bu akşam olan rezaleti anlatmak istiyorum :) İnsana tanımadıgı bi insanla dertleşmek iyi geliyor olsa gerek :) Tanıdıgım insanlara anlatmak istemiyorum, zaten tanıdıgım insanların hepsi buymuş. Yalnızım dedigimde hiç yalan yokmus, yarın bıgun hasta olsam, dugunum olsa, yanıma gelecek, bi mesaj atacak bir tek arkadaşım yok biliyor musun. Öyle igrenç, öyle tiksinç bi insanım ben. İnsanlar nasıl kaçacagını şaşırıyor benden. Ben de hasta olmam o zaman :) Dugun de yapmam, paramız cebimize kalır :) Oldu da bitti maşallah :)
Peki tesekkur ederim.. neden kendini kotuluyosun ki ablacik

Esmaeslem okuldan gelincee yaz bizee merakta birakma ^.^

Adim eslem ^^

Kavgali oldugum kiz benden ozur diledi o dileyince bende diledim karsilikli sorun kalmadi ama onlarla arkadas olmak istemiyorum benlik insan degiller
Mudur yardimcisiyla kavga ettim -,- okulun normal formasi etek (lacivert-siyah kilotlu corap giymek sart) ustu de uzun kollu kisa kollusunu yapmamislar okul dini bi okul cogu kiz kapali aciklarda var ama kisa kollu yok .. ben piştim yarin bunlari giymem diye kapisina gittim hem kilotlu corapta bacagimi kasindiriyo deli oldum okulun esortmani kisa kollu altda normal esortman uzun 9nlari giycem dedim o da tutturdu olmaz bende israrla direttim bacagimdaki kesikleri anlattim inatla hayir dedi bende goruruz dedim kapiyi carptim ciktim :P vee yarin esortman giycem soycak hali yok yaa.... >_<

Güldüğum zamanlar birseyler ters gitmek zorunda sanirim
Yeni biriyle tanistim dun butum gun benle ilgilendi yuzumu guldurdu onu kendime yakin hissettim hemen sevdim.. daha 16 yasindayim belki erken bunlar ama sanirim kendime benim her zaman yanimda olcak bi erkek ariyorum.. her neyse .. instamessage programinda tanistik dun .. bugunde bulusucaktik ama gece bana dudaklarin cok guzel diye msj atti bulusmakdan korkuyodum dahada korktum sonra bi kac cirkin msj da atinca engelledim programida kaldirdim .. bu cocugu daha yeni tanimistim tabii ki baglanmadim ama canimi yakan şu..
Ben daha kucugun heleki sapiksil seyler icin ama neden bana her zaman bu gozle bakiyolar .. en kibar diye bilcegim sekilde tipimde "kotu kiz" tipimi var..
Ama sanmam.. kisa seyler giyerdim ama artik giyemiyorum hem babam asla izin vermez hemde kesikleri acmakdan hoslanmam her ne kadar onlari takmasam da.. ustum genelde normal kisa kollu giyerim .. yani onda da bisey yok .. neden bana boyle davraniyolar.. 2 yildir ciktigim kisiylede bunlar yuzunden ayrildik .. sorun bende mi onlarda m i? Eger onlardaysa hic mi duzgun yok ?akil sadece sapikligami calisiyo ...
16 yasindasin ne aski diyceksiniz belki ama sevilmekden hoslaniyorum yanimda birinin olmasini istiyorum belki annemi kaynetyigim icin onum boslugumu doldurmak istiyorum bilmiyorum ama her zaman konusabilcegim biriolsun istiyorum .. onunlayken aglamam asla mumkun olmasin..
Sanirim inş son konum olcak bu.. daha acmak istemiyorum ..

Evladım daha dün tanıştığın biriyle hangi cesaret buluşmaya kalkışıyorsun,hiçmi gazete okumuyorsun,yada tv seyretmiyorsun..
Sevmek sevilmek seninde hakkın ama böyle şeylere helede sanal alemde sakın kanma..

Evladım daha dün tanıştığın biriyle hangi cesaret buluşmaya kalkışıyorsun,hiçmi gazete okumuyorsun,yada tv seyretmiyorsun..
Sevmek sevilmek seninde hakkın ama böyle şeylere helede sanal alemde sakın kanma..
Haklisiniz ama bu ayni zamanda fotograf prog instagram programinin chat yeri.. yasindan emindim o yuzden korkmamistim cok gitseydim kuzenimlr gidicektim..

Tesekkur ederimmm

Haklisiniz ama bu ayni zamanda fotograf prog instagram programinin chat yeri.. yasindan emindim o yuzden korkmamistim cok gitseydim kuzenimlr gidicektim..

Tesekkur ederimmm

Sen yinede tanmımadığın birisi için resim filan gösterme sakın olurmu,bunlar tehlikeli şeyler çünkü ..
Yinede kuzenin olsada gitme boşver ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X