• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mı sucluyum kızlar?

sedaaa27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
225
4
26
Bolu
kızlar dun evımın esyaları geldı yenı evımın yanı ceyız esyalarım mobılyalarım falan..gorumcem ve akrabalarıda temızlıge geldıler yardıma Allah razı olsun yalnız soyle bır durum oldu ben yerlerı sılıyordum arkama baktım ıkı kadın guluyordu bana temızlıgımı begenmedıler acaba dıye duusndum gulumseyıp gectım neyse aksama mobılyalar kurulunca tekrar yukarı cıktım kayınvalıdem kuru supurgeyle supur odaları dedı bende elektrıklıyle supurcektım ısrar edınce kuruyu aldımn oyle supurulmez dıye elımden aldı sonra yerlerı sılmeye basladım oyle sılınmez dedı onuda yaptı ve dondum kaldım kızlar..nısanlımda ordaydı oyle bozuldukı.sonra eve dondum nısanlım bugun aradı annem ozur dılıyo senı kırdı galıba dedı.bosver dedım.aldıorla seda onemseme eskı kafa ıste dedı amna oyle kırıldımkı ev ısını bılmıyorsamda ogrenırım aslında

kızlar dun evımın esyaları geldı yenı evımın yanı ceyız esyalarım mobılyalarım falan..gorumcem ve akrabalarıda temızlıge geldıler yardıma Allah razı olsun yalnız soyle bır durum oldu ben yerlerı sılıyordum arkama baktım ıkı kadın guluyordu bana temızlıgımı begenmedıler acaba dıye duusndum gulumseyıp gectım neyse aksama mobılyalar kurulunca tekrar yukarı cıktım kayınvalıdem kuru supurgeyle supur odaları dedı bende elektrıklıyle supurcektım ısrar edınce kuruyu aldımn oyle supurulmez dıye elımden aldı sonra yerlerı sılmeye basladım oyle sılınmez dedı onuda yaptı ve dondum kaldım kızlar..nısanlımda ordaydı oyle bozuldukı.sonra eve dondum nısanlım bugun aradı annem ozur dılıyo senı kırdı galıba dedı.bosver dedım.aldıorla seda onemseme eskı kafa ıste dedı amna oyle kırıldımkı ev ısını bılmıyorsamda ogrenırım aslında

o kayınvalidenin kabalığı canım hiç kafanı takma
kendini de ezdirme
ne yapsak yaranamayız onlara
ben sırf böyle vakalar yaşanmasın diye çeyiz serme yapmadım kayınvalidem ne mücadele etti
ama ben izin vermedim annemle beraber eşim 3'müz yerleştirdik evimizi:16:

esencan sag ol canım ınan bana onları kırmamak ıcın agzımı hıcbıseye acmıyorum annecımden baska kelıme cıkmıyor benden..nısanlım bıle bozuldu ya tamam süper ev ısı yapamam ama oyle yapılması gerekır mıydı bılmıyorum.nıye yaranamıyoruz gercekten?

boşver deyip geçiştirme,kırıldığını söyle,sonra yine kırılıcağın bişey yaptığında alınmıyor nasıl olsa der geçiştirir.:20:

artistte bak :)
ona neymiş senin evinin temizliğinden,öyle öyle öğreneceksin oda insan gibi laf anlatmayı denesin ilk önce...

cnm sen suçlu falan değilsin klasik kayınvalide işte evlendikten sonra yaptıgın yemekleri falanda begenmicek büyük ihtimalle hiç kafana takma sakın canını sıkma boşwer böyle en ufacık şeye üzülürsen evliliğinden tat alamassın benden sana tavsiye sen sadece eşinle ikinize bak başka kimseyi görme duyma ..

herkes bilerek doğmuyo canım...
sende zamanla yapa yapa öğreneceksin en iyi şekilde yapmayı..
kendinde hata arama...
tavizde verme kimseye lütfen..

kızlar zaten bne yapmıcam ogrenmıcem de demedım ama o ıstıyor kı ben hemen gordugum gıbı ogreneyım ben kuru supurgeyle hıc evı supurmedım kı elektrıklı supurgeye alısıgım ama zamanla onu da ogrenebılırım ya neden boyle oluyor anlamıyorum nısanlım da cok uzuldu benım butun neşem kaçtı dün.nasıl ogrenceksın kızım sen bunları dıye dıye yaptı şok oldum resmen.kırmak da ıstemıyorum yaşlı dıye

canım sallama ya ben kayınvalideme gıttım bulaşığı yıkıyorum etrafımda dolanıyor aklınca kontrol ediyor bende kibarca uyardım anne sen böyle yapınca ben iş yapamıyorum diye sende öyle yap bence kırmadan kibarca uyar bir kere anlar o zaman zaten özürde dilemiş kadın

ona ne ! belki sen pis olmayı seviyorsun. beğenmezse gelmez olur biter :ssz:

kızlar zaten bne yapmıcam ogrenmıcem de demedım ama o ıstıyor kı ben hemen gordugum gıbı ogreneyım ben kuru supurgeyle hıc evı supurmedım kı elektrıklı supurgeye alısıgım ama zamanla onu da ogrenebılırım ya neden boyle oluyor anlamıyorum nısanlım da cok uzuldu benım butun neşem kaçtı dün.nasıl ogrenceksın kızım sen bunları dıye dıye yaptı şok oldum resmen.kırmak da ıstemıyorum yaşlı dıye

kuru süpürgeyle ev süpürmek mi kalmış bu devir de o öyle deyince anne ben ne yapacağımı bilirim deseydin ezdirme kendini sakın canım

Ne kendini bilmez insanlar var, senin ona kıralabileceğin sonramı aklına gelmiş millet içinde ahkam kesmesini biliyor. Hiç taviz verme canım sonra üzülen sen olursun benden söylemesi. Bugün bunu der yarın bunlar çoğalarak devam eder.
Hem niye elekrikli süpürgeyle süpüremiyormuşsun bunuda anlamadım. Ev işi bilmiyorsan öğrenirsin ama bir büyük olarak ayıp etmiş bir kayınvalide eksikleri bulmak yerine kapatmalı.

canım sallama ya ben kayınvalideme gıttım bulaşığı yıkıyorum etrafımda dolanıyor aklınca kontrol ediyor bende kibarca uyardım anne sen böyle yapınca ben iş yapamıyorum diye sende öyle yap bence kırmadan kibarca uyar bir kere anlar o zaman zaten özürde dilemiş kadın

gercekten ozur dıledı mı yoksa nısanlımn mı bunu uydurdu emın degılım ama ben cok kırıldım o eve daha gırmedım bıle,ustelık babamın evınde elımı işe bıle surmedım tamam tabıkı ogrenecegım elbette yapacagım bu gorevım ama harika olmamıda beklememesı lazımdı dıey dusunuyorum

gercekten ozur dıledı mı yoksa nısanlımn mı bunu uydurdu emın degılım ama ben cok kırıldım o eve daha gırmedım bıle,ustelık babamın evınde elımı işe bıle surmedım tamam tabıkı ogrenecegım elbette yapacagım bu gorevım ama harika olmamıda beklememesı lazımdı dıey dusunuyorum

haklısın tabi sonuçta ev senin karışması yakışıksız olmuş onu hiç düşünmemiştim olabilir

Kuru supurge mi kalmis ya? Kim kullaniyor ki bu devirde kuru supurge biri bana anlatabilir mi?

annem beni el bebek gül bebek büyüttü.şimdilik elimden bu geliyor işinize gelirse diyiverseydin be arkadaşım..

Son düzenleme:
denmıyor be tatlım maalesef arada sevdıgım ınsan var zaten ben normalde de kımseyı kıramam sevmem oyle çatır çatır cevap vermeyı yaşlı kadın hadı uzulmesın dıyorum nısanlımı da cok sevıyorum ama b u damla bardagı tasırdı

bizde çeyiz sermede kız tarafı istediklerini çağırır. Erkek tarafından kimse girmez. beğenmıyorsa tutsun birini . ayrıca bu senin evin. sakın ezdirme kendini. Ters davran demiyorum ama ezdirme de .

hiç takma kafana arkadaşım yaa.
yerleri bal dök yala yaparsın.
yine de beğenmez kaynana milleti.
illa huzursuz edecek bişey bulur.
şimdi temizliğini beğenmez yarın öbür gün de gel benim evi temizle der.
en azından özür dilemiş boşver.
kimisi onu bile yapmıyo

Back
X