ben mı sucluyum lütfen yardım edin?

absolut

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
376
21
643
kızlar esım uzun zamandr kupon bırıktryr ..bu yuzden de hergun gazete alıyoruz bugun de benım almm gerekıyrdu ben sabah gazete bayıını arayıp ayrttm gazeteyı ısten gucten cıkamadım esım geldı ekmek de gazete de yok esım cok sınırlendı bayıdekı cocuk da satmıs gazeteyı bızmkı yarım saat aramıs baska yerde bulamamıs ..
ben bı arkadasımı aradım sagolsun bulmus soyledım ama hıc yumusamadı ozur dıledım oralı olmadı yarım saat sonra tekrar gttım sakınlestın mı dedım bızmkı yıne sakınlesmemıs ..

ben bugun salonda yatcm dedı ıyı dedım ..sonra gıttı yataga yattı resmen ayrı yatmak ıstedgnı soyledı yanı bunu ıma ettı ..ne yapayım ben sımdı ..tamm sucluyum da bu kadar abartcak kadar ne yaptm ya

Bence e$in abartmis buncacik seyden kanepede mi yatilirmis ustelik oyle yada boyle bulunmus gazete...

Hic kendini bos yere suclama canim e$in can sikacak yer aramis sanki

buncacık şeyden yatak ayrılır mi yaa, sakın izin vermeyin yatak ayırmakta ne demekmiş!! bence başka birşey vardır bunda

Bence e$in abartmis buncacik seyden kanepede mi yatilirmis ustelik oyle yada boyle bulunmus gazete...

Hic kendini bos yere suclama canim e$in can sikacak yer aramis sanki

ya evet aslında hıc yapmaz boyle seyler hep ben kuserım o alttan alır ..o yuzden de bıraz dumur oldum ..daha bu sabah ıse gıderken ben sevıyorum dıye erken cıkıp bana sımıt almıstı ben cıkıp yorulmayım dıye ..aksam olunca kafayı yedı ..

Aman niye özür diledin ki suçlu falan değilsin sen üstüne düştükçe kendini bişey sanmış. O yapsa nasıl da üste çıkardı.

sımdı ıs bana kalmıs gıbı gorunuyor cunku o gttı bızm yatagmza yattı ben salondayım ama gıdıp yanınamı yatsam yoksa kanepede mı uyusam karar veremıyrm ..yanına yatarsam yuzsuz gıbı hıssetcm kendımı

Keyfi olmayabilir. Çok kafaya takarsan büyütürsün. Bence boşver. Ortam yumuşar çok üstelemezsen.

ne olursa olsun... eşinle asla yatak ayırma kızım dıyen anneme katılıyorum bu konuda. gıt kolundan kaldır onu. öyle ayrı gayrı yatmak olmaz derdın ne bu kadar abartılacak bırsey yapmadım de konusmaya calıs canm

Yüzsüzlük değil bence canım. Gitmelisin yanına. Üstüne gitmemek kaydıyla...

Yuzsuzlukle hic alakasi yok gercekten yatak ayirmak iyi bisey degil git yat yanina tamam mi canim hicte suclu hissetme kendini ortada hicbisey yok

bılmıyorum ya yanına yatmazsam bıraz burnu surtulur ıyı olur gıbı gelıyor yoksa normalde ben pek alttan almam sımdı sankı onun bu hareketını onaylamıs gıbı olacak yanlıs hareketını pekıstrmıs gıbı olmaktan korkuyorum ..

neden yuzsuzluk olsun cnm adam sana guvenmiş sen yapmamışsın. o kadar biriktir sonra bi kupon için herşey boşa gitsin. insan parasını bırak aldığı aklını nyorduğu zamana uzulur.

Canım bence eşin abartmış yani.
Hem zaten alınmış gazete neyin tavru bu anlamadım.
Üstelik bir de ayrı yatıyor.
İlginç doğrusu ..

Ufak şeylerde de burnu sürtülsün mantığına gitmeyin. Çok kırıcı olunmadıysa düzeltin arayı gitsin. Yapıcı olun yoksa tat huzur kalmaz.

uff sımdı gtsem yanına sarılır mı acaba yoksa arkasını doner umursamaz mı

bır gece ayrı yatnca araya sogukluk gırer mı

daha once de boyle bır sey olmustu ben salonda yatcm dıye tuttrmustm gece gelıp benım yanıma yatmıstı acaba yıne gelır mı ?

hadi cnm git yat aşağıya.

ufacik bisey
amma büyütmüs esiniz
cocuk gibiler iste hepsi ayni
ayri yatmazdim ben olsam
giderim yanina
sarilirim
yani yerinizde olsam :))

ya kızlar ıyı kı varsınız bırazdan gıdıp yatcm yanına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…