ben mı sucluyum lütfen yardım edin?

ben olsam sizin yerinizde giderim kıvrılırım yanına
ama sırtımı da dönerim yüzüne bakar bakar kafamı
çeviririm bir iki cimciklerim flan tatlıya bağlanır
ve eminim oda sımsıkı sarılır bana

dellenmiş o delenmiişşşş.. biz regl olucağımız dönemlerde nası bi garip alıngan oluoruz, bunlarda bizden mi özeniolardır nedir, tutuyo bazen o damarlarıı.. niye böyle bunlar yaaaaa.. sonra ama anlıolar hatalarını ama, iş işten geçmiş oluoo iştee bnm de erkek arkadaşımla problemlerim oluoo.. esio gürlüo ama haksız yanii abartıo.. sonra sakin sakin anlatıorum.. prob çözülüo ama.. biraz sabır işte ama bazen çok üzüolar.. sizin ki de o durum yanii..

ay canım benım sen benı guldurdun allah da senı guldursun valla cok guldum :))

Eşiniz sizi seviyor, siz mutlu olun istiyor. Siz sevdiğiniz için sabah erken çıkıp size simit almış.
Aynı ilgiyi, özeni sizden göremeyince mutsuz olmuş, kırılmış.

Eşiniz sizi seviyor, siz mutlu olun istiyor. Siz sevdiğiniz için sabah erken çıkıp size simit almış.
Aynı ilgiyi, özeni sizden göremeyince mutsuz olmuş, kırılmış.

ondan bır suphem yok aslında ..yengec burcu benım esm dedgnz gıbı ılgıyı de cok sever hatta bayılır sımdı ben sucluyum ya ılgı toplamak ıcn sonuna kadar kullanıyr

Tabiiki sizde gidip yatağınızda yatacaksınız; belliki eşinizde söyledikten sonra pişman olmuş ve yatağına gitmiş.

Siz tersini yaparsanız bu küçük mesele büyüdükçe büyür.

Kendiniz diyorsunuz; ''normalde naz yapan ben, alttan alan eşim oluyor, böyle olunca şaşırdım'' diye..

Eee o zaman bu defada siz alttan almalısınız.

Sabah kalktığında suratınızı düşürmeden karşılayın birbirinizi ve kahvaltı yapıyorsanız eğer sakince neden öyle gerildiğini sorarsınız, buna incindiğinizi anlatırsınız.

Sabah evden mutlu çıktıysa işyerinde başka sıkıntısı olmuştur, normaldir; bazen en önemsiz konularda insan patlayabiliyor.

Evet davranışı yanlış eşinizin ama büyümesine izin vermeyin bence.

evet cok haklısnız :)yapılması gereken bu evlılık kumar degıl tabı bazen ben de hatalı davranıyrm bu sefer sıra bende galıba

İşte hep bunu yapıyor; taviz verenin karşısındaki insan.

Hep adımı atmasını o bekliyor.

Taviz dedim adına çünkü karşıdaki bunun kıymetini bilmiyorsa adı taviz olur.

napsın şimdi, oda ona surat assında iş uzasınmı. valla bu tavizleri vermeyen hanımların evliliklerini merak ediyorum.

kızlar ben yatıyorum cok sagolun ılgılendıgnz ıcn ben memleketımden uzaktayım ve burda bır tane akrabam bıle yok sız olmasanz derdımı acack kımsem yok ıyı kı varsnnz hepınıze ıyı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…