• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi Takıntı Yaptım Acaba ?

yeniyasam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
135
84
18
mrb hanımlar. 4 aylık evliyim. kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz. 120 günde toplasan 7 gün eşimle evimizde yemek yemişizdir. 120 günde 7..

dün için evimde yerim diye plan yaptım. kv aradı. emri vaki bişeyler hazırladığını söyledi. tamam dedim mecbur. yemeğim vardı ama bizde yarın yeriz artık dedim.. demesin mi benim yarın da beraber yeriz diye hayallerlerim vardı ..
yemeği yapma gerekçesi ben çalışıyorum diye kıyamıyormuş..
devlet memuruyum. 8-5 mesaim ve işim rahat.

evimizde yiyince de mutlaka yemek indiriyor. bende vicdan yapıp onun getirdiklerini yiyoruz yine. benimkiler hoop dolaba . sonra çöpe.. 80 kere tembih etmem gerekiyor bişey getirme diye.
çok bunaldım. ne dicem de vazgeçecek bu sevdadan.

ben çeyizlerimi çok sıkıntı çekerek aldım. aç kaldım bi tencere alcam diye. ve yepyeni eşyalarımı kullanamıyorum. sapı kırık kapağı bozuk 40 yıllık şeyleri yıkıyorum. yemeği o yapıyo bari masa kurup toplayım bulaşıkları yıkayayım diye.

benim hayallerim heveslerim ne olacak. ben mi abartıyorum.

Bence abartmiyorsun ama simdiden konuşmanda fayda var. Yoksa ilerde uzulursun benim gibi 7 yildir sus sus simdi patliyor icimde hersey. Guzelce konuş bence. Benimde heveslerim var de.

Evet abartıyorsun ne yapsa yaranamayacak kayınvaliden sana... bundan güzel nimet mi olur kadın seni düşünüyor ne güzel yarın öbürgün çocuğun olduğunda nasıl güzel olacak o hazır yemek biliyormusun keşke banada öyle yapsalar vallahi hiççç sesim çıkmaz paşa paşa alırım yemeğimi...

Aslında bence yemeğin hazır olması iyi bir şey.. ama yemeğini ye tabağını kaldır.. kendi evine geç... çayını kekikini kendi evinde dewam et.. bir iki yap bakalım herhalde dewam etmez yemeğe çağırmaya.

Evet hazir yemek guzel olabilir ama zor birsey de degil. Neticede yeni evli. He soyle olabilir kv bu kadar israrci olmayabilir. Ertesi gun evinde yemek yemen konusunda hala israr ediyor cunku. Bilmiyorum ben 3 sene bir oturdum mesafe cok onemli bunu bilir bunu soylerim.

mrb hanımlar. 4 aylık evliyim. kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz. 120 günde toplasan 7 gün eşimle evimizde yemek yemişizdir. 120 günde 7..

dün için evimde yerim diye plan yaptım. kv aradı. emri vaki bişeyler hazırladığını söyledi. tamam dedim mecbur. yemeğim vardı ama bizde yarın yeriz artık dedim.. demesin mi benim yarın da beraber yeriz diye hayallerlerim vardı ..

evimizde yiyince de mutlaka yemek indiriyor. bende vicdan yapıp onun getirdiklerini yiyoruz yine. benimkiler hoop dolaba . sonra çöpe.. 80 kere tembih etmem gerekiyor bişey getirme diye.

ben çeyizlerimi çok sıkıntı çekerek aldım. aç kaldım bi tencere alcam diye. ve yepyeni eşyalarımı kullanamıyorum. sapı kırık kapağı bozuk 40 yıllık şeyleri yıkıyorum. yemeği o yapıyo bari masa kurup toplayım bulaşıkları yıkayayım diye.

nıye kabul edıyorsun kı...nasıl baslarsan oyle gıder...bastan yanlıs yapmıssın...dusunsene bır omur bu sekıldmeı yasayacaksın....çalışan ınsansın tabıkı arada yemegı yersınız haftada bır olur ıkı olur...ama daha fazlası çok yanlış gelıyor bana...herkesın evı sofrası ayrı olması....kesın bır dıllle konuş...esınlede aılesıylede...

Bence bunu kv ile konuş. Belli ki düşünceli bi kadın. Anne ben emrk emek zorluk çekerek aldım eşyalarımı kullanmak eşimle başbaşa yemek yiyeceğimiz sofralar hazırlamak istiyorum. Yine hafta da bir iki birlikte yeriz diye sakin sakin anlatabilirsin. Bunda kötü bişey yok.

hazır yemek güzeldir bende 3.5 aylık evliyim. eve gidiyorum yemek yap koştur telaş yorucu oluyor ama evimdeyim mutluyum ki evde zaman geçirmeyi çok severim eşinle konuş evimizde kalalım burda yiyelim kayınvalidene de çizgilerini çiz ne demek benim hayalim vardı yarın yeriz?? gelemicez demeyi öğren

Net ol ben bir evde gibi her akşam sizde yemek yemek istemiyorum de

Ben de yapa yapa öğreneceğim de

Şimdiden kuralı koy aksi halde yarın çocuk olunca önünü hiç alamazsın

Ama tek derdin eski kap kacak ise onu bilemem de azıcık şimdiden mesafe koyamazsan eşinle aile olamazsın

Kv belki cidden iyi olduğu için yapıyordum belki de klasik benim oğlum kimsenin yemeğini beğenmez yemez egosu ile

Sen eve gelince yap yemeği çıkma ben yaptım de dökülmesin günah de

Ben de çok yaptım derse iyi yarın yapmazsın yarın yersiniz kalanını de geç git

Bunlar da olmuyorsa maddi olarak çok zorlamaz ise 10 gün kadar yemek saatine program yap dışarıda arkadaşa git avm ye git ne bileyim parka deniz kıyısına neresi varsa eşinle oralara git yemeği gerekirse simitle geçiştir ama Kv bunun onun görevi olmadığını deneyerek öğrensin

3-5 gün yemek yapar kimse yemezse o da yapmaz

ama tabii asla kavga küslük yok dönüşte de ona uğurlanacak hatta gelirken meyve çerkez vs de getirilecek sadece yemek yenmeyecek

Hiç abartmıyorsunuz. Sırf bu yüzden nişan atanlar var, erkeğin "çalışırız gelir akşam yemeği annemlerde yeriz" hevesi yüzünden. Valla bunu açık açık söyle ya da onun getirdiklerini dolaba koy seninkileri ye, hatta dolapta biriktir, bir daha yemek getirince, gel bak yenmiyor işte bende yemek yapıyorum senin getirdiklerin artıyor sonra çöpe gidiyor günah oluyor getirme de. Sen yapma kızım, çalışıyorsun ben yaparım derse de, yemek yapmayı seviyorum hem benim hoşuma gidiyor kocama sofra hazırlamak de, ısrarlı ol. Yoksa çok başın ağrır.

Çok zor bir durum gerçekten, bende eşimde böyle anneler de yemek yeme durumundan hiç hoşlanmıyoruz. Herkes evini bilsin,düzenini bilsin arkadaş, ne o öyle cümbür cemaat her akşam. Bence kibar bir dille söyleyin kayınvalidenize, eşinize söylemeyin ama daha şimdiden annemi kötülüyor, kadın yaranamıyor sana durumu olmasın.

Kadın size yardımcı olmaya çalışıyor bu kadar takıntı yapma.
O dolaba koyuyorsa sende koy , o çöpe atıyorsa sende sokaktakı hayvanlara ver sebeblensın yavrucaklar :(
Ayyy bıde bu kırık kolla nasıl yemek yapem bennnnn :KK61:

Kaynanalarımızı değişebilir miyiz? Zira benimki çorba yapmayı bile bilmez de...

aslında bu kv ile alakalı bizde yiyin diye bir ısrarı yoksa alıp evinde yiyebilirsin
8 senelik evliyim ilk günde dahil hep evimizde yedik yemeğimizi bu yıl mesai saatim 1 saat uzadı hiç dile bile getirmeden kv yaptığı yemekten bize de vermeye başladı çıkarken alın kızım yemeklerinizi diyor nasıl kolaylık anlatamam üstelik 1 sınıfa giden bir çocuk + 1,5 yaşında ikinci çocuk varsa :KK66: tabi bende haftasonu yaptıklarımdan, ekstra pasta kek vs yaparsam kv indiriyorum ve pazardı marketti alıyorum sağ olsun iyi ki var kv :KK66:

seni anlıyorum şuan böyle bir ihtiyacın yok evinin eşyalarının tadını çıkarmak istiyorsun ama yine de kırmadan dile getir ilerde lazım olacak tecrübeyle sabit :KK66:

Yapmasaydi altli üstlü oturuyorum yardimci olmuyor diyecektin ,haa cocuk olunca o yapilan yemekler ilac gibi gelecek o zaman ben evimde yeni tencerelerimle yemek yaparim diyebilecek misin?

Ayrica kimsenin esyasini kücümseme hakkina sahip degilsiniz....

haklısın kesinlikle...ama kayınvalideninde kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum...çok fazla ısrarcı...eşin söylesin bu hafta evde yemek yicez diye..onu dinler belki..

Yeme yemeğini, gitme evine.
Sen kendin, kendini kontrol edemiyorsan kadın ne yapsın ki?
Yemek mi geldi at çöpe. Böyle böyle eşini gözü alışacak duruma. Ama sen tam tersini yaparak tersine alıştırıyorsun.

Back
X