• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi Takıntı Yaptım Acaba ?

Hiç abartmıyorsun artık kayınvalidene dur deme vakti gelmiş mesafe her zaman iyidir

mrb hanımlar. 4 aylık evliyim. kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz. 120 günde toplasan 7 gün eşimle evimizde yemek yemişizdir. 120 günde 7..

dün için evimde yerim diye plan yaptım. kv aradı. emri vaki bişeyler hazırladığını söyledi. tamam dedim mecbur. yemeğim vardı ama bizde yarın yeriz artık dedim.. demesin mi benim yarın da beraber yeriz diye hayallerlerim vardı ..
yemeği yapma gerekçesi ben çalışıyorum diye kıyamıyormuş..
devlet memuruyum. 8-5 mesaim ve işim rahat.

evimizde yiyince de mutlaka yemek indiriyor. bende vicdan yapıp onun getirdiklerini yiyoruz yine. benimkiler hoop dolaba . sonra çöpe.. 80 kere tembih etmem gerekiyor bişey getirme diye.
çok bunaldım. ne dicem de vazgeçecek bu sevdadan.

ben çeyizlerimi çok sıkıntı çekerek aldım. aç kaldım bi tencere alcam diye. ve yepyeni eşyalarımı kullanamıyorum. sapı kırık kapağı bozuk 40 yıllık şeyleri yıkıyorum. yemeği o yapıyo bari masa kurup toplayım bulaşıkları yıkayayım diye.

benim hayallerim heveslerim ne olacak. ben mi abartıyorum.
Bizde ağzımızla yemeğe gelicez diyoruz makarna yapmış kendi yemiş sözde söyledik ama nerdeeee bir gün bilmemm söyle güzel bir sofra kurup bizi alt kata cagirsin öpte başına koy bulantılı gecen gebelik dönemimde bile eşimin aksam işten gelip yaptığı yemeği utanmadan bizle yiyebilen biri çok şanslisin bu yüzden

Yemek yapıp sen çıkartmaya başla kayınvalidene. Daha sonra imkan varsa aileden uzak bi yere taşının, o ne öyle çadırkent gibi ailece konuşlanmışsınız. Sıkıntı olur öyle çok yakınlıktan.

bana göre kv sana güvenmediğinden oğlum aç kalacak diye düşündüğünden yapıyor..ve gün gelecek ufacık bir sürtüşmede hemen başına kalkacak bunları, tabi o arada sen hazırcılığa alışmış olacaksın kocan da senin yemeklerine alışmamış olacak ve daha çok sorun yaşayacaksın..tavrını net ortaya koymak en mantıklısı.

mrb hanımlar. 4 aylık evliyim. kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz. 120 günde toplasan 7 gün eşimle evimizde yemek yemişizdir. 120 günde 7..

dün için evimde yerim diye plan yaptım. kv aradı. emri vaki bişeyler hazırladığını söyledi. tamam dedim mecbur. yemeğim vardı ama bizde yarın yeriz artık dedim.. demesin mi benim yarın da beraber yeriz diye hayallerlerim vardı ..
yemeği yapma gerekçesi ben çalışıyorum diye kıyamıyormuş..
devlet memuruyum. 8-5 mesaim ve işim rahat.

evimizde yiyince de mutlaka yemek indiriyor. bende vicdan yapıp onun getirdiklerini yiyoruz yine. benimkiler hoop dolaba . sonra çöpe.. 80 kere tembih etmem gerekiyor bişey getirme diye.
çok bunaldım. ne dicem de vazgeçecek bu sevdadan.

ben çeyizlerimi çok sıkıntı çekerek aldım. aç kaldım bi tencere alcam diye. ve yepyeni eşyalarımı kullanamıyorum. sapı kırık kapağı bozuk 40 yıllık şeyleri yıkıyorum. yemeği o yapıyo bari masa kurup toplayım bulaşıkları yıkayayım diye.

benim hayallerim heveslerim ne olacak. ben mi abartıyorum.
amaaan dert ettiğin şeye bak keşke bana da her gün yemek yapan biri olsa valla zil takar oynarım :D

Herley sende , güzel bir dille kırmadan konuş kadınla hani iki gün evde üç gün sizde de. Yavaş yavaş alıştır. Kötü birşey istemediğini hissettir. Sen yemek getirdiğinde hemen kendi tabağına boşat bi dakka anne tabağı vereyim de. Kendi tencerende falan kalmış olur. Küçük kolaylaştırıcı çözümler bulabilirsin

bunu hiçbir karşılık beklemeden yapıyorsa ben ellerinden öperim o kayınvalidenin:KK60:

Bence abartmıyorsun. Gayet ciddi bir sorun. Herşeyin bir Sınırı vardır. Hergün onlarla yemek yemek zorunda değilsin. Beşte eve gelen bir insan hepsini halledebilir. Haftanın bir günü iki günü belki ama her gün olmaz. Önemli olan kayınvalidede yediğin 3 çeşit Yemek değil evinde tek çeşit ama eşinle başbaşa. En azından Evliliğin daha başında iken. Bu durum böyle devam ederse onlardan nefret edersin. Bu durum çocuk falan olunca belki iyi gelebilir ama şu an için değil. Çözmeye çalışmalısın kayınvaldeni kırmadan

Ne desem bilemedim inan sende haklisin muhakkak guzel bir dille konusup kirmadan sende kirilmadan bunu cozebilirsin bir gun o yapar bir gun sen bir gun o sana gelir bir gun sen ona ne guzel huzurla yasarsiniz ben tek basima iki cocuk buyuttum inan hamileliklerim ac susuz gecti kimse kapimi acmadi

Hazir yemek olmasi guzel ama abartmiyorsun. Esinle başbaşa yemek istiyorsun sonucta hakkin.

Bence amacını anlamak için ona anne ya yarin x e yemek hazirlamak istiyorum kendi ellerimle ne yapiyim sence gibi sorular sor verdigi cevaplara gore yonlendirirsin kendini

kv seni düşünüyor anladığım kadarıyla gönlünü kırmadan konuş onunla.mesela güzel bir kahve yap ve evine çağır yada sen git ve deki :anneciğim anlıyorum bizi düşünüyorsun ama ben de yeni evliyim kocamla başbaşa yemek istediğim zamanlar oluyor Allah razı olsun bizi düşünüp yemekler hazırlıyorsun ama en azından hafta sonları eşime ben yemek hazırlamak istiyorum lütfen kırılma de bence anlayacaktır. böylece hafata içi o yapar hafta sonu sen. sonra yavaş yavaş orda yediğiniz günleri azaltırsınız yada öyle devam eder ama kv kırma derim ben

Back
X