• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi takintiliyim bir bakarmısınız

sebbo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
3.192
6.328
158
35
İstanbul
cuma günü ayağımın yara olduğunu farkettim pazartesi hastahaneye gideyim dedim gittim ilaç verdi doktor rapor vermek istedi almadım çünkü bn yokken işimi yapan yok diye neyse geldim daireye geçmiş olsun neden sürekli yara oluyor sende vs diye sorarken kendimi anlatmaya çalışırken hemen araya girdi hastalığımız ayni vs şundan bundan sebep diye acayip rahatsız oldum her konuma mualif işle alakali bisi olsa bile atlar ortaya hastalığimizin adi ayni ama türü farklı o ayakta bn sandalyede o hissediyor hareket ettiriyor vücudunu büyük abdest küçük abdest hissi var hala hastaligimiz aynı derece de diyor delirtiyor bni tabi duymamazliktan geldim müdüre kendimi anlattim oda yardımci oldu ayaklarim sismesin diye masa getirdi vs cok iyi Allah razi olsun ama bu kiz bni deli ediyor napcam bilmiyorum boşver naparsa yapsın isini yap gel diyorum yapıyorum da ama boşveremiyorum ister istemez takıyorum napcam bn

sizin bütün konularınız bu iş arkadaşı. gerçekten hayatta başka hiçbir uğraşınız yok mu ?
ve sorunuzun cevabı: evet bu kıza takmışsınız. gayet normal bir muhabbet bu. herkesin konuşabileceği sıradan mevzular.
sanirim taktim bnle alakali hiç-bir yorumu olmasin istiyorum çünkü bir kere sırtımdan vuruldum yara aldim

sanirim taktim bnle alakali hiç-bir yorumu olmasin istiyorum çünkü bir kere sırtımdan vuruldum yara aldim

bence psikiolog ile görüşün.
kaç konudur aynı insanlar ve yaptıkları aman aman birşey yok.
kendinizi çok özel ve ayrıcalıklı gördüğünüz için herkesin sizi kıskandığına takmışsınız.
normal değil düşünceleriniz.

bence psikiolog ile görüşün.
kaç konudur aynı insanlar ve yaptıkları aman aman birşey yok.
kendinizi çok özel ve ayrıcalıklı gördüğünüz için herkesin sizi kıskandığına takmışsınız.
normal değil düşünceleriniz.
psikologa gidiyorum zaten ortam degismem lazim ailevi sebeplerden yapamıyorum dayancam mecbur

Evet siz takmissiniz kiz kendini anlayabilecek birini bulmus az cok paylasirim sanmis ama
Sonucta saglikli degil bir tanisi var siradan hissetmek istemis olabilirmi?
yok sadece onun anlatmak istediği sey onunla ikimizin engeli aynı ayni olcude degerlendirin demek istiyor herkese onu sempoze ediyor ama cok farklılarimiz var keske onun engeli bnde olsaydi gerçekten isterdim

zerre kadar üzerinize alınmıyorsunuz ya hatayı :)
tebrik ediyorum.
muhtemelen iş yerinde de böyle davrandığınız için insanlar sizden hazetmiyor artık
bnm hatam ne ki burda anlamadim açarmsınız isimi yapip geliyorum kimseyle samimi değilim ki hatam olsun:)

Kızım yerinde olmak isterdim.
Tüm günahlarını alıyorsunuz , gıybetini dilinden düşürmüyorsunuz :D Cennetlik olur her hall.

yok sadece onun anlatmak istediği sey onunla ikimizin engeli aynı ayni olcude degerlendirin demek istiyor herkese onu sempoze ediyor ama cok farklılarimiz var keske onun engeli bnde olsaydi gerçekten isterdim

Ben tam tersi sizi yakin gormek istedigini aynilasmak istedigini normallesmek isteidgini dusundum sizin dusunceleriniz onyargili olabilirmi?

😂😂😂🤣🤣o konuda haklisiniz ama sizlere anlatmayacam da kime anlatcam dert ortaklarisiniz:)
Ama başka dert bulun bence. Mesela tırnağınızın kırılması bile olabilir. Bu konuda verilecek bir akıl yok :D

Bu sizi neden bu kadar rahatsız ediyor ki? Yani sizin engeliniz daha zor diye sizi kıskandığını falan mı düşünüyorsunuz nedir yani?
Sizin çalışmaya gönlünüz pek yok, sırf hayatınızda iki gerilim olsun da kendinizi özel hissedin diye gidiyorsunuz bence işe.

Ben tam tersi sizi yakin gormek istedigini aynilasmak istedigini normallesmek isteidgini dusundum sizin dusunceleriniz onyargili olabilirmi?
bilmiyorum haklida olabilirsiniz ama kendisini 5 senedir tanıyorum verdigim sanslari hep geri tepti arkamdan konuşmalarini duydum vs oyuzden ister istemez uzaklastim yuzume karsi da eleştirileri vs cok oldu sevilmediğimi derinden hissettim hoş saygi duyulsam yeterdi o ayri konu

Back
X