• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi takintiliyim bir bakarmısınız

bnm hatam ne ki burda anlamadim açarmsınız isimi yapip geliyorum kimseyle samimi değilim ki hatam olsun:)

yahu herkesten ve herşeyden şikayetçisiniz. sanıyor musunuz ki oradaki insanlar onlara duyduğunuz öfkeyi anlamıyor ?
emin olun her hareketinizden bellidir onları sevmediğiniz.
kız gayet normal konuşmuş, ona bile tepkilisiniz. bunu dert edip konu açacak kadar büyüten bir insan olarak sizce orada o kız da anlamadı mı sizin tavrınızı ?
sonra herkes bana tepkili diyorsunuz.
e olurlar.

Bu sizi neden bu kadar rahatsız ediyor ki? Yani sizin engeliniz daha zor diye sizi kıskandığını falan mı düşünüyorsunuz nedir yani?
Sizin çalışmaya gönlünüz pek yok, sırf hayatınızda iki gerilim olsun da kendinizi özel hissedin diye gidiyorsunuz bence işe.

ben de öyle düşünüyorum. özel durumundan dolayı insanların karşısında ayrıcalıklı olmak istiyor sadece. ama müdürü ne kadar ayrıcalık tanısa da yetinmiyor.

yahu herkesten ve herşeyden şikayetçisiniz. sanıyor musunuz ki oradaki insanlar onlara duyduğunuz öfkeyi anlamıyor ?
emin olun her hareketinizden bellidir onları sevmediğiniz.
kız gayet normal konuşmuş, ona bile tepkilisiniz. bunu dert edip konu açacak kadar büyüten bir insan olarak sizce orada o kız da anlamadı mı sizin tavrınızı ?
sonra herkes bana tepkili diyorsunuz.
e olurlar.
kiza bn hic bisi demedim mudurume anlattim saglik durumumu sonra herkes işine döndü yanlız

ben de öyle düşünüyorum. özel durumundan dolayı insanların karşısında ayrıcalıklı olmak istiyor sadece. ama müdürü ne kadar ayrıcalık tanısa da yetinmiyor.
evt cok guzel bir tespit ona göre bana cok ayrıcalık taniniyor ona tanınmıyor agziyla söyledi bnm haklarimdan yararlanmak istiyormus ama bnm müdürüm öyle insan değildir yeterki isinizi doğru yapın vaktin de yetiştirin bna laf gelmesin yeter der ama sanirim yetmiyor kendisine

kiza bn hic bisi demedim mudurume anlattim saglik durumumu sonra herkes işine döndü yanlız

ya allah aşkına kimseye bir şey demiyorsunuz durup dururken mi insanlar size musallat oluyor.
müdürünüze diyorsunuz kız gelip aynısı bende de var diyor. e o zaman müdürünüz dedikoducu demek herşeyinizi anlatıyor.
allah aşkına kendinizi kandırmayın.

evt cok guzel bir tespit ona göre bana cok ayrıcalık taniniyor ona tanınmıyor agziyla söyledi bnm haklarimdan yararlanmak istiyormus ama bnm müdürüm öyle insan değildir yeterki isinizi doğru yapın vaktin de yetiştirin bna laf gelmesin yeter der ama sanirim yetmiyor kendisine

sizi türk psikiyatristlerine emanet etmek lazım :)
çok üzgünüm adınıza şaka bir yana.
daha yazılanları tam anlamıyorsunuz kıza olan takıntınızdan.

Bu sizi neden bu kadar rahatsız ediyor ki? Yani sizin engeliniz daha zor diye sizi kıskandığını falan mı düşünüyorsunuz nedir yani?
Sizin çalışmaya gönlünüz pek yok, sırf hayatınızda iki gerilim olsun da kendinizi özel hissedin diye gidiyorsunuz bence işe.
valla nasıl çalıştığımı görseniz boyle demezsiniz bayanlar arasında oluyor cekememezlik bana taninan haklarin ona tanınmadigini düşünüyor tabiki yok oyle bisi ama yetersiz kalıyor sanırım demekki

ya allah aşkına kimseye bir şey demiyorsunuz durup dururken mi insanlar size musallat oluyor.
müdürünüze diyorsunuz kız gelip aynısı bende de var diyor. e o zaman müdürünüz dedikoducu demek herşeyinizi anlatıyor.
allah aşkına kendinizi kandırmayın.
hayir cnm ne alakası var konu zaten müdürümle aramda geciyor oda yanımızda oda konusarak katılıyor konuya bnm anlatmak istediğim sey hastalıgi bnden hafif onun bn daha agir hastayim keşke onun yerinde olsaydım o ayri konu engellilere taninan hak aynıdır o bana daha fazla insiyatif gösterildiğini düşünür sorun bu anlatabildinmi bunu yuzume söyledi çünkü öyle sanma durumu yok

hayir cnm ne alakası var konu zaten müdürümle aramda geciyor oda yanımızda oda konusarak katılıyor konuya bnm anlatmak istediğim sey hastalıgi bnden hafif onun bn daha agir hastayim keşke onun yerinde olsaydım o ayri konu

size göre hafif belki o zorlanıyor ve ortak bir konu olduğu için konuşmak istedi. belki sizin ilaçlarınızı denemek isteyecekti.
siz istiyorsunuz ki kimsenin derdi olmasın, tek sıkıntılı siz olun hep sizin mevzunuz öncelikli olsun.

kusura bakmayın dışarıdan görünen siz böylesiniz.

size göre hafif belki o zorlanıyor ve ortak bir konu olduğu için konuşmak istedi. belki sizin ilaçlarınızı denemek isteyecekti.
siz istiyorsunuz ki kimsenin derdi olmasın, tek sıkıntılı siz olun hep sizin mevzunuz öncelikli olsun.

kusura bakmayın dışarıdan görünen siz böylesiniz.
kendisini yeni tanıyor olsaydım dediginiz doğru olabilirdi 5 senedir tanışıyoruz hastalıkla alakalı sormak istediği olsa sorar ilaç tavsiyesi de alir gun icinde konu açılıp konusuluyor her konuda bazen merak ettikleri olsa sorar çekinmez oyuzden iyi niyetli düşünemedim sizin gibi neyse artik takmamaya çalışcam isimi yapip geleceğim yapcak bisi yok icimi dökmek icin yazdim buraya sadece

cuma günü ayağımın yara olduğunu farkettim pazartesi hastahaneye gideyim dedim gittim ilaç verdi doktor rapor vermek istedi almadım çünkü bn yokken işimi yapan yok diye neyse geldim daireye geçmiş olsun neden sürekli yara oluyor sende vs diye sorarken kendimi anlatmaya çalışırken hemen araya girdi hastalığımız ayni vs şundan bundan sebep diye acayip rahatsız oldum her konuma mualif işle alakali bisi olsa bile atlar ortaya hastalığimizin adi ayni ama türü farklı o ayakta bn sandalyede o hissediyor hareket ettiriyor vücudunu büyük abdest küçük abdest hissi var hala hastaligimiz aynı derece de diyor delirtiyor bni tabi duymamazliktan geldim müdüre kendimi anlattim oda yardımci oldu ayaklarim sismesin diye masa getirdi vs cok iyi Allah razi olsun ama bu kiz bni deli ediyor napcam bilmiyorum boşver naparsa yapsın isini yap gel diyorum yapıyorum da ama boşveremiyorum ister istemez takıyorum napcam bn
Takmamaya çalışmanız daha iyi olur yoksa kendinize zarar verirsiniz sinirlenirinizi boşuna yıpratmayın sizi bu kadar rahatsız ediyosa bu durum

Takmamaya çalışmanız daha iyi olur yoksa kendinize zarar verirsiniz sinirlenirinizi boşuna yıpratmayın sizi bu kadar rahatsız ediyosa bu durum
oyle kendime zarar veriyorum bnden başka kimseye bisi olmuyor bn istiyorum ki herkes isini yapsın gitsin bnm gibi bana bulaşmasın hakkımda iyi kötü konusmasin sadece ise odaklansin istiyorum ama olmuyor iste herkes kendiniz gibi olmuyor

oyle kendime zarar veriyorum bnden başka kimseye bisi olmuyor bn istiyorum ki herkes isini yapsın gitsin bnm gibi bana bulaşmasın hakkımda iyi kötü konusmasin sadece ise odaklansin istiyorum ama olmuyor iste herkes kendiniz gibi olmuyor
Haklısın canım işte istediğimiz gibi olmuyor ve çalışmak da zorundayız mecburen zor işler

Okudum ama hiçbirşey anlamadım.Başı nerde başlıyır sonu nerde bitiyor belli değil

al dedi
çocuklarını dedi
çocuklarını istiyorsan dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerede kalırsan
kal dedi bana

ben de kaynanamla
kavga ettim
o yüzden dedi
kaynanam dedi