• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi takintiliyim bir bakarmısınız

al dedi
çocuklarını dedi
çocuklarını istiyorsan dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerede kalırsan
kal dedi bana

ben de kaynanamla
kavga ettim
o yüzden dedi
kaynanam dedi
kızım bak dedi
madem kocan öyle yapıyor dedi
ne yaparsan yap kızım sen de dedi
al kendini git dedi
😂😂😊bu nedemekti anlamadım konularmi karıştı

Birinde bir hastalık olduğunda
Karşı tarafta da benzer deneyim varsa bir empati cümlesi olarak kendi deneyimini paylaşmaz mı zaten?
Nesini dert edindiniz bunun gerçekten?

Başlığa cevabım evet tamamen siz takıntılısınız
Bundan daha normal ni diyalog bilmiyorum çünkü

cuma günü ayağımın yara olduğunu farkettim pazartesi hastahaneye gideyim dedim gittim ilaç verdi doktor rapor vermek istedi almadım çünkü bn yokken işimi yapan yok diye neyse geldim daireye geçmiş olsun neden sürekli yara oluyor sende vs diye sorarken kendimi anlatmaya çalışırken hemen araya girdi hastalığımız ayni vs şundan bundan sebep diye acayip rahatsız oldum her konuma mualif işle alakali bisi olsa bile atlar ortaya hastalığimizin adi ayni ama türü farklı o ayakta bn sandalyede o hissediyor hareket ettiriyor vücudunu büyük abdest küçük abdest hissi var hala hastaligimiz aynı derece de diyor delirtiyor bni tabi duymamazliktan geldim müdüre kendimi anlattim oda yardımci oldu ayaklarim sismesin diye masa getirdi vs cok iyi Allah razi olsun ama bu kiz bni deli ediyor napcam bilmiyorum boşver naparsa yapsın isini yap gel diyorum yapıyorum da ama boşveremiyorum ister istemez takıyorum napcam bn
Al dedi git dedi naparsan yap dedi
Ablacım noktalamalara niye küstün🤦🏻‍♀️

psikologa giden deli mi oluyor hanimefendi:)baktim kendim bas edemiyorum bazi şeylerle iki haftadir gidiyorum
Ben deli demedim ki. Sadece çok takıntı yapıyorsunuz ve eminim bu hareketlerinize de yansıyordur yani insanlar size katlanıyor gibi duruyor buradan bakınca hâlbuki siz onlara katlandığınız dusuncesindesiniz.

cuma günü ayağımın yara olduğunu farkettim pazartesi hastahaneye gideyim dedim gittim ilaç verdi doktor rapor vermek istedi almadım çünkü bn yokken işimi yapan yok diye neyse geldim daireye geçmiş olsun neden sürekli yara oluyor sende vs diye sorarken kendimi anlatmaya çalışırken hemen araya girdi hastalığımız ayni vs şundan bundan sebep diye acayip rahatsız oldum her konuma mualif işle alakali bisi olsa bile atlar ortaya hastalığimizin adi ayni ama türü farklı o ayakta bn sandalyede o hissediyor hareket ettiriyor vücudunu büyük abdest küçük abdest hissi var hala hastaligimiz aynı derece de diyor delirtiyor bni tabi duymamazliktan geldim müdüre kendimi anlattim oda yardımci oldu ayaklarim sismesin diye masa getirdi vs cok iyi Allah razi olsun ama bu kiz bni deli ediyor napcam bilmiyorum boşver naparsa yapsın isini yap gel diyorum yapıyorum da ama boşveremiyorum ister istemez takıyorum napcam bn
Kadın ne yapsa sizin gözünüze batıyor gibi 🤔

Ben başka bir şey diyeceğim. Yanlış hatırlamıyorsam yürüme engeliniz vardı, bundan dolayı kan dolaşımı alt ekstremitelerde yavaş olduğu için, ödem, şişlik, yara vb durumları daha sık yaşıyor olabilirsiniz. Ki bu beklenen bir durum. Canınızı sıkmayın 😊 geçmiş olsun ❤️‍🩹

konunun başında kimden bahsettiğinizi bile anlamadım, sonuna doğru bir kadın çıktı ortaya Hoppa
eğer bu şekilde kendinizi anlatıyorsanız belki karşı tarafı da yanlış anlıyorsunuzdur bilemedim
rahatsızlığınız için geçmiş olsun, iş arkadaşlıklarını bu kadar kafaya takmayın derim

Siz iyice alinganlasmissiniz bence

Sebbo ben de işyeri sorunlarında online terapiye başladım.bana iyi geldi.tavsiye ederim.

Benim anladigim kadarıyla sizin ayaklarınız ile ilgili bir engelini var is arkadaşınızın da ayni hastalığı var ama siz ağır o sizden hafif atlatıyor ama size sağlanan hakları o da telep ediyor.Dogru mu?burda sizin takacağınız ne var anlamadım?eger bir haksızlık mevcutsa kurumu şikayet etsin haksızlık üzerine sizi ilgilendiren bir durum yok!

Back
X