Ben mi yanl dsnyorum acaba...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ÜMITSIZ_KIZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ü

ÜMITSIZ_KIZ

Ziyaretçi
Sevgilimle aram bozuk...
Sebebiyse beni sürekli azarliyor bagiriyor...
2 senedir beraberiz bana 1 sene önce hic bagirmazdi...
Simdi bagirmaya basladi...
Yaza nisanlanmayi düsünüyoruz...
Bugün yine tartisdik...
Bilemiyorum haklimiyim haksizmi???
Arkadaslar size danismak istedim...
Erkek arkadasim sorumluluk sahibi alan bir insan...
O evde herseyi o düzenler o halleder...
Doktora onla birlikde giderler alisverise onla giderler...
Herseyi o üstlenir...
Üstelik kendi calisiyor...
Ama maasindan bir kurus bile kalmiyor...
Bütün sorumluluk onda yani...
Arkadas cevresinde bile...
Bugün gitmis arkadasinin faturalarini yatirmis...
Allahim cok temiz ve cooooooook saf benim sevgilim...
Bende dedimki neden sen hep baskalarini düsünyorsun...
Bu sekilde benide ihmal ediyorsun baskalarinin isine kosmakdan...
Örnegin ailendeki herkesi sen doktora götürüyorsun...
Arkadaslarinin faturasini yatiriyorsun...
Bana bagirdi bu konuda taviz vermem sacma sapan konusma benle dedi senağlama:1no2:
Sakin bidaha bu konuda yorum yapma fln dedi...

NE KADAR HAKLIYIM...???
NE KADAR HAKSIZ...???
:enbuyukkk:

Bu konuda taviz vermem diye bagirdi...
Benim ailem tabiki sorumlulugum olacak fln dedi...
Ama baskasinin isine kosmakdan benimle ilgilenemiyor...
Eskiden saatlerce konusurduk simdi 10 dk 15 dk konusuyoruz bir günde...
Her tartismada bana bagirarak konusuyor...
Eskiden tartisdigimizda sesini yükseltmezdi...

neden simdi bu sekilde olduguna dair 2 ihtimal var
birincisi sen eskiden yapmadigin sekilde hep onu elestirmeye basladin, soyle yapmiyorsun boyle yapmiyorsun diye...Yani ona gore bu sozlerin artik begenilmedigi anlamina geliyor, bu da onu hircin yapiyor.

birinci sebep degilse ikincisi de senin hakkinda onu etkileyen, senin hakkinda olumsuz konusan birileri var, beyin yikamislar yani

nickin neden umitsiz? sirf bu olay icinse inanki degmez, hayat bu, kimse vazgecilmez degil unutma, bizim en buyuk hatamiz zaten degmeyecek kisilere cok zaman harcamamiz

ama ne olursa olsun bence evlenecegin kisi bile olsa sana bagiracak kadar yuzgoz olma derim

Son düzenleyen: Moderatör:
canım tabıkı ailesi yardımlarına koşucak......
bı yandan ailesi bir yandan sen üzerine geliyosundur......
belkide o yüzden sesini yükseltiyordur......
olanlarında belki oda farkında ama kırılmasınlar diye bu kadar koşturuyordur.......
haklısın bu sana bagırma hakkınıda vermez ama konuşmayı dene.......
iyilikle yaklaş.......
evleniceksiniz şimdiden böyle problemler yapıyosa evlenincede yapar.....
buda büyük sorun yaşata bilir.......
o yüzden kırıcı olmadan uyarını yap bence.........

hem sana hem ailesine yetişmekten
iki arada bir derede kalmaktan bunalmış bence bu çocuk

sana -şunu yapmam gerek, şunu yaptım, şunuda yapmalıyım, daha sonra arıcam, biraz işim var, kapatmalıyım şimdi- gibi sözler söyleyince tepki veriyorsun sanırım

oda artık rest çekmiş çok belli.. yorulmuş

ve sen ne dersen de huylu huyundan vazgeçmez

mecburen bu tempoya bu huya sen alışıcaksın sözylenmeyi kesiceksin bazı noktalarda çok haklı olduğun halde malesefki canım

acı ama gerçek bu :umursamaz:

haklısın herkese kosarken seni ihmal ediyor olmasını kabullenmeni bekleyemez

siz daha evli değilsni nişanlı değilsiniz sevgilinizin parasını nereye harcayacağına kime yardım edeceğine kimi hastaneye götüreceğine karışamazsınız....
Ki bu ailesi ve hastalık durumu... Ne münasebet...
Çocuk haklı, ailesini hastaneye götürmesine, ailesi ile ilgilenmesine onlara vakit ayrmasına karışamazsınız...
Başkasının işlerine koşmaktan beni ihmal ediyorsun dediğin başkaları onun ailesi...
Haa arkadaşının faturasını ödemesi evet saçma olmuş.. Ama belki faturanın son günü, arkadaşının da işi var ve çıkamayacak dışarı.. Ne var yani ödese...Bunu sorun etmenizi de anlamadım...

Bence son 1 yldır size ters konuşmasının sebebi, sizin son bir yıldır na fazla müdahele etmeye başlamış olmanız olabilir....

Size az zaman ayırmasının tek sebebi birilerini hastaneye götürmesi mi??? Bence değil...
Arkadaşının faturasını yatırmak en fazla 10 dk. zaman alacak birşey, yani sizi ihmal etmesi akadaşının faturasını ödemek olamaz...

Ailesini hastaneye götürdü düye de sizi ihmal ediyorsa edecek tabiii. Kusura bakmayın ama hastalık mevzusunda hele ki bu ailemden biriyse onu hastaneye götürdüm diye değil sevgilim kocam bile bana karışamaz.... (ki karışmaz da zaten...)

Bence siz haksızsınız...
Evet size bağırarak o da fazla tepki vermiş ama konunun başlangıcında sen haksızsın....

Arkadaşların çoğunluğuna katılıyorum. Ailesinin sağlığı nedeniyle hastaneye götürüyorsa buna karışma hakkınız yok. Kaldı ki, ahsemez'in de dediği gibi evli bile olsanız bu konuda kısıtlama getiremezsiniz.
Eşim ailemi hastaneye götürüyorum ona zaman ayıramıyorum diye söylense valla durum çok vahim olur.
Unutmayın ki, hayat kadın ve erkekten ibaret değildir. Ailelerimiz, arkadaşlarımız, ahbablarımız var ve onları hayatımızdan çıkaramayız. Sen ve ben diye yaşamaktansa biz olarak yaşamaya alışmalıyız.

sonuna kadar haklısın ne münasebetmiş arkadaasının faturasını yatırmak arkadasının cok acil işi cıksa buda oraya gitse olabilir hepimiz yaparız ama bu arkadaslık ddeğil kulanılmak cnmm sen haklısınn

siz daha evli değilsni nişanlı değilsiniz sevgilinizin parasını nereye harcayacağına kime yardım edeceğine kimi hastaneye götüreceğine karışamazsınız....

bana kalırsa bu yanlıs bir dusunce bir insanla bir ilişki yasıyorsan ve onun maddi manevi acıdan baskaları tarafından kullanıldıgını dusunuyorsan yorum yapmaya hakkın olabilir....
artı burdaki mevzu sevgilisini ihmal ediyor olması ki bunu yapmaya hakkı yok

ne alaka kulanılmak falan ya..iyiligi gercekten dost bıldıgın ınsanlara yaparsın bır yaparsın kotuluk gorursun..ıkı yaparsın kotuluk gorursun zaten o ınsana ucuncu sansı vermezsın..demekkı buda ıyılık gormus kı yapıyor ..ama boyle on yargılı olmak .... kulanılıyor etıketı yapıstırmak ta hıc hos degıl..

Kesinlikle bende öyle düsünüyorum...
Bence kullaniliyor sevgilim...
Cünkü ailesinde 2 tane daha cocuklari var eriskin ve onlarda kosabilir evin sorumluluklarina...
Ama herseye benimki kosuyor...
Arkadaslarida kullaniyor bence onu...
Ben bunu anlatmaya calisiyorum ona cok diyorum bu kadar iyi olma herkes bundan yararlaniyor diye...
Maas durumuna gelince ailesine veriyor bütün parayi verebilir sonucta ailesi ama kendide ilerde evini kuracak ve o zamanda borc ödemek zorunda kalacagim...
Böylesi dahami iyi yani???
Bende gelecegimizi düsünüyorum herhalde...
Neden sIKINTI cekelimki ilerde...

. benim kocamda çok yakın dostum diye arkadaşlarına toz kondurmuyordu kontörlerini alıyordu para yolluyordu. kuma aldım hepsini başıma diyordum. evlendikten sonra paranın suyu kesilince g.tüne tekmeyi yedi. bizimle ilgilenmiyorsun diye. onunda gelir aklı başına bir zaman sonra merak etme sen.

Aile konusundaki olaylara karışamazsın...
Ama neden arkadaşları kendi faturasını yatırmıyor da sevgilin yatırıyor onu anlamadım...
Bu konu hakkında konuşabilirsin..
Ailenle ilgilen tabi onlar senin sorumluluğun ama arkadaşlarının işlerini neden sen görüyorsunda kendileri görmüyor diyebilirsin...

tamam ailesi tabı evlendigi zaman bile ilgilenecek onun görevi
sanırım arkadaş sadece aileyle ilgili olanı degil arkadaşlarınada zaman ayırmasından da şikayetçi......
bu garip arkadaşının faturasını yatırması sonra kızıp bagırması hoş degil.......
aile olsada ............eger tek çocuksa sonuna kadar ilgilenecek........
ama bir kaç kardeş varda ..........sadece sevgilisi herşeylerine koşturuyorsa oda ayrı sorun bence.......
kullanıldıgını düşünmekte haklı yanları vardır.......
ailesini arkadaşlarını kırmayacak kadar iyi olan biri sevgilisine neden bagırıp kızar ........bu daha ilginç......
ya üzerine çok gidiyorsun.......yada kimselere sesini yükseltemiyor arada kaldı.......
acısını senden çıkarıyor olabilir.....
eger böyle yapıyosada her ne olursa olsun yanlış yapıyor bence........

sevgilin kova burcu mu?

Anasını babasını o doktora gmtürüyor diğer kardeşleri götürmüyor diye kullanılıyor mu oluyor...
Demekki diğerleri hayırsız evlat sizinki hayırlı evlat.. yada diğerlerinin arabası oktur, izin alma olanakları yoktur okulu vardır falan filan...
Hiçbir sebep olmasa bile biri götürmeye alıştımı hastaneye o götürmeye devam eder... Sonuçta ne yapılacağını nasıl yapılacağını bilir falan filan....
Maaşını ailesine veriyor, bu yüzden de ilerde sen sıkıntı çekeceksin. Şimdiden bunu düşünüyorsun...
Pardon ama bekar adam maaşını kime vermesini bekiorsun ki... Tabii ki ailesine verecek o evde yaşadığı sürece o evin masraflarına katkıda bulunacak....
Haa bu arada tabii ki kendi geleceği için de birikim yapması gerekir, yapmasın demiorum....

Ama sizin bunu dilegetirme tarzınız hoş değil...

Ben 10 kardeş olsam, hiçbiri ilgilenmese bir tek ben ilgilensem, gene de bıkmam usanmam şikayet etmem götürürüm anemi babamı hastaneye, ne yani diğer kardeşleri yapmıyor diye o da apmasın yaşlı başlı insanlar ortada mı kalsın.....

Ben erkek arkadaşınızın kullanıldığını düşünmüyorum... Ana babayı hastaneye götürmek kullanılmak demek değildir... Onlara ne yapsak haklaarını ödeyemeyiz.
Bence bencil davranıyorsunuz..
Haa para biriktirmesini istiyorsanız... Tüm paranı ailene veriyosun değil.. Aşkım yakında söz nişan mevzuları gündeme gelecek, biraz birikim yapalım, sonra ne sen ne de ailen zorda kalmayın falan diyerek yapıcı yaklaşırsan sana bağırmaz...

Size daha fazla zaman ayırsın istiyorsanız, başkaları iin beni ihmal ediyorsun demek yerine, aşkım bayadır fazla görüşemiyoruz, özlüyorum seni, sesini özlüyorum falan deyip siz daha sık telefon edebilirsiniz, böylece onu da daha sık aramaya ve buluşmaya teşvik edersiniz....

ya sen kullaniliyor diye oraya takilip kalmissin
halbuki hata sende
biz ne desek bos

Peki kabul diyelim ki sevgilin ailesi tarafından kullanılıyor....
Tamam da sen şu an dış kapının dış mandalısın. Onlar ise annesi babası, ailesi, kanı canı...
Kullanırlarda sömürürlerde döverlerde severlerde....
Eğer erkek arkadaşın bundan rahatsız olmuyorsa laf söylemek sana düşmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…