Ben mi yanl dsnyorum acaba...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ÜMITSIZ_KIZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kullanma klavuzunu okuyupta kullansınlar barı..ya boyle sey olurmu ya aıle ya ne demek..tabıkı herseylerıne kosacak..hıc dusundunmu bır anne baba neden evlat sahıbı olmak ıster dıye..sen belkı anlamazsın ama anne babana bır sor senı nıye dunyaya getırmışler..

sonuna kadar katılıyorum. sonuçta siz şuan ailenin dışındasınız. ha evlendikten sonra sizin ihtiyaçlarınızı karşılamaz ailesine harcar hadi tamam ona ses çıkarırsınız. ama şimdiden evlenince ne yaparız diye düşünmeniz garip geldi doğrusu. arkadaşınız sorumluluk sahibiyse zaten endişelenmenize gerek yok sizin sorumluluğunuzu da alacaktır. şimdiden bu tür şeyler için huzurunuzu kaçırırsanız evlendikten sonra durum daha ciddileşir dikkat edin derim yerimseniben

benim esim nelerine kosuyor hem ailesinin hem de arkadaslarinin bu kullanilmak mi yani..onlarda bize kosar,dua ederler sagolsunlar..10 dakika az bir zaman degil konusmak icin herkesin isi gucu,hayati var..simdiden byle dersen senden sogur ve daha cok kirici davranir..

el iyisi adamlar içeride hanıma yapmadıklarını bırakmazlar seninkide onlardan olmasın

herşeyde seni suçlar el haklıdır hiç sana hak vermez varsa yoksa çevreye aşıklar vede

iyiler, başkasının sana yaptığı yanlışı dahi sen suçlusun diye eleştirenle bu hayat

yolculuğunda hp yalnız kalırsan şaşma var öyle insanlar
acaip yıpratır insanı klava:

bağırmma olayını sen abartmış olabilir misin?

dediğine göre aklı başında biri

kime nerede nasıl yardım edebileceğini.. ne zaman sömürüldüğünü anlayacak bri

kusura bakma ama şu an sen sadece sevgilisisin... tabi ki ailesi senden önde olacak

ömür boyu seninle telefonda saatlerce konuşamaz ya bu adam... yaşama alanı bırak azıcık ... tüm hayatı sen değilsin o adamınkaydirigubbakcemile3

Sen haklısın bence bu konuda taviz verme nişan filan da düşünüyormuşsun iyi düşün derim dışarı iyi de sana neden böyle bana kalırsa yol ver sen sevgiline ....:umursamaz:

ailesiyle ilgilenmesi normal sonucta o onun ailesi o ilgilenmicekte kim ilgilenicek buna laf yok senin bunu eleştirmende ters etki yaratır her zaman norml karsılaman lazım ama arkadaslarına kadar abartmıs sevgilin ve sana bagırmasına asla izin verme bugun bagırmayla baslar yarın dayakla biterr

hiç üstüne gitme kendi haline bırak bak nasıl seni el üstünde tutuyo nasıl ilgileniyo o zaman

Bosverin odesin o zaman .
Allah Allah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…