Ben mi yanlış anladım, yoksa aldatılıyor muyum?

violetto

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2008
1.213
846
158
3,5 seneyi geçen bir birlikteliğim var. Ben üniversitedeyim lisans öğrencisiyim şu an sevgilim yüksek lisans yapıyor. Bugün sevgilimin evine uğrayacaktım, 'Gelmeden haber ver mutlaka' dedi. Neyse yola çıktığımda aradım. Gittim eve kapı duvar. Aradım yine '2-3 dakikaya oradayım' dedi, geldi sonra. Kiminle buluştun dedim 'Uzaktan bir kuzenim ile' dedi. Sonra kendi söyledi ismi şu şurada okuyor bir konuda yardım istedi yardım ettim falan diye. Neyse geç kalmasını uzatmadım tabii ki, biraz oturdum evime geldim.

Sevgilimin kız kardeşi beni çok sever sık sık arar, yine aradı abla napıyorsun diye. Ben de şakayla karışık abine gittim ama kapılarda bekletti beni, X ile buluşmuş dedim. Kız kardeşi X kim dedi, önce anlamadım, 'Uzaktan bir kuzeninizmiş ya' dedim. 'Öyle bir kuzenimiz yok ki bizim' dedi, sonra toparlamaya çalıştı 'Belki ben bilmiyorumdur' falan diye.

Başımdan aşağı kaynar sular döküldü sevgilim niye yalan söyledi bana aklım almıyor. Gereksiz kıskançlıklarım hiç olmadı ki uzaktan bir kuzenimle dediği zaman kim diye sormamıştım bile kendi anlattı. Vicdanını rahatlatmak için mi anlattı bilmiyorum :18: Arkadaşımla buluştum dese bile hiç sorun yapmadım ki ben bugüne kadar, o yüzden aklıma başka bir açıklama gelmiyor. :5:

E peki , sevgilinizin kız kardeşi ile konuştuktan sonra gidip sormadınız mı ? Böyle bir kuzeninizin olmadığını söyledi falan diye..

Sessiz kalmayın , sorun . Yalan söyledi ise, neden bana yalan söyleme gereği duydun . Bana doğruyu söylemiş olsan , arkadaşınla görüştüğünü söylesen ben zaten laf etmem dersiniz..

E peki , sevgilinizin kız kardeşi ile konuştuktan sonra gidip sormadınız mı ? Böyle bir kuzeninizin olmadığını söyledi falan diye..

Sessiz kalmayın , sorun . Yalan söyledi ise, neden bana yalan söyleme gereği duydun . Bana doğruyu söylemiş olsan , arkadaşınla görüştüğünü söylesen ben zaten laf etmem dersiniz..

Telefonda sormak istemedim. Yarın yüz yüze sormak istiyorum. Zaten normalde laf etmeyeceğimi bilir, o yüzden hiç anlam veremedim bu davranışına.

k.kardeşiyle konuşur konuşmaz aradım niye yüz yüze bekliyeyimde hemen saldırırdım niye yalan söyledi diye yalana hiç tahammülüm yok :47:

daha önceden haber ver dedi .çünkü siz eve gelmeden kendisi eve gelmeyi planlıyordu bu şekilde siz onun dışarda olduğunu hiç bir zaman öğrenemeyecektiniz(tabi kendi söylemediği sürece).....
ama zaman ayarlamasında hata yaptı ve 3-5 dk gecikti...gecikince her yalan söyleyen gibi siz sormadan nerde olduğunu anlattı...
durum bu kadar basit.....size yalan söyledi ama neden?
yüz yüze gelince sebebini soracaksınız ve büyük ihtimal yıne yalan söyleyecek...

k.kardeşiyle konuşur konuşmaz aradım niye yüz yüze bekliyeyimde hemen saldırırdım niye yalan söyledi diye yalana hiç tahammülüm yok :47:

Bu kadar zamandır hiçbir yanlışını görmedim, o yüzden yanlış anlamış olmamı ümit ediyorum.. Yüzyüze sakince konuşmak istiyorum.

daha önceden haber ver dedi .çünkü siz eve gelmeden kendisi eve gelmeyi planlıyordu bu şekilde siz onun dışarda olduğunu hiç bir zaman öğrenemeyecektiniz(tabi kendi söylemediği sürece).....
ama zaman ayarlamasında hata yaptı ve 3-5 dk gecikti...gecikince her yalan söyleyen gibi siz sormadan nerde olduğunu anlattı...
durum bu kadar basit.....size yalan söyledi ama neden?
yüz yüze gelince sebebini soracaksınız ve büyük ihtimal yıne yalan söyleyecek...

Ben de bundan çok korkuyorum :(

Sakinliğini tebrik ederim öncelikle :31:
Ben olsam hiç bu kadar sakin olamazdım çünkü ortada bi yalan var, niyeti ne olursa olsun :19:

:50: bir ilişkide böyle yalanlar oluyorsa.. gelmeden ara demeler.. neyse moralini bozmayayım.. Aldatmıyorsa ki çok küçük bir ihtimal :50: sonuçta yalan var..

kardeşi abisini arayıp anlatmıştır aranızda geçen konuşmayı..

Ben olsam saniyesinde yalanını yüzüne vururdum :47: iyi dayanıyorsun

Sakinliğim ne düşüneceğimi bilmediğimden sanırım... Hiç konduramıyorum, bu olay haricinde hiçbir şey hissetmedim. Mesaj attı, 'Ders çalışıyorum' dedim, konuşmak istemiyorum. Yarın sınavım olduğunu bildiğinden 'Tamam aşkım' dedi. Yarına kadar konuşmak istemiyorum.

bence aldattıgından suphelendıgını bellı etme eger öyle bırsey varsa da tedbırını alır hıc ogrenemezsın bence sadce neden yalan soyledıgı sor yalan soylemedıgı konusunda ısrar ederse bende tanısmak ıstıyorum o kuzenınle de.ama aldatılmak hıc aklından gecmıyormus gıbı davran bana kalırsa eger gercekten oyle bı kuzenı falan varsada yada oyle bı kuzen dedıgı arkadası ılıskınıze zarar verebılır bu durum.

bence aldattıgından suphelendıgını bellı etme eger öyle bırsey varsa da tedbırını alır hıc ogrenemezsın bence sadce neden yalan soyledıgı sor yalan soylemedıgı konusunda ısrar ederse bende tanısmak ıstıyorum o kuzenınle de.ama aldatılmak hıc aklından gecmıyormus gıbı davran bana kalırsa eger gercekten oyle bı kuzenı falan varsada yada oyle bı kuzen dedıgı arkadası ılıskınıze zarar verebılır bu durum.

Evet zaten önce yalan söylemesi üzerinde duracağım ben de. Hoş, yalanın da nasıl bir açıklaması olur ya..

Ben kardeşinden yalan olduğunu öğrendiğim anda ilk olarak arardım.
Bir gün sonrasına sabredemezdim ve hesap sorardım neden yalan söylediği konusunda.
İşin içinde yalan olunca insan ister istemez işkilleniyor akla her türlü şey geliyor.
Yine de inşallah korktuğun gibi olmaz ve aldatma gibi bir durum yoktur.

Ben kardeşinden yalan olduğunu öğrendiğim anda ilk olarak arardım.
Bir gün sonrasına sabredemezdim ve hesap sorardım neden yalan söylediği konusunda.
İşin içinde yalan olunca insan ister istemez işkilleniyor akla her türlü şey geliyor.
Yine de inşallah korktuğun gibi olmaz ve aldatma gibi bir durum yoktur.

İnşallah yoktur. Beraberliğimizin başından beri ilk defa şüpheye düşürdü beni. Yarın için de çalışmak zorunda olduğum bir sınavım var, hiç konuşmamak bu konuyu daha iyi benim için. cevaptan çok korkuyorum..

Yukarıda bir arkadaş demiş ya tanışmak iste diye bence de o kuzenle tanışmak istiyorum ya da giderim diye rest çek

İnşallah yoktur. Beraberliğimizin başından beri ilk defa şüpheye düşürdü beni. Yarın için de çalışmak zorunda olduğum bir sınavım var, hiç konuşmamak bu konuyu daha iyi benim için. cevaptan çok korkuyorum..

Şüpheye düşülecek kadar var yani haklısın sende.Korkmakta da haklısın yine de korktuğun sonuç çıkmaz umarım.

Back
X