Hanımlar merhaba, yani üyeyim kendi mi anlatıyım. 23 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var eşimden 4 sene önce ayrıldım ve 3 senelik bir ilişkim var.
Konuya gireyim apartmanda çok sevdiğim samimi olduğum bi abla var 38 yaşında oda eşiyle kv desi kp hepsiyle aram çok iyi evlerine giderim onlarda bana gelirler.. benim sevgilim olduğunu sadece bu abla biliyo diğerlerine söylemek istemedim. Ablanın 10 yaşında bi oğlu var çocuk biraz laf dinleme yi seviyo, babasıyla biyere gidiyolar ve babası gidip gelene kadar mystery ablan annenle ne konuştu diye soruyo çocukta anlatıyo ablanın kocası geldi falan benim erkek arkadaşımda kp in patronu oluyo o sebeple tanıyolar. Adam eve geliyo surat 5 karış mystery nin konuştuğu mu var diye soruyo karısı tersliyo sanane diye adam o gece hep surat yapıyo bu arada tartışmışlar gidip yatıyo sonra bunları bana o abla anlattı ertesi gün ne yapmaya çalıştı anlayamadım dedi. Bide apartmanda sadece mystery le görüş sessiz sakin kız diyomuş bende niyetini anlamadım.. uzaklaşmalımıyım sizce bu aileden...... uzun oldu kusura bakmayın