- 27 Mart 2019
- 30.487
- 112.961
- 598
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Tövbe estagfurullah 2. Kadın ne ya tövbe tövbe arkadaş bile olmayan neyin kafası buÇocukluktan beri arkadaş olduğum ama sık görüşmediğim biri var kendisi, evli 3 çocuklu birine 2. Eş olarak gitti tahmin edersiniz ki, çok sorunlu bir evliliği var pek anlatmaz herşeyini ama biliyoruz sağdan soldan 5 senedir kavgası eksik olmaz 1 ay kendi evindeyse 5 ay annesinde, kalıyor en son yine kavga edip tüm evinin mobilyasına kadar toplayıp gelmiş neyse Bn, bu arkadaşımla mesajlaştım baska konu için bni annesinin evine davet etti gel sohbet edelim diye, gideyim dedim bende ayrıldım 2 aylıkta olsa bir evlilik geçirdim ayrıldım birbirimize moral verelim diye gittim, sohbet ederken işte ben ona diyorum ki üzülme boşuna yıpratma kendini kaç sene oldu değişmiyor adam ayrıl başta üzülürsün ama daha sonra üstünden bir yük kalkar diyorum teselli verici konuşuyorum, ama nasıl oluyorsa konuyu bana çevirip işte sen bekar birine gittin de ne oldu, lazım ne karısı, ne çocuğu var sana düşkün olmalıydı en azından ben istediğim düğünü yaptım istediğim gelinliği giydim gibisinden konuşuyor, ayrılınca eşi ağlayıp kapıya geliyormuş ayrılamazsın benden diye ve bunlar bana, batıyor çünkü düğünüm olmadı Bn gelinlik giyemedim, ayrıldım eşim benim için kapıya gelmedi ama o bunları bana neden söylüyor anlamıyorum beni üzmek mi istiyor, yoksa benim durumuma bakıp aman bu benden beter halde mi düşünüyor o öyle konuşunca Bn üzülüyorum, söylücek birşey bulamıyorum ne cevap vereyim yada hiç görüşmesem mi belkide diyorum ben alınganlık yapıyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.
Benim icim sizladi sahsen,arkadasinizin sizi bu noktadan vurmasina. Yoksa asla dugunsuz gelinliksiz evlenmeye uzulerek bakmam lutfen yanlis anlamayin. Bildiginiz kotu kalpli arkadasiniz. Bence uzaklasin.çünkü düğünüm olmadı Bn gelinlik giyemedim, ayrıldım eşim benim için kapıya gelmedi
Kötü kalpten ziyade hayatta kalma üçgüdüsüne benzer bir durum. Gerçekleri ile yüzleşmeye cesareti yok, karşılaştırma yapmış ve ilginç bir şekilde konu sahibinden daha iyi durumda olduğuna kanaat getirmiş. Yoksa o herife nasıl katlanacak, boşanma da aklında yok.Benim icim sizladi sahsen,arkadasinizin sizi bu noktadan vurmasina. Yoksa asla dugunsuz gelinliksiz evlenmeye uzulerek bakmam lutfen yanlis anlamayin. Bildiginiz kotu kalpli arkadasiniz. Bence uzaklasin.
Bazıları mutsuzluklar içinde bogulduklari için kendilerini başkalarını mutsuz ederek rahatlatiyorlar.Çocukluktan beri arkadaş olduğum ama sık görüşmediğim biri var kendisi, evli 3 çocuklu birine 2. Eş olarak gitti tahmin edersiniz ki, çok sorunlu bir evliliği var pek anlatmaz herşeyini ama biliyoruz sağdan soldan 5 senedir kavgası eksik olmaz 1 ay kendi evindeyse 5 ay annesinde, kalıyor en son yine kavga edip tüm evinin mobilyasına kadar toplayıp gelmiş neyse Bn, bu arkadaşımla mesajlaştım baska konu için bni annesinin evine davet etti gel sohbet edelim diye, gideyim dedim bende ayrıldım 2 aylıkta olsa bir evlilik geçirdim ayrıldım birbirimize moral verelim diye gittim, sohbet ederken işte ben ona diyorum ki üzülme boşuna yıpratma kendini kaç sene oldu değişmiyor adam ayrıl başta üzülürsün ama daha sonra üstünden bir yük kalkar diyorum teselli verici konuşuyorum, ama nasıl oluyorsa konuyu bana çevirip işte sen bekar birine gittin de ne oldu, lazım ne karısı, ne çocuğu var sana düşkün olmalıydı en azından ben istediğim düğünü yaptım istediğim gelinliği giydim gibisinden konuşuyor, ayrılınca eşi ağlayıp kapıya geliyormuş ayrılamazsın benden diye ve bunlar bana, batıyor çünkü düğünüm olmadı Bn gelinlik giyemedim, ayrıldım eşim benim için kapıya gelmedi ama o bunları bana neden söylüyor anlamıyorum beni üzmek mi istiyor, yoksa benim durumuma bakıp aman bu benden beter halde mi düşünüyor o öyle konuşunca Bn üzülüyorum, söylücek birşey bulamıyorum ne cevap vereyim yada hiç görüşmesem mi belkide diyorum ben alınganlık yapıyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.
Hayır boşanmış değildi arkadaşımın oğlu doğunca boşanma davası açmış eşine, dava sonuçlandı mı bilmiyorum, ben bu konuda 2 kadını suçlu görüyorum daha çok ne bnm arkadaşım nede ilk eşi bu adamı bırakamıyor bir gece onunla, bir gece onda geçiriyor adam aldığı bir kangal suçuğu bile ortadan ikiye bölüp pay ediyor onlara.evliyken mi evlenmiş adam arkadaşınızla? yorumları okuyana kadar boşanmış bir adam ikinci kez evlenmiş diye düşünmüştüm. neler görüyorum bu sitede tövbe ya...
Anladım. Allah ıslah etsin. İki kadınla evlenmeyi kendine doğal hak sayan adam da tabii ki onlar kadar hatta daha fazla suçlu. Böyle insanlarla çok samimi olmamanızı tavsiye edebilirim ancak. sevgiler.Hayır boşanmış değildi arkadaşımın oğlu doğunca boşanma davası açmış eşine, dava sonuçlandı mı bilmiyorum, ben bu konuda 2 kadını suçlu görüyorum daha çok ne bnm arkadaşım nede ilk eşi bu adamı bırakamıyor bir gece onunla, bir gece onda geçiriyor adam aldığı bir kangal suçuğu bile ortadan ikiye bölüp pay ediyor onlara.
Ben olsam sonuç aynı yattı da ne oldu ikimizde ayrıldık derdim. Hiç bir şeye üzülme ve görüşmeÇocukluktan beri arkadaş olduğum ama sık görüşmediğim biri var kendisi, evli 3 çocuklu birine 2. Eş olarak gitti tahmin edersiniz ki, çok sorunlu bir evliliği var pek anlatmaz herşeyini ama biliyoruz sağdan soldan 5 senedir kavgası eksik olmaz 1 ay kendi evindeyse 5 ay annesinde, kalıyor en son yine kavga edip tüm evinin mobilyasına kadar toplayıp gelmiş neyse Bn, bu arkadaşımla mesajlaştım baska konu için bni annesinin evine davet etti gel sohbet edelim diye, gideyim dedim bende ayrıldım 2 aylıkta olsa bir evlilik geçirdim ayrıldım birbirimize moral verelim diye gittim, sohbet ederken işte ben ona diyorum ki üzülme boşuna yıpratma kendini kaç sene oldu değişmiyor adam ayrıl başta üzülürsün ama daha sonra üstünden bir yük kalkar diyorum teselli verici konuşuyorum, ama nasıl oluyorsa konuyu bana çevirip işte sen bekar birine gittin de ne oldu, lazım ne karısı, ne çocuğu var sana düşkün olmalıydı en azından ben istediğim düğünü yaptım istediğim gelinliği giydim gibisinden konuşuyor, ayrılınca eşi ağlayıp kapıya geliyormuş ayrılamazsın benden diye ve bunlar bana, batıyor çünkü düğünüm olmadı Bn gelinlik giyemedim, ayrıldım eşim benim için kapıya gelmedi ama o bunları bana neden söylüyor anlamıyorum beni üzmek mi istiyor, yoksa benim durumuma bakıp aman bu benden beter halde mi düşünüyor o öyle konuşunca Bn üzülüyorum, söylücek birşey bulamıyorum ne cevap vereyim yada hiç görüşmesem mi belkide diyorum ben alınganlık yapıyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.
Neyi dert ediyosunuz siz ben olsam güler geçerim..zaten arkadaşınız evlenmemiski ikinci eş nedir ya...ortada kiyaslanacak bir durum yokkiÇocukluktan beri arkadaş olduğum ama sık görüşmediğim biri var kendisi, evli 3 çocuklu birine 2. Eş olarak gitti tahmin edersiniz ki, çok sorunlu bir evliliği var pek anlatmaz herşeyini ama biliyoruz sağdan soldan 5 senedir kavgası eksik olmaz 1 ay kendi evindeyse 5 ay annesinde, kalıyor en son yine kavga edip tüm evinin mobilyasına kadar toplayıp gelmiş neyse Bn, bu arkadaşımla mesajlaştım baska konu için bni annesinin evine davet etti gel sohbet edelim diye, gideyim dedim bende ayrıldım 2 aylıkta olsa bir evlilik geçirdim ayrıldım birbirimize moral verelim diye gittim, sohbet ederken işte ben ona diyorum ki üzülme boşuna yıpratma kendini kaç sene oldu değişmiyor adam ayrıl başta üzülürsün ama daha sonra üstünden bir yük kalkar diyorum teselli verici konuşuyorum, ama nasıl oluyorsa konuyu bana çevirip işte sen bekar birine gittin de ne oldu, lazım ne karısı, ne çocuğu var sana düşkün olmalıydı en azından ben istediğim düğünü yaptım istediğim gelinliği giydim gibisinden konuşuyor, ayrılınca eşi ağlayıp kapıya geliyormuş ayrılamazsın benden diye ve bunlar bana, batıyor çünkü düğünüm olmadı Bn gelinlik giyemedim, ayrıldım eşim benim için kapıya gelmedi ama o bunları bana neden söylüyor anlamıyorum beni üzmek mi istiyor, yoksa benim durumuma bakıp aman bu benden beter halde mi düşünüyor o öyle konuşunca Bn üzülüyorum, söylücek birşey bulamıyorum ne cevap vereyim yada hiç görüşmesem mi belkide diyorum ben alınganlık yapıyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.
Bence akıl verılecek bıri deıl.Kapısına gelmesi bıle onu onure edıyor.Ama gercek sevgı bunların hiçbiri deıl.Çocukluktan beri arkadaş olduğum ama sık görüşmediğim biri var kendisi, evli 3 çocuklu birine 2. Eş olarak gitti tahmin edersiniz ki, çok sorunlu bir evliliği var pek anlatmaz herşeyini ama biliyoruz sağdan soldan 5 senedir kavgası eksik olmaz 1 ay kendi evindeyse 5 ay annesinde, kalıyor en son yine kavga edip tüm evinin mobilyasına kadar toplayıp gelmiş neyse Bn, bu arkadaşımla mesajlaştım baska konu için bni annesinin evine davet etti gel sohbet edelim diye, gideyim dedim bende ayrıldım 2 aylıkta olsa bir evlilik geçirdim ayrıldım birbirimize moral verelim diye gittim, sohbet ederken işte ben ona diyorum ki üzülme boşuna yıpratma kendini kaç sene oldu değişmiyor adam ayrıl başta üzülürsün ama daha sonra üstünden bir yük kalkar diyorum teselli verici konuşuyorum, ama nasıl oluyorsa konuyu bana çevirip işte sen bekar birine gittin de ne oldu, lazım ne karısı, ne çocuğu var sana düşkün olmalıydı en azından ben istediğim düğünü yaptım istediğim gelinliği giydim gibisinden konuşuyor, ayrılınca eşi ağlayıp kapıya geliyormuş ayrılamazsın benden diye ve bunlar bana, batıyor çünkü düğünüm olmadı Bn gelinlik giyemedim, ayrıldım eşim benim için kapıya gelmedi ama o bunları bana neden söylüyor anlamıyorum beni üzmek mi istiyor, yoksa benim durumuma bakıp aman bu benden beter halde mi düşünüyor o öyle konuşunca Bn üzülüyorum, söylücek birşey bulamıyorum ne cevap vereyim yada hiç görüşmesem mi belkide diyorum ben alınganlık yapıyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.
Arkadaşın yalanlarla kendini avutuyor kafasında seni daha ezik gösterip kendini teselli ediyor ama nafile senin durumunla onunki çok başka bişey asla görüşüp bu konu hakkında dertlesmeyin sadece o kişiye özel değil kimse ile çünkü bu yaşanmadan anlaşılacak bişey değil o kuma gitmiş kendi tercih etmiş sidik yaristirmaya kalkmış bide baksın isineÇocukluktan beri arkadaş olduğum ama sık görüşmediğim biri var kendisi, evli 3 çocuklu birine 2. Eş olarak gitti tahmin edersiniz ki, çok sorunlu bir evliliği var pek anlatmaz herşeyini ama biliyoruz sağdan soldan 5 senedir kavgası eksik olmaz 1 ay kendi evindeyse 5 ay annesinde, kalıyor en son yine kavga edip tüm evinin mobilyasına kadar toplayıp gelmiş neyse Bn, bu arkadaşımla mesajlaştım baska konu için bni annesinin evine davet etti gel sohbet edelim diye, gideyim dedim bende ayrıldım 2 aylıkta olsa bir evlilik geçirdim ayrıldım birbirimize moral verelim diye gittim, sohbet ederken işte ben ona diyorum ki üzülme boşuna yıpratma kendini kaç sene oldu değişmiyor adam ayrıl başta üzülürsün ama daha sonra üstünden bir yük kalkar diyorum teselli verici konuşuyorum, ama nasıl oluyorsa konuyu bana çevirip işte sen bekar birine gittin de ne oldu, lazım ne karısı, ne çocuğu var sana düşkün olmalıydı en azından ben istediğim düğünü yaptım istediğim gelinliği giydim gibisinden konuşuyor, ayrılınca eşi ağlayıp kapıya geliyormuş ayrılamazsın benden diye ve bunlar bana, batıyor çünkü düğünüm olmadı Bn gelinlik giyemedim, ayrıldım eşim benim için kapıya gelmedi ama o bunları bana neden söylüyor anlamıyorum beni üzmek mi istiyor, yoksa benim durumuma bakıp aman bu benden beter halde mi düşünüyor o öyle konuşunca Bn üzülüyorum, söylücek birşey bulamıyorum ne cevap vereyim yada hiç görüşmesem mi belkide diyorum ben alınganlık yapıyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?