- Konu Sahibi castleinthesnow
Cidden öyle demeye çalıştı galiba bir de kendini övdü yok arkadaşları cocuklu göbekliymiş buna diyorlarmış sen zayıfsın bilmem ne diye tövbe yarabbim ya
Ayy igrenc adam... Ne umarlar ki gencecik kizdan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cidden öyle demeye çalıştı galiba bir de kendini övdü yok arkadaşları cocuklu göbekliymiş buna diyorlarmış sen zayıfsın bilmem ne diye tövbe yarabbim ya
Haklısın canım öyle zaten :) Annemle yaşıt düşünAmca diye hitap etmek iyi fikir.41 nedir yahu, ben 23 yaşındayım 41 yaşındaki biri benimle arkadaşlık kurmaya kalksa vallahi amca derim. Genç gösteriyorsa abi derim ama açıkçası benim gerçek amcalarım 41'den sadece birkaç yaş büyük. Herif zorlasa babam olacak.
![]()
Evet ben de çok rahatsız oldum muhattap olmıycamSorular gerçekten çok itici. Yeni tanıştığım, akranım olan bir hemcinsim bile bana baban kaç yaşında, nerede yaşıyorsun vb haddi olmayan sorular sorsa darlanırım. Kaldı ki bu adam 41 yaşında koca adam. Yani kötü niyetli biri olmasa bile çok itici bir insan modeli.
Ben de sınıfta belki not falan isteyecek diye konuştum çıkışta gelmesi dediğiniz gibi ne alaka sinir oldum yaniYasli adamlardan oldum olasi korkmusumdur
Bencede kes at muhabbetini gitsin yasitlariyla muhabbet etsin
Ne amacla kizi yasindaki bi insanin arkasindan seslenip yanina kosuyo yani ne mana hayret bisi![]()
Birdaha yanasip konusmak isterse amca diye hitap et her sorusuna cevap verme duymams gibi yap suratinida 5 karis yap anlar belki hödükBen de sınıfta belki not falan isteyecek diye konuştum çıkışta gelmesi dediğiniz gibi ne alaka sinir oldum yani
Her geldiğinde telefonuna bak görüşme yapmam lazım de ayrıl yanından.sürekli aynı bahaneden idrak eder belki.birde sıkıldım sohbetinden amca de ukalaca bozulur uzaklaşır muhtemelen.Çünki açıkca anladığın durumu açıklasan niyeti öyleyse bile sana çamur atmaya kalkabilir.Güvenmemek lazım artık kimseye.Zaten gercekten ıyı nıyetlıyse bu tawrın karsısında kendını geri ceker.sonucta 40yaşında adamın 20yasında bir bayanın dostluğuna ihtıyacı yokBen 21 yaşındayım. Yaz okuluna gidiyorum derste bir adam var yaşı baya büyük, neyse geçenlerde laf attı bir kızla bana ama ben üstüme alınmadım konuşmadım pek neyse bugün de sınıfta yalnızdım o adam geldi işte nasılsın falan dedi ne okuyorsun dedi ben kısa kesmeye çalışıyorum uzattıkça uzatıyor. Neyse iste sonra kendini anlattı 41 yaşındaymış birkaç üniversite okumuş işte diyor benim arkadaşlarım çoluk çocuk sahibi oldu beni sordu nerde yaşıyorsun babamı falan sordu yaşını falan genç mi dedi mecbur söyledim aa benden 7 yaş büyükmüş dedi rahatsız oldum babamın yaşını napıcak? Orda bi kıllandım. Çıkışta hızlıca çıktım bana yine bir şey demesin diye hızlıca çıkıp oyalandım tuvalette falan sonra fakülteden çıktım yürüyorum baktım bana sesleniyo arkamdan geliyor önce duymazlıktan geldim 3-4 kez seslendi baktım mecbur , birlikte yürüdük otobüse kadar ama çok rahatsız oldum. İlk başta sohbet etmek istemiştir sınıfta dedim ama o kadar insan varken çıkışta arkamdan seslenip benim yanıma gelmesi falan hoşuma gitmedi ne zannediyor anlamadım ben mi yanlış anlıyorum niyeti mi farklı ? Muhabbet falan etmek istemiyorum açıkçası nasıl mesafe koyabilirim
Evet ben de hissettim özellikle de ailemle yaşıyorum dedim sinir oldum şu an düşündükçe ya iyi niyetle dese bile cevap vermiycem artıkValla bana babanizi sormasi hic iyi niyetli gelmedi.
Tamam sinifa gelir yasini sorar ne bileyim dersle ilgili konusur secmeliyi hangi hocadan alacaksin falan filan der anlarim ama baba ne alaka?
Sanki arkanda bir ailen var mi yok mu onu yoklamis.
Biri buna baba sevkatinden eksik buyuyen kizlar olgun erkeklerden hoslanir felan diye akil mi verdi acaba?
Evet işte tersleyemedim bir anda niyeti ne anlayamadığım için diğer insanlarla da konuştuğunu gördüğüm için gerçi böyle bir muhabbet duymadım, bir daha tersliycem artıkMesela babanın yaşını sorduğunda, sizene beyefendi nüfusunuza mi gecireksiniz beni deseydin kesmiş olurdun
Sorduğu bir şey olursa cevap vermemek yerine terslemeyi tercih et çünkü bir kez diyalog kurmuş ve bunu devam ettirmek istiyor.
Art niyet veya iyi niyet her neyse de 41 yaşında ki adamla ne arkadasligi yapacaksın ki zaten?
Hiç anlamazsa, ben muhabbet etmek istemiyorum lütfen daha fazla soru sormayın dersin.
Haklısınız ders hakkında bir şey dese bile konuşmıycam artıkAman canım uzak dur dikkatli olmak fayda sağlar. 40 indan sonra azanı tenesir paklar lafını boşa soylememisler. Hiç iyi niyetli görmedim ben resmen yoklama çekmiş adam. Lisedeyken staja gittiğim kurumda babam yaşında adamın benden telefonumu isteyip bir de ne yapacaksın dediğimde akşam ararım sohbet ederiz dediğini hiç unutmam derhal sorumlu öğretmenimize bildirmiştim gerçi ama sapık dolu her yer kızlarımız gözünü 4 değil 1500 açsın artik.